2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba benimde iki adet 2şer cm sağımda kist var. Batmalarım oluyor onunla bağlantılı demedi doktorum ama normal olduğunu söyledi. Batmalar sağda da soldada hatta vajinaya doğru bile oluyor kısa süreli. Tek belirtim bu, sağlıklı olsunda minnoş hepsi geçer 🥰🥰
aminnn miannn inşallah ben sadece bebeğe zararı olur mu diye korktum tüp bebek doktorumda normal kadın doğumcumda kist kendi etrafında dönme yapmadığı sürece hiçbir sorun olmaz dedi. ilk gebeliğimde de vardı ama küçüktü 1-2 cm falan hiç hissetmemiştim bir şey şimdi birazx büyük ama gebelikte daha fazla büyümüyo allahtan regli olmadığımız için. hayırlsıı bakalım

Eklentiler

• 020B7DD1-604C-4AA2-AB1D-3985062DC9FE.jpeg
    020B7DD1-604C-4AA2-AB1D-3985062DC9FE.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 97

Kızlar bu doktorun vajinal ultrason ile ilgili videosu var korkup baktırmak istemeyenler bebeğe zarar verir deyip çekinenler için paylaşmak istedim
Bana üç dört doktor da demişti 10.haftaya kadar bakabiliriz sorun olmaz diye bi izleyin derim🤍

Benim 7+3 de bu son vajinal muayene dedi doktorum 😀

O zaman kız diye sallıyorum 😅 hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰🥰🙏🏻
Amin inşallah, doktorum bilerek kalp atışını sordum 140dan daha mı yüksek yoksa daha az mı diye tam 140 dedi öyle de bir tahmin yürütecektim ama arada kaldım, rüyamda erkek doğuruyordum hayırlısı, sağlıklı olsun da 🥰

Amin inşallah, doktorum bilerek kalp atışını sordum 140dan daha mı yüksek yoksa daha az mı diye tam 140 dedi öyle de bir tahmin yürütecektim ama arada kaldım, rüyamda erkek doğuruyordum hayırlısı, sağlıklı olsun da 🥰
aynen öyle hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar inşallah 🙏🏻 🥰

Ölçüm göremedim ben
Ya bunda ölçü için alan seçmemiş işaret yok. İllaki ölçüp bakmıştır da sana verdiği ultrasondan ya önce ya sonra. çünkü benimkinde alan işaretlemiş. En altta sağda yazıyor bak kesenin boyutu ultrasona göre kesenin haftası. Mesela adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6

Eklentiler

• 0B503B8F-9A16-47B4-8C05-41187C4CC8BF.jpeg
    0B503B8F-9A16-47B4-8C05-41187C4CC8BF.jpeg
    357,6 KB · Görüntüleme: 83
Ya bunda ölçü için alan seçmemiş işaret yok. İllaki ölçüp bakmıştır da sana verdiği ultrasondan ya önce ya sonra. çünkü benimkinde alan işaretlemiş. En altta sağda yazıyor bak kesenin boyutu ultrasona göre kesenin haftası. Mesela adete göre 5+2 ultrasona göre 4+6
Açıklama için teşekkür ederim ☺️

Benim kese görüntüsü bana çok düzgün gibi gelmedi ama doktor moral bozmamak için mi birşey söylemedi acaba yoksa ben mi evham yapıyorum?

Benim teyzem beni bu ay hamile görmüş rüyası cikti bi de etraf pembe balonlar doluymuş bakalim o tutacak mı benim bütün takvimlerden kiz cikiyor ama smdiden herkes erkek olacak diyor kızımda erkeğe benziyordu bebekliginde arkası erkek diyorlardı bakalim ne çıkacak saglikli olsun da esimde bende kiz istiyoruz ama erkek olursa da cok seviniriz en önemlisi saglik😍( kizimizi da soruyoruz temmuzda 3 yaşında olacak kiz diyor 😂)
Benim oğlum 3,5 yaşında hala şapkası filan varsa kız sanıuorlar sarışın mavi göz küçük burun dudak. 3,5 yıldır tüm görenler yolda karşılaştıklarım parkta karşılaştıklarım yaşıtlarım teyzeler kim gördüyse oğlumı sevdikten sonra “arkası kız” bunun dediler. Göreceğiz bakalım. 🤣🤣🤣🤣

X