- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.741
Öyle öyle. Bugün daha 8. gün zaten çıkmaması normal olanı. Benimki yine bir bilimsel araştırmaCanım testlerinin hepsinde bir cizgi gorur gibiyim ama pembe cizgiyi görmeden guvenmemek gerektigini hepimizden iyi biliyorsun sen zaten. Insallah supheye yer vermeyecek pespembe 2. Cizgiler yarindan itibaren seni bulsun
Aynen canım benim innovita testi hatırlıyor musun baya gölge çıkarmıştı. Freely dağıtımdaymış bugün gelir artıkHee anladım, normal o zaman böyle hafif bir gölgelik çıkması. Yarın Freely ile devam
Bide bir dahaki ay hiç test yapmaıcam diyorsunÖyle öyle. Bugün daha 8. gün zaten çıkmaması normal olanı. Benimki yine bir bilimsel araştırmadurduramıyorum kendimi.
Aaa doğru sen yapmıştın ama baya tuhaf çıkartmıştı. Demek pek de iyi test değil diye anlıyorum.Aynen canım benim innovita testi hatırlıyor musun baya gölge çıkarmıştı. Freely dağıtımdaymış bugün gelir artık
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun teşekkür ederim çokAz kalmış biraz daha sık dişini canım bak 2 sene dayanmışsın Allah’ın izniyle kopkoyu çizgi görürsün
Ben de ikinci çizgiyi görünce dedim yanlış test yaptım galibaCanım testin hcg testi dimiTestlerde bazen karışıklık olabiliyor ilk hcg yazıyor mu diye kontrol ederim seninki görünmeyince sorayım dedim İnşAllah bu kez sağlıkla kucağına alırsın
Aslında genel olarak çok güveniyorum innovitaya sadece gölgeyi dikkate almamak gerekiyor, her zaman da gölge çıkmıyor.eğer gebelik varsa çok erken tespit ediyorAaa doğru sen yapmıştın ama baya tuhaf çıkartmıştı. Demek pek de iyi test değil diye anlıyorum.
Yaptım canim. Dünün aynısı çıktı. Eve şimdi geldim predictor express aldım birazdan yapacağımGul220 canım sen test yaptın mı sabah
Yaa çok mutlu oldum canım hiç endişe etme İnşAllah bu kez gelecek bebişinBen de ikinci çizgiyi görünce dedim yanlış test yaptım galibaama kontrol ettim HCG
Aynı test miydi canımYaptım canim. Dünün aynısı çıktı. Eve şimdi geldim predictor express aldım birazdan yapacağım
Evet canim dün akşamki ve bu sabahki ayni testtiAynı test miydi canım
İnşAllah predictorde de çıkar canımEvet canim dün akşamki ve bu sabahki ayni testti
Çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beniYaa çok mutlu oldum canım hiç endişe etme İnşAllah bu kez gelecek bebişin3 gün kalaya göre gayet belli maşaAllah
Dikkat et canım duş al uzan iyi gelirGaliba Üşüttüm bizim burda bir soğuk bir sıcak havalar ondan olabılır
Görür gibi oluyorum ama hiç çıkmıyor çizgi. Belki kuruyunca belli olur ama ona da güvenemem tabi ki. Bir de arkasında 50 HCG algılıyor yaziyor, ne diyim inşallah vardır da şimdi çıkmıyordurİnşAllah predictorde de çıkar canım
Atsana bi bakalım canımGörür gibi oluyorum ama hiç çıkmıyor çizgi. Belki kuruyunca belli olur ama ona da güvenemem tabi ki. Bir de arkasında 50 HCG algılıyor yaziyor, ne diyim inşallah vardır da şimdi çıkmıyordur
Attım canimAtsana bi bakalım canım
Filtresiz at canımGörebiliyor musun? Anca karartinca biseyler görünüyormelisaa93
Alttaki de koyun yünü gibi çıkmış. Tüylü paspas
Çizgi görünüyor kuzum pembelik varmiAttım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?