- Konu Sahibi sunshine__
- #2.661
Benim doktorum da 2 saatte bir yarım saat mola ver hareket et dedi ben açıkçası riske atamadım o yüzden bu bayram evdeyğmBenim doktorumda 2 saat gibi aralıklarda mola vererek istediğin yere gidebilirsin demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum da 2 saatte bir yarım saat mola ver hareket et dedi ben açıkçası riske atamadım o yüzden bu bayram evdeyğmBenim doktorumda 2 saat gibi aralıklarda mola vererek istediğin yere gidebilirsin demişti
Biri 7 diğeri 5 olmak üzere bir kız bir erkek aynen kısmetmiş diyorum bir yandan.Nasipten öte köy yoktur ekmeği varki dünyada geliyor maşallah rabbim kolaylikla sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah diğerleri kaç yaşlarında
Maşallah onlar büyümüş abla ve abi olmuşlar zaten ve inan bu sefer önceki gibi zorlamayacak bebek seni çünkü abisi ve ablası artık kendi işlerini kendileri yapabiliyor ve seninle birlikte sana emin ol yardımcıda olacaklarBiri 7 diğeri 5 olmak üzere bir kız bir erkek aynen kısmetmiş diyorum bir yandan.
Tatlım bu ilaç konusunu doktora danış bakalım yok ya benim problemim yok hepiniz canımsınızBende seni yerim çok teşekkür ederim geçti şükür ama kafam acıyor felaket bir gece geçirdim zor uyudum her uyandığımda hala ağrıyordu gece yarısı dayanamayip ilaç içtim doğrusu ama o bile etki etmedi inşallah bebise zararı olmamıştır sizi yerim gerilmeye gerek yok karşıt görüşler ara bozmamalı çiçem toparlanin lütfen valla ben kendimi suçlu hissetmeye başladım
@yodasima
Gergin bir gününe denk geldik belki de boşver tatlımAaa ne kadar sert çıkmışsınız halbuki hiç böyle sert sert yazılmadı önce ki yazanlar yani insanları kırmamak için daha sade yazılmış hep , lütfen daha yumuşak tepkiler verelim
Danıştım aslında inatlastik parolu dene dedi yok dedim asla ise yaramıyor bi kutu ondan icecegime bı tane yada yarım arveles içeyim dedim kadın ise yaramiyor parol diye birşey diyemedi kalp atışı için gidince tekrar soracağım ama başka doktora gideceğim eğer seversen doktoru sabit o olacak birini buldum galiba yakın hastanelerin birinde yeni başlamış kadın bayada tecrübeli anaç birine benziyorTatlım bu ilaç konusunu doktora danış bakalım yok ya benim problemim yok hepiniz canımsınız
Bebeğim çok geçmiş olsun. Sorun olmayan gebeliklerde cinsellik yasak değil. Doktoruna danışsın herkesKızlar benim şöyle bir durum oldu, uslu duramadık birliktelik değil ama mutlu etme gibi bir durum oldu hala kızıyorum kendime Sonrasında kırmızıya dönük lekelenmem oldu acile geldik kese duruyor şükür etrafında da kanama yok ama çok korkuttu siz siz olun uzak durun birbirinize eşinizle
Hayatım geç döllenme olmuştur haftaya çok takılma.Merhaba kızlar son adetim 11 mart normalde 5+3 olarak doktora gittim.Doktor kesenin aşağıda olduğunu söyledi ve düşük ilacı verdi. Birde 4+3 dedi anlamadım birşey tam açıklayıcı konuşmadan gönderdi sizce ne oluyor riskli miyim
Çevrenizdekiler şaka mı harika harika artmış masallah.Tekrar merhabalar pazartesi beta hcg 395 cıkmıstı çarsamba günü 953 çıktı . 2,4 katı artmış. ama çevremdeki çoğu kişi hala dış gebelik olabilme ihtimalinden bahsediyor , kese görünene kadar mı bu ihtimal var ne dersiniz
