- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.701
Günaydın bebiş. Adeti bekliyorum halaEvetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
C cnlrm @IADK @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 O ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi-Childdevelopment @BERNA TURCAN @melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari Papatyam000 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ Zumruduanka96
Kiz bi an senden gelen bildirimi görünce test yaptın attın zanettimGünaydın bebiş. Adeti bekliyorum hala
Duruyor canim ağrım var ve bacaklarim üşüyor genelden böyle olunca birkaç saate regl gelir bakalimBebişim yarına artık iğne etkisi filan kalmaz. Testlerinin görselleri gün gün duruyorsa bizimle de paylaşır mısın rica etsem, bir bakalım?
Benim hic gitmedi kuzumİğnenin etkisi 13.gune kadar kalmıyor
3 defa yaptım 11.gun tamamen gidiyordu
Ay sanki en alttaki 10. günden daha koyulaşmaya başlamış gibi geldi bana. Sen yarın sabah ilk idrarla tekrarla bebişim.Duruyor canim ağrım var ve bacaklarim üşüyor genelden böyle olunca birkaç saate regl gelir bakalim
İnşallah öyledir kırmızılar gelmezse yaparim ,Ay sanki en alttaki 10. günden daha koyulaşmaya başlamış gibi geldi bana. Sen yarın sabah ilk idrarla tekrarla bebişim.Çıkarsa vardır bebiş kesin bence.
Alıştırdım sizi testlerimeKiz bi an senden gelen bildirimi görünce test yaptın attın zanettim
Canım ben adet oldum sat 12 bat 7 olarak değiştirirmisinEvetttttt güzel kızlar ne durumdasınız. Adet olan? Adetiniz hala bekleyen? Test yapıp bebek haberi alan ve bugün test yapıcak olan var mı? Tets yapmayıp belirtisi olan var mı
@bhykrttl @beun8 @doga @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @halles @Madame butterfly
C cnlrm @IADK @tgdrnkzl @iremgns @sed2 @anne adayim @Merveeee57 @bebekcee @Bright-1619 O ozgeeeee1 @zernove @buzmavisi-Childdevelopment @BERNA TURCAN @melikebyhn12 @Sunshine597 @maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari Papatyam000 @Nurse9535 @destinesiaa @aynuray_ Zumruduanka96
Ahah bende bekliyorum vala bi tane bile yapmadımAlıştırdım sizi testlerimeyok kuzum bitti testim en son dün de bir şey çıkmayınca artık regl bekliyorum
Sağol canım bugün 5 gün var bataGeçmiş olsun kuzum kaçıncı gün testi bu
Kuzum erkencisinSağol canım bugün 5 gün var bata
Geldim ben günaydınnn bata 5 varAQy ben bunu dün okurken kaçırmışım. Bu sabahkini sabırsızlıkla bekliyorum
Anam ben görüyorum bir çizgi hafiftenKızlar bu innovita markayı kullanan var mı hamilelik testi olarak. Ben bunu hep dandikmiş gibi düşünür baya çöpe atardım flvkjnfljdhgdfjl 1 tane vardı onu denedim böyle hafif çizgi çıkartması normal mi.
Yani o gölge hep orada. Ancak bir pembeleşme yok. Du bakalım, Bat'a daha çok varmış 5 gün.Geldim ben günaydınnn bata 5 var
Aynen daha var ya bekliyorum heyecanımda yok nedenseYani o gölge hep orada. Ancak bir pembeleşme yok. Du bakalım, Bat'a daha çok varmış 5 gün.
Hadi inşallah güzel haberler alalım canımSağol canım bugün 5 gün var bata
İnşallah canım benimHadi inşallah güzel haberler alalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?