- 24 Mart 2023
- 823
- 878
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.641
Orayı hiç duymadım ama ekolden memnunumBende gozde hastanesine gitmeyi düşünüyorum ilkini ege şehir hastanesinde dogurmustum ama doktorum yok orda Azerbaycan a memleketine döndü bende araştırdım biraz
Bende seni yerimYa seni yerim kadın
Biliyorum tatlım ben seni.
Migrenin içinde geçmiş olsun canım
Can hastanesine gidiyorum ben deOrayı hiç duymadım ama ekolden memnunum
Ben iki doktor arasında kaldım ikisi içinde iyi diyorlardı aldim elime kağıdı yazdım isimleri kura cektim hakkımda hangisi hayırlı olacaksa diye yoksa ben baya beklerdim doktor içinYa ben hala hastane doktor kararını veremedim10 gün sonra falan kalp için gitmem gerekiyor e artık sabit birini bulmalıyım ama yok anasını satim doktor yok hastane yok sanki
Bana orasi baya uzak ama ekol iyi diye duymuştum hayirlisi olsun canim sürecin guzel geçsin inşallah hep memnun olOrayı hiç duymadım ama ekolden memnunum
Ne ictiniz? Gecen hafta bende kriz gecirdim iki gunde anca gecti agrim parol ictim ikiser ikiser ama ise yaramadi tabikiBende seni yerimçok teşekkür ederim geçti şükür ama kafam acıyor felaket bir gece geçirdim zor uyudum her uyandığımda hala ağrıyordu gece yarısı dayanamayip ilaç içtim doğrusu ama o bile etki etmedi inşallah bebise zararı olmamıştır sizi yerim gerilmeye gerek yok karşıt görüşler ara bozmamalı çiçem toparlanin lütfen valla ben kendimi suçlu hissetmeye başladım
Y yodasima
Arveles içtim arvelesten başka ilac iyi gelmiyor bana araştırdım son üç ay içilmesi aslında zararliymis başlarda ise doktor kontrolünde icilirmis yani şöyle faydası zararından çoksa başka tedaviler ise yaramazsa doktor icebilirsin diye izin verirmis valla bende de başka şey işe yaramıyor ne parol ne minoset normal ağrıyı bile geçirmiyorNe ictiniz? Gecen hafta bende kriz gecirdim iki gunde anca gecti agrim parol ictim ikiser ikiser ama ise yaramadi tabiki
Güzel taktik de bende o seçenekler de yokBen iki doktor arasında kaldım ikisi içinde iyi diyorlardı aldim elime kağıdı yazdım isimleri kura cektim hakkımda hangisi hayırlı olacaksa diye yoksa ben baya beklerdim doktor için
Arastirirsin kuzum ben cok yorumlara bakıyorum hastane hakkında doktor hakkında fln ona gore eleme yapiyorum insallah hakkında hangisi hayirlisi ise o olurGüzel taktik de bende o seçenekler de yok
Canım benim bence de tek doktora takılma bekle bakalım 6+3 hala çok erken beni doktorum 7+2’de çağırdı kalp atışı için. Ki bu bebeklerde bir günde bile inanılmaz değişiyor. Güzel düşün inşallah nasibi varsa gelecektir bebeğimizCanım senin kese haftası ile uyumlu mu çıktı? Bu benim kese 6+3 yolk var bebek var ama doktor kesin kalp atışı olmalıydı deyip durdu ya senin dotorun ne güzel moralini bozmamis
Amiiin inşallah yavrumArastirirsin kuzum ben cok yorumlara bakıyorum hastane hakkında doktor hakkında fln ona gore eleme yapiyorum insallah hakkında hangisi hayirlisi ise o olur
Ben İrenbe Tüp bebek ve Kadın Doğum Merkezine gidiyorum Ümit İnceboz’a hamile kalana kadar çok düzenli iyi gitti fakat hamile kaldığımı 7 Nisan’da öğrendim ancak 2 Mayıs’a çağırdı bakmaya. Biraz moralim bozuldu açıkçası kese için bile çağırmadı ben başka doktora gittim. Medicana’da dr Mustafa Melih Erkan var instada fenomenİzmirde hangi doktorlara gidiyorsunuz. Memnun musunuz
Olsun kuzum bunun için hiç strese girme skma canini elbet içine sinen bi hastane doktoru bulursun bende gitcem mayısta ama bakalım nasıl biri belki bende memnun kalmam değiştiririm insallah hakkımızda hayırlısı olurAmiiin inşallah yavrumiyi bulduğum doktorlar uzak hep ondan yok aslında çevremde üç tane yakın hastane var onların birinde doğum yapmıştım iki doktor değiştirdim 10 sene önce çokta sevmemiştim en yakın o diye ona gitmiştim birini de eşim hastane olarak sevmiyor diğeri de poliklinik gibi hastane yorumlar kötü. Uff kafayı yicem ya
Ah canım çok sağol Allah razı olsun iyi ki varsınızCanım benim bence de tek doktora takılma bekle bakalım 6+3 hala çok erken beni doktorum 7+2’de çağırdı kalp atışı için. Ki bu bebeklerde bir günde bile inanılmaz değişiyor. Güzel düşün inşallah nasibi varsa gelecektir bebeğimiz
Ben iki gun perisan oldum arveles o onu da astiysa relpax icerdim. Oyuzden sordum. Bu islere baslamadan once migren botoxu yaptirdim o bi nebze ise yaradi ama tuttu mu turuyoArveles içtim arvelesten başka ilac iyi gelmiyor bana araştırdım son üç ay içilmesi aslında zararliymis başlarda ise doktor kontrolünde icilirmis yani şöyle faydası zararından çoksa başka tedaviler ise yaramazsa doktor icebilirsin diye izin verirmis valla bende de başka şey işe yaramıyor ne parol ne minoset normal ağrıyı bile geçirmiyor
Botox hiç bi işe yaramiyor Ki bende yaptırdım normal botox yapıyorlar ikiside aynı zatenBen iki gun perisan oldum arveles o onu da astiysa relpax icerdim. Oyuzden sordum. Bu islere baslamadan once migren botoxu yaptirdim o bi nebze ise yaradi ama tuttu mu turuyo
Nasipten öte köy yoktur ekmeği varki dünyada geliyorMerhaba herkese, ben de 3.hamileliğimdeyimsürpriz oldu bize ve duruma alışmaya çalışıyorum. Süreç gözümde o kadar büyüyor ki anlatamam. 5+4 haftalığız şuan. Herkese kolaylıklar diliyorum, umarım hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz