- Konu Sahibi sunshine__
- #2.541
Ya ultrason kaynaklı olabilir bence senlik değildir. Kötü bişe olsa söyle zatenBenim kese görüntüsü bana çok düzgün gibi gelmedi ama doktor moral bozmamak için mi birşey söylemedi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ultrason kaynaklı olabilir bence senlik değildir. Kötü bişe olsa söyle zatenBenim kese görüntüsü bana çok düzgün gibi gelmedi ama doktor moral bozmamak için mi birşey söylemedi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?
Umarım öyledirYa ultrason kaynaklı olabilir bence senlik değildir. Kötü bişe olsa söyle zaten
Benim kesem de göz gibi devlette gittiğim doktor olumsuz bir şeyin ceyreginin çeyreği bile olsa gözünü kırpmadan pat diye söyler umursamaz yani o yüzden senin kesen bana bozuk gelmedi bu da benim kesem canını sıkma hicBenim kese görüntüsü bana çok düzgün gibi gelmedi ama doktor moral bozmamak için mi birşey söylemedi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?
İçime su serptinizBenim kesem de göz gibi devlette gittiğim doktor olumsuz bir şeyin ceyreginin çeyreği bile olsa gözünü kırpmadan pat diye söyler umursamaz yani o yüzden senin kesen bana bozuk gelmedi bu da benim kesem canını sıkma hic
İçime su serptiniz
Bakalim arkası olayı bizde yarayacak miBenim oğlum 3,5 yaşında hala şapkası filan varsa kız sanıuorlar sarışın mavi göz küçük burun dudak. 3,5 yıldır tüm görenler yolda karşılaştıklarım parkta karşılaştıklarım yaşıtlarım teyzeler kim gördüyse oğlumı sevdikten sonra “arkası kız” bunun dediler. Göreceğiz bakalım.
Ben zayıf olduğum için idrara da sıkışık değildim ultrasonda gözükmedi vajinal olarak baktı öyle gözüktü. 6 haftalıkken beta değeriniz ne çıktı acabaBenimde karindan bakıldığında görmedi vajinal istedim gördük şükür erken çünkü senin mi normal
Ne dedi doktor bu arada kese büyüklüğü ne?Ben zayıf olduğum için idrara da sıkışık değildim ultrasonda gözükmedi vajinal olarak baktı öyle gözüktü. 6 haftalıkken beta değeriniz ne çıktı acaba
Kese büyüklüğünü tam olarak bilmiyorum ultrason fotoğrafında yazıyorsa o var keseyi gösterdi dikkat et gibi şeyler söyledi kan alındı 10 gün sonra tekrar gidecez tahlil sonuçlarında da enfeksiyon var gözüküyorNe dedi doktor bu arada kese büyüklüğü ne?
Enfeksiyon derken crp değeriniz mi yükselmiş?Kese büyüklüğünü tam olarak bilmiyorum ultrason fotoğrafında yazıyorsa o var keseyi gösterdi dikkat et gibi şeyler söyledi kan alındı 10 gün sonra tekrar gidecez tahlil sonuçlarında da enfeksiyon var gözüküyor
Geçmiş olsun öncelikle tam idrar analizinde bakteri 103 çıktıEnfeksiyon derken crp değeriniz mi yükselmiş?
Bende daha kese görmeden çok ağır bi grip oldum. Crp değerim 40 çıkmıştı dahiliye doktoru antibiyotik kullan dedi kadın doğumcum hayır sadece ateşin çıkarsa parol al dedi. 2-3 tane parol kullandım tüm süreç boyunca bugün 11. Gün hala tam iyleşmemiş olsam da en azından ateş eklem ağrısı falan kalmadı. Yani crp aşırı yükselmediği sürece problem olmuyormuş genelde
Hmm brn ilk gebeliğimde çok fazla idrar yolu enfeksiyonu geçirdim her ay fitil kullanıyodum mecburen. Aşırı dikkat etmeme rağmen oluyordu yine gebelikte oluyormuş gönlünüzü ferah tutun bir şey olmayacak allahın izniyleGeçmiş olsun öncelikle tam idrar analizinde bakteri 103 çıktı
Benim de şuan 6. Hafta 10 gün sonra net duyulur dedi özelin cihazları daha gelişmiş olduğu için orda duyarsınız büyük ihtimalleBenim de kesem bi hafta önce 6 mmdi bugün 15 mm çıktı. Yolk sac göründü. Bebeği de toplu iğne ucu kadar gördüm dedi. Vajinal bakalım dedim görünmez dedi karından görünüp vajinadan görünmeyen de ne biliyim Regle göre 6+2. Bu durumda kalp atışının karından da duyulması gerekirdi ilişkiye göre ve yolk saca göre 5+1 falanım. Bayram sonrası özele başlayıp daha net izlicem inşallah süreci
Evet evet kalp atışını duyduktan sonra özele başlamak istemiştim zaten bayram sonrası gidicem devlet alttan bakmaya çok yanaşmıyo düşük olsa alttan baktı da oldu diyip şikayet edecekler çünkü ısrar etmeme rağmen bakmadıBenim de şuan 6. Hafta 10 gün sonra net duyulur dedi özelin cihazları daha gelişmiş olduğu için orda duyarsınız büyük ihtimalle
İnşallah alırsın canım kalp atışlarını duyman dileğimle4+6'dayız kızlar dr gittim az önce 5,2 mm neredeyse pirinç tanesi kadar küçücük karından gördü üstelik endişeliydim erken mi gördük vs diye cihazları çok iyi olduğu için görebiliyormuş. 2 gün önce görmüştü ilk bugün 3 katına çıkmış. 25ine tekrar çağırdı inş güzel haberler alırım
Bunu ilk defa duydum ben de ya musavvir esması çekiyorum yaratan şekil veren anlamına geliyoKızlar El mubdi isminin hamilelikte iyi olduğunu duymuştum kaç tane okunmalı diye bakarken 5 6 kaynakta fotoğrafki 1. Yazıyı gördüm siz hiç duymuş muydunuz ya da denediniz mi
Evet bunu da duydum bir de küçük cevsenler varya yumurtlamadan beri her gün onu okuyorum çünkü hamilelikte psikoloji çok önemli göremediğin bir şeyi korumaya çalışıyorsunBunu ilk defa duydum ben de ya musavvir esması çekiyorum yaratan şekil veren anlamına geliyo