2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
aminnn miannn inşallah ben sadece bebeğe zararı olur mu diye korktum tüp bebek doktorumda normal kadın doğumcumda kist kendi etrafında dönme yapmadığı sürece hiçbir sorun olmaz dedi. ilk gebeliğimde de vardı ama küçüktü 1-2 cm falan hiç hissetmemiştim bir şey şimdi birazx büyük ama gebelikte daha fazla büyümüyo allahtan regli olmadığımız için. hayırlsıı bakalım

Benim 7+3 de bu son vajinal muayene dedi doktorum

O zaman kız diye sallıyorum hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amin inşallah, doktorum bilerek kalp atışını sordum 140dan daha mı yüksek yoksa daha az mı diye tam 140 dedi öyle de bir tahmin yürütecektim ama arada kaldım, rüyamda erkek doğuruyordum hayırlısı, sağlıklı olsun da

aynen öyle hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar inşallah

Ölçüm göremedim ben
Ya bunda ölçü için alan seçmemiş işaret yok. İllaki ölçüp bakmıştır da sana verdiği ultrasondan ya önce ya sonra. çünkü benimkinde alan işaretlemiş. En altta sağda yazıyor bak kesenin boyutu ultrasona göre kesenin haftası. Mesela adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6

Eklentiler

• 0B503B8F-9A16-47B4-8C05-41187C4CC8BF.jpeg
    357,6 KB · Görüntüleme: 83
Açıklama için teşekkür ederim

Benim kese görüntüsü bana çok düzgün gibi gelmedi ama doktor moral bozmamak için mi birşey söylemedi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?

Benim oğlum 3,5 yaşında hala şapkası filan varsa kız sanıuorlar sarışın mavi göz küçük burun dudak. 3,5 yıldır tüm görenler yolda karşılaştıklarım parkta karşılaştıklarım yaşıtlarım teyzeler kim gördüyse oğlumı sevdikten sonra “arkası kız” bunun dediler. Göreceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…