- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.621
Kırılacak birsey olduğunu düşünmüyorum hepimiz anne olacak kadın olgunluğundayız.Sana katılıyorum bunlar dallanmış budaklanmis hurafeler. lütfen kimse bana kırılmasın darilmasin, kimsenin de moralini bozma derdinde değilim ama bazı abartı konular var okudukça benim moralim bozuluyormesela dün bazı şeyleri okurken hiç hoşuma gitmedi kimseyi kırmak istemediğim için sessizce çıktım geçmiş 7 sayfayı okumak istemedim. Şimdi bana da tepki gösterebilirsiniz ve bu en doğal hakkınız ben burada nasıl düşüncelerimi kırmadan güzel bir üslupla yazabiliyorsam herkesin de buna hakkı olduğunu düşünüyorum yani bence bu moral bozmak ya da kırılmak değil sonuçta herkesin bir fikri var bunu düzgün bir şekilde dile getirmek kimsenin moralini bozmamali
Bakın eğlence mantık ilkesi doğrultusunda yapılan olay ve durumlardır.Selamlar, bu muhabbet sadece eğlencesine yapıldı zaten. Yapanlardan biri olarakta hiç bir mahsur görmüyorum. Zaten her konuşmada sağlıklı olsunda ne olursa olsun dendi. Katılmak istemeyen katılmaz fakat moral bozmak anlamsız.
Hayatım olur bebek yerleşirken alanını temizler önceden kalan kanı atar devamı olmayan durumlar için korkmaŞuan hiç kan gelmiyor sildikçe falan da yok. Bel ağrım kasık ağrım yok normal sanırım di mi. Bebek göründükten sonra olur mu bu yerleşme kanaması onu bilemedim
Bireysel olarak evet ama toplu bir alanda bence gerek yok. Ben paylaşım yapan arkadaşı da çok severim.amann bence böyle şeyleri paylaşmakta sorun yok yapmakta da sorun yok eğlence işte insan heyecanını böyle şeylerle gideriyor vakit geçiriyor. bu çağda herkesin kendi filtresi olması gerek o filtreden mantığına yatanlar geçer sınırsız bir bilgi ve bilgi kirliliği var ve zaten bunu yapanlarda inanmıyor buna. her davranışın mantıkla açıklanması gerekmiyor kim nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın tatlı güzel telaşlar bunlar heyecanlanmayan kimse de yok.
Evet evet bence de, ama inan cumlelerimi cımbızla seçip yazma zorunluluğu hissediyorum hepimizin hormonları tavan kimseyi boş şeyler için üzmek istemem. E böyle konuşmama rağmen alınan kırılan olursa da elimden başka birşey de gelmez açıkçasıKırılacak birsey olduğunu düşünmüyorum hepimiz anne olacak kadın olgunluğundayız.
Kimseyi şahıs olarak eleştirmiyoruz ama düşüncelerimizi dile getirmemiz gerekiyor tabiki. Burası doğru yada yanlışı hep birlikte değerlendirip sonuca ulaşacağımız bir yer.
benim dr serbest bıraktı lekelenme kanama vs olursa yasak sadece dedi.Çok geçmiş olsun canımbu konuda sana katılıyorum ben hamile olduğumu öğrenip keseyi görmeye gittiğimden itibaren ilişkiye girmiyoruz bugün kontrolde doktor 9. Haftaya kadar ilişkiye girmeyin dedi. Biraz ev arkadaşı gibi olduk eşimle ama
Ben de o nimete idrar karıştırma olayını okuduktan sonra sindim bi köşeye hiç okumamış gibi olmak istedim bi an. Neyse gerçekten herkesim kendi fikri arkadaşlar moral bozacak bir durum yok. Allah zeka vermiş her birimize herbirimiz apayrı düşüncede insanlarızBakın eğlence mantık ilkesi doğrultusunda yapılan olay ve durumlardır.
Nimete idrar karıştırmak hiçbir eğlence sisteminde kabul görülebilir bir durum değildir.
Ve burada inançsal olarak bu duruma yönelecek arkadaşlarımızda olabilir.
Toplu bir platform da dikkat etmemiz gerekiyor.
Nasıl ki folik asit konusunda ikiye ayrıldık dime düşünce olarak.
Folik asit bebeğe tam aksine zarar veriyor diyen düşünceler oldu, bebeğin kalp atışını dinlemek bebeğe Zarar veriyor diyen düşünceler oldu.
Hepimiz her yazılana üzülelim mi mesela?
Folik asit içenler, bebeğin kalp atışını dinleyenlerin de morali bozulsun o zaman.
Bence gerek yok bu tarz konulara.
Doğruyu birlikte bulmak amaç sadece.
Çok haklısın canım günü gününe gelişmiş yolk büyümüş her şey iyiydi. Ben geç tutundugunu düşünüyordum inşallah öyledir haftaya kadar rahatlattıniz beni Allah razı olsun daha sakin bekleyecegim inşallah hayırlısı olsun.Bn gecen hafta gıttıgımde me kalp atısı vardı ne yolk 6-0 flndı gıttıgımde. Dun gıttımde buyumustu gorundu. Dıycegım o ki doktor bıraz abartmış bence. Nıye buyusun bıseyler ters gıtse? Haftaya gıt kuzum Allahın izniyle görürsün bence
Canim zaten herkes burda istedigi kadar tahmin de bulunsun öğrenmek için elinden geleni yapsın sonucta bilimsel olarak 12 haftadan sonra öğrenecekler kiz ya da erkek farketmez elbette herkesin içinden istediği vardr bende bi yere kadar eğlencesine yapılan takvim bakmaları ne bileyim rüya da görmüştür mesela ben gibi ama hep diyorum yani kiz gördüm diye kiz olacak hali yok diye böyle şeyler sadece kafa dağıtmak için ama eger bir kişiyi bile bu muhabbetim canini sktiysa da özür dilerim sonucta bende bilimden yanayım atanamamış bi biyoloji öğretmeniyim maalesefBakın eğlence mantık ilkesi doğrultusunda yapılan olay ve durumlardır.
