- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.201
Amin canımBelki de heyecanla beklediğimde değil beklemediğimde gelecektir diyorum :)
İnşallah bizim istediğimiz zamanda değil Rabbimin olmasını istediği zamanda alırız güzel haberleri.
Reglimin ilk günü bayramın da ilk günüydü, içip içip bebeğim olmadı diye ağlamıştım
Aaa düşünemiyorum o sıcağı biz 1 haftadır falan klimayla uyuyoruz bu ay elektrik faturası kaç gelecek çok merak ediyorum.Ben akşam olunca kalın perdeyi çekerken camı kaparım perde takılmasın diye sonra açarım geri camı. Dün açömayı unutmuşum öyle uyumuşuz tüm gece dfghjkl
Eşim bir yandan diyo çok sıcak ben bir yandan diyom çok sıcakmeğer cam kapalıymış.
tüm sıkıntıları biz cekiyoruz zatenAmin canım
Yalnız ne olacak bizim bu ağlamalarımız? Sevgilinle tartış ağla, evlenirken ağla, kocanla kavga et ağla, adetin gelince ağla...
Düşündüm de kadınlar her dönem ağlayacak birşey buluyor. Ve sebepler hep çok mantıklı
En iyisi bu galiba evde durdukça sterse giriyorımKuzum hıc bekleme direk hastaneye git ne olur ne olmaz ne kadar erken o kadar iyi hadii
Aldırdın bize 20-30 tane testi sen almıcam diyosun beyle olmazzzzBenim de yoksa hemen tekrar spora başlıcam. Eşimle bir aquapark a gidelim istiyorum atlamalı zıplamalı. Aklımda var bişiler. Ama topikten uzak kalamam çünkü topik benimAyrıca buradaki sohbetten keyif alıyorum. Ama hamilelik testi almıcam o kesin. Bat'ı beklicem koydum kafaya.
Ben beklemedeyim abla simdilik belirti yok bata son 5 gun yok gibi hissediyorumBebeklerim sizler ne durumdasınız? Belirtisi olan var mı? Ya da test yapacak olan bugün?
Sunshine597 @maaaavi @Mervenur277 @minikkalp63 @Minnos28 @ErabiaE @Sipser @eylem91 @Safransari
At gorelim kuzum belki biz birseyler görüruzGünaydın kuzulaaarrson bir testim kalmıştı öyle o bana ben ona bakmayalım diye yaptım, bir şey yok artık bende regl beklemece başladı
Bir de Ali cabbartüm sıkıntıları biz cekiyoruz zaten
Aslında Freely üreticisi benmişim ve sizden kazandığım paralarla yurtdışına tatile gidiyormuşum falan dkhvbfhkvfbAldırdın bize 20-30 tane testi sen almıcam diyosun beyle olmazzzz
Kuzu kanama bir damla açık pembe şekilde ama yine de beni tedirgin etmeye yetti tam hamile olduğumu öğrendim babannem rahatsızlandı ne üzüntümü yaşayabiliyorum ne de sevincimi yaşadım Rabbim çok sıkı bir sınavdan geçiriyor şuan erkek kardeşim askerde 10 gün sonra gelcekti .. acı üstüne acı . Nasıl güçlü kalcam bilmiyorum1fafeyla cnm başın saolsun mekanı cennet olsun inşallah
Lekelenme kırmızı değilse korkulacak bısey yok dıyorlar ama hiç basıma gelmedıgı için bılmıyorum tabii
@pempbepsikolog cnm amacım seni üzmek asla değil, özelden de anlattım, burdaki kızlar bilir
Kımyasal testleri konusunda ki tecrübemi
Açık konuşacagım maalesefki kimyasal
Testlerle ılgılı bı durum değil
Son testın dahada silikleşmiş
2 güne adet olursun, aslında kan vermene bıle gerek yok, lütfen üzülme ve bnı yanlış anlama, aynılarını defalarca yaşayıp tecrübe ettim çünkü, senın gbi 1 hafta boyunca her sabh test yaptım, testler dursaydı atardım sana
Bak bnımde üst üste 3 kımyasalım var.
