2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar bugün doktora gittim bizim minik 6 haftalıkmış. Kese gözüktü ama kalp atışı daha duyulmadı 10 gün sonra tekrar gel dedi o zaman da kalp atışı duyulacak inşallah 🥰
Yaa hadi hayırlı olsuuuunn👏🏻👏🏻👏🏻 nasıl oldun bu arada? Bende hiç bişi yok yaa gece midem arada kötü oluyo her zaman değil ama tiksinme falan yok belim ağrıyo bi de başka da bişeyim yok🤷🏻‍♀️ inşallah içerdeki iyidir sıkıca tutunmuştur🤲🏻

Pazartesi günü 4+4 te kese görünmemişti. Dün (4+5) başka doktora gittim karından kese o kadar net göründü ki. Yerleşim yeri çok iyimiş. Sağlıklı embriyolar rahmin üst tarafına yerleşirmiş. Yolk oluşmaya başlamış dedi şaşırdım. Haftaya çarşamba(5+6) gel kalp atışını duyarız dedi. Erken değil mi? Duyulmazsa hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum. Bir de kese büyüklüğü hakkında birşey söylemedi. Ultrason kağıdında nerede yazıyor? Biliyor musunuz?
At bakim fotoyu görüyorsa derim

Yaa hadi hayırlı olsuuuunn👏🏻👏🏻👏🏻 nasıl oldun bu arada? Bende hiç bişi yok yaa gece midem arada kötü oluyo her zaman değil ama tiksinme falan yok belim ağrıyo bi de başka da bişeyim yok🤷🏻‍♀️ inşallah içerdeki iyidir sıkıca tutunmuştur🤲🏻
İnşallah canım ya oruç tutunca bulantım aşırı çoktu bırakmak zorunda kaldım yine bulantı var ama çok az ara sıra bazen hiçbir şey yokken yemeklerden dolayı midem bulanıyor

İnşallah canım ya oruç tutunca bulantım aşırı çoktu bırakmak zorunda kaldım yine bulantı var ama çok az ara sıra bazen hiçbir şey yokken yemeklerden dolayı midem bulanıyor
Bende yok hiç bişi bakalım bide memlekete geldik muhtemelen pazartesi burda doktora görünürüm

merhaba, bende çikolata kisti hastasıyım infertilite sebebimizde bu dahasıda varda yormayayım şimdi sizi:) şey sorcaktım şuan benim sağ tarafda 5er cm'den 2 tane kist var doktor biraz ağrın olcak bu süreçte dedi. sende var mı kist şuan ağrı yapıyor mu?
Çok geçmiş olsun benim kıstım var tabi 3 cm
Bir tane duruyor ağrı illa ki Kasik ağrısı yapıyor ama bu kasik ağrısı hamilelikte olan Kasık ağrısı ile aynı o yüzden ben karıştırıyorum doktorda ikisini karıştırabilirsin ama zamanla doğuma kadar küçülür dedi benim ilk doğumda kalmamıştı sonradan tekrar etti
Kızlar bugün doktora gittim bizim minik 6 haftalıkmış. Kese gözüktü ama kalp atışı daha duyulmadı 10 gün sonra tekrar gel dedi o zaman da kalp atışı duyulacak inşallah 🥰
Benimde karindan bakıldığında görmedi vajinal istedim gördük şükür erken çünkü senin mi normal 🤗
Pazartesi günü 4+4 te kese görünmemişti. Dün (4+5) başka doktora gittim karından kese o kadar net göründü ki. Yerleşim yeri çok iyimiş. Sağlıklı embriyolar rahmin üst tarafına yerleşirmiş. Yolk oluşmaya başlamış dedi şaşırdım. Haftaya çarşamba(5+6) gel kalp atışını duyarız dedi. Erken değil mi? Duyulmazsa hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorum. Bir de kese büyüklüğü hakkında birşey söylemedi. Ultrason kağıdında nerede yazıyor? Biliyor musunuz?
Ben 5.haftalardayiz bugün duyduk kalp atışını ama vajinal ultrasondan 🤍

Kızlar bu doktorun vajinal ultrason ile ilgili videosu var korkup baktırmak istemeyenler bebeğe zarar verir deyip çekinenler için paylaşmak istedim
Bana üç dört doktor da demişti 10.haftaya kadar bakabiliriz sorun olmaz diye bi izleyin derim🤍

merhaba, bende çikolata kisti hastasıyım infertilite sebebimizde bu dahasıda varda yormayayım şimdi sizi:) şey sorcaktım şuan benim sağ tarafda 5er cm'den 2 tane kist var doktor biraz ağrın olcak bu süreçte dedi. sende var mı kist şuan ağrı yapıyor mu?
Merhaba benimde iki adet 2şer cm sağımda kist var. Batmalarım oluyor onunla bağlantılı demedi doktorum ama normal olduğunu söyledi. Batmalar sağda da soldada hatta vajinaya doğru bile oluyor kısa süreli. Tek belirtim bu, sağlıklı olsunda minnoş hepsi geçer 🥰🥰

Bu psikolojiyi atlattıktan sonra arayışa geçeceğim teşekkür ederim 🙏
İyi olcaaakk korkma hiç. Senin elimden geleni yapıyorsundur zaten bunda sonrası Allah’a kalmış doktorda gereksiz korkutmuş olabilir. Ama iğne işini mutlaka iste derim. Doktor hem tedbirsiz konuşmuş hemde çok erken konuşmuş belki haftaya kalp atışı duyulacak belli olmaz ki🤷🏻‍♀️

Kızlar cinsiyet tahmini olan var mı soldaki minik bebekmiş 🥰 7. Haftada karından ultrasondu.

Eklentiler

• 913B7C47-CCE0-4D26-98B4-48443F9CF393.jpeg
    913B7C47-CCE0-4D26-98B4-48443F9CF393.jpeg
    84,9 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar kalp atışından sonra kontrol ne zaman çağrıldı 9 haftalık olunca bakalım yine dedi benim doktor sonra 11-12 hafta test işin çağrır herhalde sizleri ne zaman çağırdı
Dün kalp atışını dinledik, beni çağırdığı tarih 12 ci haftama denk geliyor

X