- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.761
Fotoya yansımıyor ki. Ben varla yok arası görüyorum yine de umutlanmiyorumFiltresiz at canım
Yok canım pembelik. Adete 6 gün kaldi pembe olur mu ki şimdiden bilemiyorumÇizgi görünüyor kuzum pembelik varmi
İlk ve son testimi perşembe günü yaptım. Negatifti. Şimdi adet bekliyorum.Evetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
@cnlrm @IADK @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 O ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi- @Kevssooo @BERNA TURCAN @melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @SafransariPapatyam000 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ @bitkin96
Kuzum daha cok erken neden strese giriyorsun ben önceki gebeligimde 5gun kala hiçbirşey yoktu tam regl 1 gün kala yaptım çok hafif çıktı vardiFotoya yansımıyor ki. Ben varla yok arası görüyorum yine de umutlanmiyorum
Yok canım pembelik. Adete 6 gün kaldi pembe olur mu ki şimdiden bilemiyorum
Anladım hayırlısı bakalım adete var halaFotoya yansımıyor ki. Ben varla yok arası görüyorum yine de umutlanmiyorum
Yok canım pembelik. Adete 6 gün kaldi pembe olur mu ki şimdiden bilemiyorum
Yok stres yapmıyorum bitanem. Varsa çok sevinirim iki buçuk yıl oldu.Ama yoksa da alıştım zaten der önümüzdeki aylara bakarimKuzum daha cok erken neden strese giriyorsun ben önceki gebeligimde 5gun kala hiçbirşey yoktu tam regl 1 gün kala yaptım çok hafif çıktı vardi
İnşallah canımAnladım hayırlısı bakalım adete var hala
Senin kaç günün varrrAhah bende bekliyorum vala bi tane bile yapmadımdaha evde teste yok sipariş verdim en geç hangisi gelicekse onu verdim 1 haftada gelmese iyi
Bakalım hayırlısı olsun bekliyoruzBebişim sanki erkek yaaaa :)
Evet canım bu şekilde görünüyorGörebiliyor musun? Anca karartinca biseyler görünüyormelisaa93
Alttaki de koyun yünü gibi çıkmış. Tüylü paspas
İnşallah inşallahEvet canım bu şekilde görünüyorama bekleyelim bakalım bazen predictorde böyle hatalı olabiliyor net kırmızı görmeyi bekleyelim İnşAllah
Aynen bende de öyle dha önce yalancı çizgi çıkarttı sonra en son bu hamileliğimde yaptım çizgi çıktı ondan dolayı umursamadım yine yanlış diye hamileymişimBaya hassas o zaman innovita. Ya da herkese aynı bu gölgeyi çıkartıyosa sen hamileydin denk geldi belki de. Bakalım inşallah vardır kuzum, sağol
Bunlar da akşam ve sabahkiEvet canım bu şekilde görünüyorama bekleyelim bakalım bazen predictorde böyle hatalı olabiliyor net kırmızı görmeyi bekleyelim İnşAllah
Karartmasan da gorunur canim. Net görünüyorGörebiliyor musun? Anca karartinca biseyler görünüyormelisaa93
Alttaki de koyun yünü gibi çıkmış. Tüylü paspas
Aslında ben görüyorum ama fotoya yansımıyor canim. Bide pembelik yokKarartmasan da gorunur canim. Net görünüyor
Ben de ilk gördüğüm zamanlar bu ne dandik test falan diyordum çubuk test fotoğrafı koyulduğu zaman, plastik koruma içinde olmayınca sanki kaliteli test değilmiş gibiydiKızlar bu innovita markayı kullanan var mı hamilelik testi olarak. Ben bunu hep dandikmiş gibi düşünür baya çöpe atardım flvkjnfljdhgdfjl 1 tane vardı onu denedim böyle hafif çizgi çıkartması normal mi.
İnşallah günden güne koyulaşır canim. İnsan o kadar negatiften sonra pozitif görünce bile inanmıyor. Kendimi çok kaptırmadan bekleyeceğimKuzum maşallah gayet güzel belli
Canim varsa bile o artimed bence var oldugu icin gostermiyor. Olsa da olmasa da boyle gosteriyor. Gecen ay butun testler negatif oldugu halde artimed boyle cikardi bana. Sahte oldugunu bildgm icim gruba atma geregi bile duymadim. Ama predictorde varsa ona guvenirimİnşallah inşallahEğer gerçekten varsa şu sahte artimed , predictorden erken gösterdi diye üzülürüm
Belli belirsiz var onda canim. Ben de olumsuz mesajlar yüzünden çok sevinemiyorum. Nasipte varsa olur inşallahCanim varsa bile o artimed bence var oldugu icin gostermiyor. Olsa da olmasa da boyle gosteriyor. Gecen ay butun testler negatif oldugu halde artimed boyle cikardi bana. Sahte oldugunu bildgm icim gruba atma geregi bile duymadim. Ama predictorde varsa ona guvenirim
Bir de artımed ile dün sabah ilk idrarda bişey yoktu. 12 saat geçince akşam yaptım o şekilde çıktıCanim varsa bile o artimed bence var oldugu icin gostermiyor. Olsa da olmasa da boyle gosteriyor. Gecen ay butun testler negatif oldugu halde artimed boyle cikardi bana. Sahte oldugunu bildgm icim gruba atma geregi bile duymadim. Ama predictorde varsa ona guvenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?