Şimdiki testler koyulaşıyor, sağlıklı hamiş kalacagına bn inanıyorum birgün
Ben bugün değil de dün yaptım. Ha cuma ha perşembe diyerek. Yorum olarak yazdım sadece. Negatif çıktı. Bi saat sonra belli belirsiz gölge çıktı. 2 saat sonra da şaftı kaydı testinGünaydınnnnnnnn, musssmutlu bir gün diliyorum herkese. Bol pozitifli bir gün olsun. Cuma mubarek günde yapıcam testi diyenleri ve dün test yapıp bugün ilk idrarla test yapmasını beklediklerimizden testlerini bekliyoruzhepinizden güzel sonuçlar alacağız inşallah
Benim de 7. günden herkese selam. Henüz bişi yok. Rabbim bana da pembişlik görmeyi nasip etsin buradaki herkes gibi.
Eki Görüntüle 3272149
Başınız sağolsun canımKızlar dün akşam babaannemi kaybettik . Üzüntüden mi anlamadım dün gece lekelenmem gelmiş bir damla bişey ama çok korktum hafif ağrım da var ne yapmam gerek .
Aynn canım hicbir kanama lekelenme göz ardı etmemliyiz allah korusun belki kesenin etrafında kanama vardır ilaç flan yazar iyi olursun kuzum böyle olmaz kuzum bende kahverengi akıntı yüzüden gittim olmadi tutunamadı sen hıc bekleme git kuzum strese girme içini ferah tut sakın ol derin nefes al verEn iyisi bu galiba evde durdukça sterse giriyorım
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, bebisinizde hayirli olsun sağlikla gelsin insallah yerlesmeden olabilir ya da cok uzulduyseniz devami gelmez insallah yine de doktora gidin istersenizKızlar dün akşam babaannemi kaybettik . Üzüntüden mi anlamadım dün gece lekelenmem gelmiş bir damla bişey ama çok korktum hafif ağrım da var ne yapmam gerek .
Canım benim öyle düşünme. Beterin beteri var. Tabi ki insanlar kayıplarına üzülür ama çok şükür babaannen yaşamış hayatını Rabbim gençleri esirgesin, ani ölümler vermesin. Allah kardeşini de tüm askerlerimizi de korusun.Kuzu kanama bir damla açık pembe şekilde ama yine de beni tedirgin etmeye yetti tam hamile olduğumu öğrendim babannem rahatsızlandı ne üzüntümü yaşayabiliyorum ne de sevincimi yaşadım Rabbim çok sıkı bir sınavdan geçiriyor şuan erkek kardeşim askerde 10 gün sonra gelcekti .. acı üstüne acı . Nasıl güçlü kalcam bilmiyorum
Annem bana hamileyken babası rahatsızlanmış ve kaybetmişler, zor günlermiş ama mecbur acısını bastırmış evlatları için. Evladın için güçlü olacaksın sen de. Biliyorum güçlü olması gereken hep biz oluyoruz ama hayat böyle. Hayat devam ediyor.Kuzu kanama bir damla açık pembe şekilde ama yine de beni tedirgin etmeye yetti tam hamile olduğumu öğrendim babannem rahatsızlandı ne üzüntümü yaşayabiliyorum ne de sevincimi yaşadım Rabbim çok sıkı bir sınavdan geçiriyor şuan erkek kardeşim askerde 10 gün sonra gelcekti .. acı üstüne acı . Nasıl güçlü kalcam bilmiyorum
Uzun bi süre senden haber alamazsak biliriz ki paraları topladın kaçtınAslında Freely üreticisi benmişim ve sizden kazandığım paralarla yurtdışına tatile gidiyormuşum falan dkhvbfhkvfb
Kuzum inan hiçbir şey yok belki zorla gölge görürsünüz ama bugün yarın regl günüm olsaydı çok net çıkardı benceAt gorelim kuzum belki biz birseyler görüruz
Belki geç döllenmedim canım morelini bozma kuzum inşallah bu gruptan hepimiz hamile olarak cikariz kuzum bu ay da olmazsa diger ay insallahKuzum inan hiçbir şey yok belki zorla gölge görürsünüz ama bugün yarın regl günüm olsaydı çok net çıkardı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?