- 25 Şubat 2016
- 5.774
- 9.850
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #2.521
aminnn miannn inşallah ben sadece bebeğe zararı olur mu diye korktum tüp bebek doktorumda normal kadın doğumcumda kist kendi etrafında dönme yapmadığı sürece hiçbir sorun olmaz dedi. ilk gebeliğimde de vardı ama küçüktü 1-2 cm falan hiç hissetmemiştim bir şey şimdi birazx büyük ama gebelikte daha fazla büyümüyo allahtan regli olmadığımız için. hayırlsıı bakalımMerhaba benimde iki adet 2şer cm sağımda kist var. Batmalarım oluyor onunla bağlantılı demedi doktorum ama normal olduğunu söyledi. Batmalar sağda da soldada hatta vajinaya doğru bile oluyor kısa süreli. Tek belirtim bu, sağlıklı olsunda minnoş hepsi geçer
Benim ki solda mı sağda mıKese içinde soldaysa erkek sağdaysa kız diyor
Yazmamış çünkü canımÖlçüm göremedim ben
Benim 7+3 de bu son vajinal muayene dedi doktorum
Kızlar bu doktorun vajinal ultrason ile ilgili videosu var korkup baktırmak istemeyenler bebeğe zarar verir deyip çekinenler için paylaşmak istedim
Bana üç dört doktor da demişti 10.haftaya kadar bakabiliriz sorun olmaz diye bi izleyin derim
Sanki sağda gibi, vajinal mi karından ultrason muBenim ki solda mı sağda mı
Karından canımSanki sağda gibi, vajinal mi karından ultrason mu
Benim iki doktor şuanki sıkıntı olmaz dedi ilk hamilelikte de öyleydi doktordan doktora değişiyor sanırımBenim 7+3 de bu son vajinal muayene dedi doktorum
O zaman kız diye sallıyorumKarından canım
Amin inşallah, doktorum bilerek kalp atışını sordum 140dan daha mı yüksek yoksa daha az mı diye tam 140 dedi öyle de bir tahmin yürütecektim ama arada kaldım, rüyamda erkek doğuruyordum hayırlısı, sağlıklı olsun daO zaman kız diye sallıyorumhayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim
aynen öyle hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar inşallahAmin inşallah, doktorum bilerek kalp atışını sordum 140dan daha mı yüksek yoksa daha az mı diye tam 140 dedi öyle de bir tahmin yürütecektim ama arada kaldım, rüyamda erkek doğuruyordum hayırlısı, sağlıklı olsun da
Ya bunda ölçü için alan seçmemiş işaret yok. İllaki ölçüp bakmıştır da sana verdiği ultrasondan ya önce ya sonra. çünkü benimkinde alan işaretlemiş. En altta sağda yazıyor bak kesenin boyutu ultrasona göre kesenin haftası. Mesela adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6Ölçüm göremedim ben
Açıklama için teşekkür ederimYa bunda ölçü için alan seçmemiş işaret yok. İllaki ölçüp bakmıştır da sana verdiği ultrasondan ya önce ya sonra. çünkü benimkinde alan işaretlemiş. En altta sağda yazıyor bak kesenin boyutu ultrasona göre kesenin haftası. Mesela adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6
Bugün çok güzel haberler bunlar. Çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsinDostlar kalp atışını duyduk çok şükürsata göre 7 ultrasona göre 6+3 çıktı doktor sorun yok gayet sağlıklı gözüküyor dedi
Bugün güzel haberler bol bol geldi darısı diğer arkadaşlara insallahDostlar kalp atışını duyduk çok şükürsata göre 7 ultrasona göre 6+3 çıktı doktor sorun yok gayet sağlıklı gözüküyor dedi
Çok teşekkür ediyorum canım amin Allah isteyen herkese nasip etsinBugün çok güzel haberler bunlar. Çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin
Amiiiin inşallahBugün güzel haberler bol bol geldi darısı diğer arkadaşlara insallah
Benim kese görüntüsü bana çok düzgün gibi gelmedi ama doktor moral bozmamak için mi birşey söylemedi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?Ya bunda ölçü için alan seçmemiş işaret yok. İllaki ölçüp bakmıştır da sana verdiği ultrasondan ya önce ya sonra. çünkü benimkinde alan işaretlemiş. En altta sağda yazıyor bak kesenin boyutu ultrasona göre kesenin haftası. Mesela adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6
Benim oğlum 3,5 yaşında hala şapkası filan varsa kız sanıuorlar sarışın mavi göz küçük burun dudak. 3,5 yıldır tüm görenler yolda karşılaştıklarım parkta karşılaştıklarım yaşıtlarım teyzeler kim gördüyse oğlumı sevdikten sonra “arkası kız” bunun dediler. Göreceğiz bakalım.Benim teyzem beni bu ay hamile görmüş rüyası cikti bi de etraf pembe balonlar doluymuş bakalim o tutacak mı benim bütün takvimlerden kiz cikiyor ama smdiden herkes erkek olacak diyor kızımda erkeğe benziyordu bebekliginde arkası erkek diyorlardı bakalim ne çıkacak saglikli olsun da esimde bende kiz istiyoruz ama erkek olursa da cok seviniriz en önemlisi saglik( kizimizi da soruyoruz temmuzda 3 yaşında olacak kiz diyor )