Kıyamam ya valla migren zor eşimin de belası o insallah doktorun içine sinerDanıştım aslında inatlastik parolu dene dedi yok dedim asla ise yaramıyor bi kutu ondan icecegime bı tane yada yarım arveles içeyim dedim kadın ise yaramiyor parol diye birşey diyemedi kalp atışı için gidince tekrar soracağım ama başka doktora gideceğim eğer seversen doktoru sabit o olacak birini buldum galiba yakın hastanelerin birinde yeni başlamış kadın bayada tecrübeli anaç birine benziyor
Sana hiç takılmadım tatlım inan benim mevzum takvim, rüya falan değildi asla yanlış anlaşıldı konu sanırım insallah atanırsın tatlım. Hepimiz meraklı anneleriz sadeceCanim zaten herkes burda istedigi kadar tahmin de bulunsun öğrenmek için elinden geleni yapsın sonucta bilimsel olarak 12 haftadan sonra öğrenecekler kiz ya da erkek farketmez elbette herkesin içinden istediği vardr bende bi yere kadar eğlencesine yapılan takvim bakmaları ne bileyim rüya da görmüştür mesela ben gibi ama hep diyorum yani kiz gördüm diye kiz olacak hali yok diye böyle şeyler sadece kafa dağıtmak için ama eger bir kişiyi bile bu muhabbetim canini sktiysa da özür dilerim sonucta bende bilimden yanayım atanamamış bi biyoloji öğretmeniyim maalesef
Teşekkür ederim canım sorun gözükmüyordu ama demekki sakıncası varmış benim için. Bir süre yasakladı doktor. Minicik bebişim de kese içindeydiBebeğim çok geçmiş olsun. Sorun olmayan gebeliklerde cinsellik yasak değil. Doktoruna danışsın herkes
Binlerce şükür canımTeşekkür ederim canım sorun gözükmüyordu ama demekki sakıncası varmış benim için. Bir süre yasakladı doktor. Minicik bebişim de kese içindeydi
kıyamam sanaa bir önerim var özelden yazıcam aşko ahxhxhxDostlar gaz sancısı çeken var mı kasığıma vurup duruyor siz neler yapıyorsunuz böyle olunca
Tatlım değerlerimiz yakın ben kese de gördüm kese içinde yolk da gördüm. Zaten bu değerlerde dış gebelik muhtemelen olmaz. O çevredekilere söyle totolarını keserizTekrar merhabalar pazartesi beta hcg 395 cıkmıstı çarsamba günü 953 çıktı . 2,4 katı artmış. ama çevremdeki çoğu kişi hala dış gebelik olabilme ihtimalinden bahsediyor , kese görünene kadar mı bu ihtimal var ne dersiniz
Arada oluyor ama hafif öyle rahatsız edici değilDostlar gaz sancısı çeken var mı kasığıma vurup duruyor siz neler yapıyorsunuz böyle olunca
Ben sürekli öyleyim ve rahatlayamıyorum da çünkü zaten ibs hastasıyım sürekli karnım şiş sabahları kalktığımda 34 bedenim. Gün içinde karnım öyle şişiyor ki lastikli pijama altlarıyla bile rahat edemiyorum. Zaten son aylarda özellikle Hatay depreminden beri stres dolayısıyla kot pantolonlarımı giyemez hale gelmiştim ibs den.Dostlar gaz sancısı çeken var mı kasığıma vurup duruyor siz neler yapıyorsunuz böyle olunca
Ben Avrasya Atilla okur a gidiyorum on numara beş yıldızdır kendisi. Üstelik o hastanede doğuma eşler de girebiliyor ama her doktor herkese iyi gelmez onu da diyimkızlar ben medipolde nagihan hanıma gitmeye başladım ama istediğim kadar bilgilendirme yapmıyor açıkçası 25inde de ücretsiz bi kontrolüm var sonrasında başka bir dr bakmak niyetindeyim. öznur dündar akın'ı önerdiler ama bilen giden var mı aranızda?