2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Nasipten öte köy yoktur ekmeği varki dünyada geliyor maşallah rabbim kolaylikla sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah diğerleri kaç yaşlarında
Biri 7 diğeri 5 olmak üzere bir kız bir erkek aynen kısmetmiş diyorum bir yandan.

Biri 7 diğeri 5 olmak üzere bir kız bir erkek aynen kısmetmiş diyorum bir yandan.
Maşallah onlar büyümüş abla ve abi olmuşlar zaten ve inan bu sefer önceki gibi zorlamayacak bebek seni çünkü abisi ve ablası artık kendi işlerini kendileri yapabiliyor ve seninle birlikte sana emin ol yardımcıda olacaklar

Tatlım bu ilaç konusunu doktora danış bakalım yok ya benim problemim yok hepiniz canımsınız

Tatlım bu ilaç konusunu doktora danış bakalım yok ya benim problemim yok hepiniz canımsınız
Danıştım aslında inatlastik parolu dene dedi yok dedim asla ise yaramıyor bi kutu ondan icecegime bı tane yada yarım arveles içeyim dedim kadın ise yaramiyor parol diye birşey diyemedi kalp atışı için gidince tekrar soracağım ama başka doktora gideceğim eğer seversen doktoru sabit o olacak birini buldum galiba yakın hastanelerin birinde yeni başlamış kadın bayada tecrübeli anaç birine benziyor

Bebeğim çok geçmiş olsun. Sorun olmayan gebeliklerde cinsellik yasak değil. Doktoruna danışsın herkes

Hayatım geç döllenme olmuştur haftaya çok takılma.
Düşük tehlikesi gördü demek ki ultrasondan.
Sen ağır kaldırma, eşinle birlikte olma biraz kendini koru balalom. Allahın izniyle o sana nasipse Hiçbirsey olmaz

Çevrenizdekiler şaka mı harika harika artmış masallah.
Korkulacak birsey yok.
Ultrason görülmesi için 5000 bin ve üstü olması gerekiyor.

Kıyamam ya valla migren zor eşimin de belası o insallah doktorun içine siner
Eşim bir ay önce nöroloji uzmanında başının arka kısmına iğne enjektesi oldu.
Rahatlattı baya doğumdan sonra bir araştır canım.

Sana hiç takılmadım tatlım inan benim mevzum takvim, rüya falan değildi asla yanlış anlaşıldı konu sanırım insallah atanırsın tatlım. Hepimiz meraklı anneleriz sadece

kızlar ben medipolde nagihan hanıma gitmeye başladım ama istediğim kadar bilgilendirme yapmıyor açıkçası 25inde de ücretsiz bi kontrolüm var sonrasında başka bir dr bakmak niyetindeyim. öznur dündar akın'ı önerdiler ama bilen giden var mı aranızda?

Tatlım değerlerimiz yakın ben kese de gördüm kese içinde yolk da gördüm. Zaten bu değerlerde dış gebelik muhtemelen olmaz. O çevredekilere söyle totolarını keseriz

Dostlar gaz sancısı çeken var mı kasığıma vurup duruyor siz neler yapıyorsunuz böyle olunca
Ben sürekli öyleyim ve rahatlayamıyorum da çünkü zaten ibs hastasıyım sürekli karnım şiş sabahları kalktığımda 34 bedenim. Gün içinde karnım öyle şişiyor ki lastikli pijama altlarıyla bile rahat edemiyorum. Zaten son aylarda özellikle Hatay depreminden beri stres dolayısıyla kot pantolonlarımı giyemez hale gelmiştim ibs den.

Ben Avrasya Atilla okur a gidiyorum on numara beş yıldızdır kendisi. Üstelik o hastanede doğuma eşler de girebiliyor ama her doktor herkese iyi gelmez onu da diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…