2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kizlar ben de bugun devlete gittim adet tarihime gore 7 +0 . karindan ses duyamadi istersen vajinal bakayim.dedi . Bakti 6+1 sin dedi ama zaten bir iki hafta degisebikiyormus bu zaman ve ses duydu inssllah saglikli hayirli bir srkilde ilerler hamileligimiz

Ben zayıf olduğum için idrara da sıkışık değildim ultrasonda gözükmedi vajinal olarak baktı öyle gözüktü. 6 haftalıkken beta değeriniz ne çıktı acaba
Bende idrara sıkışık olarak girmiyorum benimde karindan gözükmedi vajinal ultrason dan baktı öyle gördük
Geçmiş olsun öncelikle tam idrar analizinde bakteri 103 çıktı
Benimde hep çıkar enfeksiyon gebelik boyunca da devam eder enfeksiyon önemli önemsememek olmaz hep antibiyotik kullandım 36.haftaya kadar en yüksek te 170leri gördüm 150 den sonrası zaten tehlikeli o yüzden her gittiğimde ben idrar tahlili istiycem bu gebeligimdede 🤍

Kizlar ben de bugun devlete gittim adet tarihime gore 7 +0 . karindan ses duyamadi istersen vajinal bakayim.dedi . Bakti 6+1 sin dedi ama zaten bir iki hafta degisebikiyormus bu zaman ve ses duydu inssllah saglikli hayirli bir srkilde ilerler hamileligimiz
Adet tarihine göre 6+1 gözüküyor ama bugün 5.haftalarda çıktı bunlar önemsiz arayı kapatır ileri dönemde kapatmasa da sıkıntı yok iki hafta ileri geri önemsemiyorlar

Kızlar El mubdi isminin hamilelikte iyi olduğunu duymuştum kaç tane okunmalı diye bakarken 5 6 kaynakta fotoğrafki 1. Yazıyı gördüm siz hiç duymuş muydunuz ya da denediniz mi
Canım bir dua vardı unuttum ama hangisi olduğunu

Adet tarihine göre 6+1 gözüküyor ama bugün 5.haftalarda çıktı bunlar önemsiz arayı kapatır ileri dönemde kapatmasa da sıkıntı yok iki hafta ileri geri önemsemiyorlar
Bu şekilde söylemek yanlış olur eğer hamileliğin başından aynı durum varsa evet geç döllenme olarak düşünülebilir. Zaten gebeliğim başında bebek çok küçük olduğu için ölçümlerde farklılık ve hata da çok yaygın oluyor ancak hafta ve gün geçtikçe bebeğin büyümesi uyumsuzlaşıyorsa sıkıntı var demektir.

Kese büyüklüğünü tam olarak bilmiyorum ultrason fotoğrafında yazıyorsa o var keseyi gösterdi dikkat et gibi şeyler söyledi kan alındı 10 gün sonra tekrar gidecez tahlil sonuçlarında da enfeksiyon var gözüküyor 😔
Kaç çıktı ki? İki ablam var ikisi de hamileyken enfeksiyon değerleri yüksekti öyle de doğurdular sorun çıkmadı😅 Benimki ne alemde acaba çok merak ediyorum hiç gıkı da çıkmıyo var mı yok mu belli değil😂

Bu şekilde söylemek yanlış olur eğer hamileliğin başından aynı durum varsa evet geç döllenme olarak düşünülebilir. Zaten gebeliğim başında bebek çok küçük olduğu için ölçümlerde farklılık ve hata da çok yaygın oluyor ancak hafta ve gün geçtikçe bebeğin büyümesi uyumsuzlaşıyorsa sıkıntı var demektir.
Yoo yanlış değil doktorumuz bugün söyledi iki hafta dan ileri veya iki haftadan geri ise normal ama üç haftaya doğru ilerlerse sıkıntılı görürüz senin bir hafta bu yüzden normal olabiliyor dedi
He dediğin gibi ölçüm yanlışı veya farklılık iki hafta payı sonrası riskli olabilir bunu da tüp bebek doktorumuz söylemişti o zamanda on gün geriydi ilk haftalarda sonra kapatmıştı arayı

Arkadaşlar 👯‍♀️ yüz üstü uyumakta sakınca var mı? İlerleyen dönemlerde uyunmuyor diye biliyorum da acaba şuan için de geçerli mi? 🫢🫢

Teşekkür ederimmm 😍😍 ben de gittiğimde sorayım en iyisi

Benim normal yatisim oyle oldugu icin ister istemez donuyorum uyurken cok sukur bi sıkıntı olmadi. Ama biyerde okudum sol tarafa yatamaya alistirin kendinizi diye. Ona ugrasiyorum
Evet ileriki zamanlarda sol yatmak bebiş için çok sağlıklı ben bir süre denedim ama çok zorlandım ya şimdilik sağ sol yatıyorum zamanı gelince seve seve sol yatacaz artık🤰🏼🫠🫠

Kızlar doktor randevum 6 mayısta 10+2 oluyorum inşallah 🙏 ya bir de ege üni araştırma hastanesine randevu aldım 11+1 oluyorum belki ikili testi orada yaptırır mıyım diye düşünüyorum özele gidip taramaları devlette yaptıran var mı? Ve ege üni ile bilgisi olan var mı 🙏

Kırmızı lahanayı doğrayıp kaynatiyorsun suyunu soğutup aynıiktarda idrarinla karıştırıyorsun renk mor olursa kız pembeye çalan renkler olursa erkekmis.. yuzukte, ipe gecirdigin yüzüğü karnının üstünden sarkitiyorsun iler geri veya sağa sola sallanirsa erkek yuvarlak çizerek sallanirsa kızmis 🤗
Kim uyduruyor bunları 😂

Kızlar kontrolden geldim malesef kalp atışı yok 😟 6+3 göründü yolk saç büyümüş bebek göründü ama kalp atışı yok dedi doktor %90 sağlıksız ama bir hafta daha bekleyecek eğer haftaya da olmazsa kürtaj olucam
Tatlım büyüme varmış sonuçta kalp atışı da olur içini ferah tut 🙏

X