2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ya seni yerim kadın
Biliyorum tatlım ben seni.
Migrenin içinde geçmiş olsun canım
Bende seni yerim çok teşekkür ederim geçti şükür ama kafam acıyor felaket bir gece geçirdim zor uyudum her uyandığımda hala ağrıyordu gece yarısı dayanamayip ilaç içtim doğrusu ama o bile etki etmedi inşallah bebise zararı olmamıştır sizi yerim gerilmeye gerek yok karşıt görüşler ara bozmamalı çiçem toparlanin lütfen valla ben kendimi suçlu hissetmeye başladım
Y yodasima

Ya ben hala hastane doktor kararını veremedim 10 gün sonra falan kalp için gitmem gerekiyor e artık sabit birini bulmalıyım ama yok anasını satim doktor yok hastane yok sanki

Ya ben hala hastane doktor kararını veremedim 10 gün sonra falan kalp için gitmem gerekiyor e artık sabit birini bulmalıyım ama yok anasını satim doktor yok hastane yok sanki
Ben iki doktor arasında kaldım ikisi içinde iyi diyorlardı aldim elime kağıdı yazdım isimleri kura cektim hakkımda hangisi hayırlı olacaksa diye yoksa ben baya beklerdim doktor için

Ne ictiniz? Gecen hafta bende kriz gecirdim iki gunde anca gecti agrim parol ictim ikiser ikiser ama ise yaramadi tabiki

Ne ictiniz? Gecen hafta bende kriz gecirdim iki gunde anca gecti agrim parol ictim ikiser ikiser ama ise yaramadi tabiki
Arveles içtim arvelesten başka ilac iyi gelmiyor bana araştırdım son üç ay içilmesi aslında zararliymis başlarda ise doktor kontrolünde icilirmis yani şöyle faydası zararından çoksa başka tedaviler ise yaramazsa doktor icebilirsin diye izin verirmis valla bende de başka şey işe yaramıyor ne parol ne minoset normal ağrıyı bile geçirmiyor

Ben iki doktor arasında kaldım ikisi içinde iyi diyorlardı aldim elime kağıdı yazdım isimleri kura cektim hakkımda hangisi hayırlı olacaksa diye yoksa ben baya beklerdim doktor için
Güzel taktik de bende o seçenekler de yok

Canım senin kese haftası ile uyumlu mu çıktı? Bu benim kese 6+3 yolk var bebek var ama doktor kesin kalp atışı olmalıydı deyip durdu ya senin dotorun ne güzel moralini bozmamis
Canım benim bence de tek doktora takılma bekle bakalım 6+3 hala çok erken beni doktorum 7+2’de çağırdı kalp atışı için. Ki bu bebeklerde bir günde bile inanılmaz değişiyor. Güzel düşün inşallah nasibi varsa gelecektir bebeğimiz

Arastirirsin kuzum ben cok yorumlara bakıyorum hastane hakkında doktor hakkında fln ona gore eleme yapiyorum insallah hakkında hangisi hayirlisi ise o olur
Amiiin inşallah yavrum iyi bulduğum doktorlar uzak hep ondan yok aslında çevremde üç tane yakın hastane var onların birinde doğum yapmıştım iki doktor değiştirdim 10 sene önce çokta sevmemiştim en yakın o diye ona gitmiştim birini de eşim hastane olarak sevmiyor diğeri de poliklinik gibi hastane yorumlar kötü. Uff kafayı yicem ya

İzmirde hangi doktorlara gidiyorsunuz. Memnun musunuz
Ben İrenbe Tüp bebek ve Kadın Doğum Merkezine gidiyorum Ümit İnceboz’a hamile kalana kadar çok düzenli iyi gitti fakat hamile kaldığımı 7 Nisan’da öğrendim ancak 2 Mayıs’a çağırdı bakmaya. Biraz moralim bozuldu açıkçası kese için bile çağırmadı ben başka doktora gittim. Medicana’da dr Mustafa Melih Erkan var instada fenomen ona gitmeyi planlıyorum ilerleyen süreçte siz?

Olsun kuzum bunun için hiç strese girme skma canini elbet içine sinen bi hastane doktoru bulursun bende gitcem mayısta ama bakalım nasıl biri belki bende memnun kalmam değiştiririm insallah hakkımızda hayırlısı olur

Ah canım çok sağol Allah razı olsun iyi ki varsınız sonuç ne olursa olsun bu bir hafta bana eziyet olacaktı sizlerin sayesinde şimdi kalbim soğudu biraz inşallah hayırlısı olsun bekliyorum bakalım dediğin gibi nasip inşallah sen de kalp atışını duyup sağlıkla kucağına alırsın canımm

Ben iki gun perisan oldum arveles o onu da astiysa relpax icerdim. Oyuzden sordum. Bu islere baslamadan once migren botoxu yaptirdim o bi nebze ise yaradi ama tuttu mu turuyo

Ben iki gun perisan oldum arveles o onu da astiysa relpax icerdim. Oyuzden sordum. Bu islere baslamadan once migren botoxu yaptirdim o bi nebze ise yaradi ama tuttu mu turuyo
Botox hiç bi işe yaramiyor Ki bende yaptırdım normal botox yapıyorlar ikiside aynı zaten

Nasipten öte köy yoktur ekmeği varki dünyada geliyor maşallah rabbim kolaylikla sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah diğerleri kaç yaşlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…