2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Canım senin kese haftası ile uyumlu mu çıktı? Bu benim kese 6+3 yolk var bebek var ama doktor kesin kalp atışı olmalıydı deyip durdu ya senin dotorun ne güzel moralini bozmamis
17 mmdi kesem. Haftaya çağırdı kalp atışı için. Gayet yolunda herşey dedi haftayla uyumundan bahsetmedi

amann bence böyle şeyleri paylaşmakta sorun yok yapmakta da sorun yok eğlence işte insan heyecanını böyle şeylerle gideriyor vakit geçiriyor. bu çağda herkesin kendi filtresi olması gerek o filtreden mantığına yatanlar geçer sınırsız bir bilgi ve bilgi kirliliği var ve zaten bunu yapanlarda inanmıyor buna. her davranışın mantıkla açıklanması gerekmiyor kim nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın tatlı güzel telaşlar bunlar heyecanlanmayan kimse de yok.

17 mmdi kesem. Haftaya çağırdı kalp atışı için. Gayet yolunda herşey dedi haftayla uyumundan bahsetmedi
Çok şükür inşallah böyle yolunda sağlıkla devam etsin. İnşallah doktorum gereksiz yere üzmüştür beni çünkü şuan aynı durumdayız sizin doktorunuzun yorumu beni rahatlattı biraz

o kadar haklısın ki ama maalesef drlar bir noktadan sonra empati duygusunda eksilme yaşıyor bence. çok üzücü herkes aynı tepkiyi verirdi ama sonuçta elinden gelen bir şey yok dua etmekten ve kendine iyi bakmaktan başka. Allahın ömür verdiği sen ne yaparsan yap doğuyor boşuna kendimize eziyet ediyoruz.

Tatlım olabilir şöyle implastasyon kanamasıda olabilir. Halk arasında üstüne görme deniyor
Sen takip et kanamayı. Devamını geliyor mu artıyor mu? Ona göre bir yol izlersin.
Şuan panik olacak birsey yok
Şuan hiç kan gelmiyor sildikçe falan da yok. Bel ağrım kasık ağrım yok normal sanırım di mi. Bebek göründükten sonra olur mu bu yerleşme kanaması onu bilemedim

Evet büyümesi de sevindiriyor bir yandan bilemiyorum doktor çok ümitsiz konuştuğu için artık bitti gözüyle bakıyordum. İnşallah dediğiniz gibi olur
Bn gecen hafta gıttıgımde me kalp atısı vardı ne yolk 6-0 flndı gıttıgımde. Dun gıttımde buyumustu gorundu. Dıycegım o ki doktor bıraz abartmış bence. Nıye buyusun bıseyler ters gıtse? Haftaya gıt kuzum Allahın izniyle görürsün bence

Evet yakın arkdsım 7. Haftada duydu kalbı

Kızlar benim şöyle bir durum oldu, uslu duramadık birliktelik değil ama mutlu etme gibi bir durum oldu hala kızıyorum kendime Sonrasında kırmızıya dönük lekelenmem oldu acile geldik kese duruyor şükür etrafında da kanama yok ama çok korkuttu siz siz olun uzak durun birbirinize eşinizle

Çok geçmiş olsun canım bu konuda sana katılıyorum ben hamile olduğumu öğrenip keseyi görmeye gittiğimden itibaren ilişkiye girmiyoruz bugün kontrolde doktor 9. Haftaya kadar ilişkiye girmeyin dedi. Biraz ev arkadaşı gibi olduk eşimle ama

Teşekkür ederim. Eşime de kızıyorum yani ne gerek vardı diye ki söylemiştim üç ay olmasın diye. Kesinlikle iyi yapıyorsunuz

Merhaba kızlar son adetim 11 mart normalde 5+3 olarak doktora gittim.Doktor kesenin aşağıda olduğunu söyledi ve düşük ilacı verdi. Birde 4+3 dedi anlamadım birşey tam açıklayıcı konuşmadan gönderdi sizce ne oluyor riskli miyim

ben de 7+0 olarak gittim dun ölçüme gore 6+1 cikti. Bu kesenin ölcümu ile ilgili olsa gerek. kesenin asagida olmasi ile ilgili birinin oyleymis doktor bebek dusebilir demis sma saglikla kucagina almis bunu arkadasimin arkadasi yasamis.

Selamlar, bu muhabbet sadece eğlencesine yapıldı zaten. Yapanlardan biri olarakta hiç bir mahsur görmüyorum. Zaten her konuşmada sağlıklı olsunda ne olursa olsun dendi. Katılmak istemeyen katılmaz fakat moral bozmak anlamsız.

Tekrar merhabalar pazartesi beta hcg 395 cıkmıstı çarsamba günü 953 çıktı . 2,4 katı artmış. ama çevremdeki çoğu kişi hala dış gebelik olabilme ihtimalinden bahsediyor , kese görünene kadar mı bu ihtimal var ne dersiniz

Sana katılıyorum bunlar dallanmış budaklanmis hurafeler. lütfen kimse bana kırılmasın darilmasin, kimsenin de moralini bozma derdinde değilim ama bazı abartı konular var okudukça benim moralim bozuluyor mesela dün bazı şeyleri okurken hiç hoşuma gitmedi kimseyi kırmak istemediğim için sessizce çıktım geçmiş 7 sayfayı okumak istemedim. Şimdi bana da tepki gösterebilirsiniz ve bu en doğal hakkınız ben burada nasıl düşüncelerimi kırmadan güzel bir üslupla yazabiliyorsam herkesin de buna hakkı olduğunu düşünüyorum yani bence bu moral bozmak ya da kırılmak değil sonuçta herkesin bir fikri var bunu düzgün bir şekilde dile getirmek kimsenin moralini bozmamali

değeriniz bence gayet güzel artmış. bir kaç gün sonra keseyi görmeye gidebilirisiniz diye düşünüyorum. sağlıklı sonuçlar olsun inşallah

Değerin güzel artmış dış gebelikte bildiğim kadarıyla değer bir yüksekliyor bir düşüyordu yükselse dahi bu şekilde düzenli artmıyor. bir kaç gün sonra da keseyi görürsünüz hayırlısıyla tebrik ediyorum

Günaydın, beta hcg1500 2000 sonrası kese görünür ve değeriniz geçmiştir Doktora gittiğinizde transvajinal ultrason ile bakacaktıktır ve keseyi görürse dış gebelik riski kalkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…