2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Benim normal yatisim oyle oldugu icin ister istemez donuyorum uyurken cok sukur bi sıkıntı olmadi. Ama biyerde okudum sol tarafa yatamaya alistirin kendinizi diye. Ona ugrasiyorum
Ben sağ, sol, sırt üstü, yüz üstü inanılmaz döne döne uyuduğum için hem kolay hem de zor olacak

Kaç kilosun ki tatlım?
Bebek alanına bir sakıncası olacağını düşünmüyorum canım açıkçası ben hatta normal doğum olursa çoğu doğum ile birlikte temizleniyor

Siz de mi İzmirlisiniz? Hiç gitmedim Ege’ye hamilelik ile ilgili ama daha sonradan giderseniz fikirlerinizi çok merak ediyorum

Kızlar bugün yolk keseyi ve bebekle aramızdaki bağı gördüğünü söyledi hayal meyal de bebeği görüyorum nokta kadar dedi. Kesenin etrafında kanama yok herşey yolunda dedi. 6+2yim iç çamaşırıma biraz kan gelmiş baş parmağınınızla işaret parmağınızı birleştirdiğimizde oluşan yuvarlak kadar. Hiç ağrım yok bebek görüldükten sonra ya da yolk görüldükten sonra yerleşme kanaması olur mu

Tatlım olabilir şöyle implastasyon kanamasıda olabilir. Halk arasında üstüne görme deniyor
Sen takip et kanamayı. Devamını geliyor mu artıyor mu? Ona göre bir yol izlersin.
Şuan panik olacak birsey yok

Tatlım sen ironi mi yaptın ben durumu ciddi olarak savunuyorsun diye düşündüm yazı dilinde mimik, jest olmadığı için analiz edemiyorum
lahanaya işemeyi ciddi olarak nasıl savunabilirim ahxjxjxjx attığım konuşmadan sonra böyle bir şaka dönmüştü twitterda ona ithafen

lahanaya işemeyi ciddi olarak nasıl savunabilirim ahxjxjxjx attığım konuşmadan sonra böyle bir şaka dönmüştü twitterda ona ithafen
Bacım ne bilim ben şakayı gardımı aldım bekliyorum nasıl ya nasıl bilimsel olabilir diye tribe girdim burada

ahxhxjjdjdjdjd ya lahanaya işemek çok komik nasıl ciddi olabilirim bunda
Ya merak duygusu insana çok şey yaptırıyor ben burada neden böyle yaptın kısmında değilim canı istemiştir, inanmak istemiştir, inanmıştır.
Ama böyle herseyi yazdığımız bir platform da böyle alt dayanağı olmayan, hurafe şeylere hiçbir arkadaşımın inanmasını istemem.
Rüya görülmesini tenzih ederim.
Onun dışında şuysa kız buysa erkek muhabbetleri doğruluğu olmayan konular.
Zaten iki ihtimal var biri mecbur olacak ben kız hissediyorum, senin kızın olacak gibi ifadelerin bile tutma oranı yüksek.
Sağlıklı olsunlar da vakti saati gelince öğreniriz zaten.

Canım senin kese haftası ile uyumlu mu çıktı? Bu benim kese 6+3 yolk var bebek var ama doktor kesin kalp atışı olmalıydı deyip durdu ya senin dotorun ne güzel moralini bozmamis

Eklentiler

• IMG_20230420_000254.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 63
Canım senin kese haftası ile uyumlu mu çıktı? Bu benim kese 6+3 yolk var bebek var ama doktor kesin kalp atışı olmalıydı deyip durdu ya senin dotorun ne güzel moralini bozmamis
Hamilelikte kesinlik diye birsey yok tatlım tam aksine 7.8.Haftada duyan insanlar var.
Ben doktora gittiğim de 5+4 düm doktor bana 20 gün sonra gel dedi kalp atışı için öyle olsa haftaya gene gel derdi.
Ben gittiğim de 8. Haftalar da olacam muhtemelen sen düşün.

Ya canımm valla aglicam yorumuna inşallah öyle olsun beni perişan etti doktor. Keşke direkt haftaya tekrar gel bakalım gelişim güzel deseydi sadece ama yok net konuştu neden bu kadar acımasız oluyorlar. Belki bebek sağlıklı ama ben ağlamaktan dusurucem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…