Nimete idrar karıştırmak hiçbir eğlence sisteminde kabul görülebilir bir durum değildir.
Folik asit bebeğe tam aksine zarar veriyor diyen düşünceler oldu, bebeğin kalp atışını dinlemek bebeğe Zarar veriyor diyen düşünceler oldu.
Folik asit içenler, bebeğin kalp atışını dinleyenlerin de morali bozulsun o zaman.
Ben ekole gidiyorum memnunumİzmirde hangi doktorlara gidiyorsunuz. Memnun musunuz
Bende gozde hastanesine gitmeyi düşünüyorum ilkini ege şehir hastanesinde dogurmustum ama doktorum yok orda Azerbaycan a memleketine döndü bende araştırdım birazBen ekole gidiyorum memnunum
Bence Doktora git kanama önemli bir sorun göstergesi olabiliyorKızlar bugün yolk keseyi ve bebekle aramızdaki bağı gördüğünü söyledi hayal meyal de bebeği görüyorum nokta kadar dedi. Kesenin etrafında kanama yok herşey yolunda dedi. 6+2yim iç çamaşırıma biraz kan gelmiş baş parmağınınızla işaret parmağınızı birleştirdiğimizde oluşan yuvarlak kadar. Hiç ağrım yok bebek görüldükten sonra ya da yolk görüldükten sonra yerleşme kanaması olur mu
Doğruyu bulmak için araştırma yaparım burada mizah amaçlı yapılan güldüğümüz konuşmalara muhalefet olunmaz ve olan tek sizsiniz. Dediğim gibi rahatsız olan katılmaz. Hala uzatıyor olmanızda ayrı manasız. Sizce gerek yok bizce vardı güldük eğlendik bitti. Kimse kimseye ramsi %100 doğru çin takvimi kesin sonuçlu demedi.Bakın eğlence mantık ilkesi doğrultusunda yapılan olay ve durumlardır.
Sabah bulantısı o safra cikmadan zor durur ya biraz çubuk kraker yemeyi dene miden yatissin( hep önerilir ama bende işe yaramaz belki sende yarar ) yada bibbardak su iç ve kus safra çıksın canımkızlar bir bulantıyla uyandım burnuma bir kötü koku yapışmış gibi midem felaket
Ya seni yerim kadınGünaydın kizlardün migrenim tuttu bi dahada giremedim buraya benden sonra sanırım ortalık karışmış lahana mevzusunu şöyle izah edeyim size ilk okudugumda bende ikilemde kaldım nasıl ya diye sonra burada bi çok topik dolastim ve her topikte benzer tepkiler oluştuğunu gördüm. Nimete idrar mi karistirilir. Sonra bi kaç topikte bilimsel olarak da kullanıldığını hatta okullarda dahi deney yapıldığıni gördüm. Lahana suyu içilen yenilen birşey değil lahanin kendisine idrar dokulmuyor. Lahana suyu asitik duzayi bulmak için kullanılan bir madde uretirmis kaynayınca.. kız olunca farklı erkek olunca farklı asitik düzeyde olurmuş idrar.. bu deneyi ama 10. Haftadan sonra yapmak etkili olurmus .. şahsen bende başta yargıyla yaklastigim birşeye aratirinca neden olmasın dedim.. elbette ki dusunce ve yaklaşımlar farklı olabilir de bunda fikir belirtince üzülecek veya alınacak bir durum söz konusu olamaz ki olmamalida P Psikolog2426 bende seni seviyorum bacım
Gönderi sahibinin beni anlayıp sizin anlamamanız polemik oluşturmak isteyenin sen olduğunu gösteriyor.Doğruyu bulmak için araştırma yaparım burada mizah amaçlı yapılan güldüğümüz konuşmalara muhalefet olunmaz ve olan tek sizsiniz. Dediğim gibi rahatsız olan katılmaz. Hala uzatıyor olmanızda ayrı manasız. Sizce gerek yok bizce vardı güldük eğlendik bitti. Kimse kimseye ramsi %100 doğru çin takvimi kesin sonuçlu demedi.
Burası akademik makale yeri değil öyle bir yer arıyorsanız yanlış yerdesiniz. Academiayı öneririm. Daha cevap verme gereği duymayacağım. İyi günler.
Aaa ne kadar sert çıkmışsınız halbuki hiç böyle sert sert yazılmadı önce ki yazanlar yani insanları kırmamak için daha sade yazılmış hep , lütfen daha yumuşak tepkiler verelimDoğruyu bulmak için araştırma yaparım burada mizah amaçlı yapılan güldüğümüz konuşmalara muhalefet olunmaz ve olan tek sizsiniz. Dediğim gibi rahatsız olan katılmaz. Hala uzatıyor olmanızda ayrı manasız. Sizce gerek yok bizce vardı güldük eğlendik bitti. Kimse kimseye ramsi %100 doğru çin takvimi kesin sonuçlu demedi.
Burası akademik makale yeri değil öyle bir yer arıyorsanız yanlış yerdesiniz. Academiayı öneririm. Daha cevap verme gereği duymayacağım. İyi günler.