- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #6.181
Her seyi bosverip bag bagce yazlik islerine girenler gebe kaldi bu ayTikabasa yok ki bir yer gidelim bahçeyle toprakla ugrasalim kafa dagitip gebe kalalim bundan olmuo bence
Doğu yakmakla kalmaz kavurur valla.sen bide doğunun kavrulan sıcaklarını gör canım yanıyoruz
Gelir o hevesin Bat yaklaşırken geriGiremedim uzun zamandır ya, 28 haziranda regl oldum modum düştü sonra bi aile yakınımızı kaybettik derken sat bat çizgi yumurtlama göresim gelmediGeçen ay pek bi hevesli heyecanlıydım bu ay öyle değilim nedense.
sat 28 haziran
bat 27 temmuz
aynen dışarda kımse yok herkes ya evde ya işte serinlikteDoğu yakmakla kalmaz kavurur valla.
Bence olay tatilde gibi, tatile gidenler hamile kaldı. O evden uzaklaşmak iyi geliyo galiba.
öncekinde gölge vardı sanki ama cxanım cok erken ya az tut kendini pazar günü yap
Ben akşam olunca kalın perdeyi çekerken camı kaparım perde takılmasın diye sonra açarım geri camı. Dün açömayı unutmuşum öyle uyumuşuz tüm gece dfghjklAy İzmirin hali ne olacak böyle sabah 6 da bile kaynıyor. Dışarıda çalışanların Allah yardımcısı olsun.
AahhaaaHer seyi bosverip bag bagce yazlik islerine girenler gebe kaldi bu ayTikabasa yok ki bir yer gidelim bahçeyle toprakla ugrasalim kafa dagitip gebe kalalim bundan olmuo bence
Belki de heyecanla beklediğimde değil beklemediğimde gelecektir diyorum :)Gelir o hevesin Bat yaklaşırken geri
Sen içini ferah tutuz hepimiz hamileyizAma o modu düşürmek yok.
Ben akşam olunca kalın perdeyi çekerken camı kaparım perde takılmasın diye sonra açarım geri camı. Dün açömayı unutmuşum öyle uyumuşuz tüm gece dfghjkl
Eşim bir yandan diyo çok sıcak ben bir yandan diyom çok sıcakmeğer cam kapalıymış.
Şey lazım, sapanca tarzı yerlerde hani özel evler oluyo. Jakuzili özel havuzlu. Eşinle oh misss takılcan orada 2 günO da olabilir.. tatile de gittik ama zamanini tutturamadik demekki bir de gezme tatiliydi. Yorgunluktan bayilacak gibi oluyorduk gece otele girince. Soyle hic otelden cikmayacagin dinlenmeli bir tatil olacak olacaksa da
Aahhaaa
Walla cnm iyiki yazın gelebıleceğim bi köyüm var, yoksa istanbulda kafayı yerdim
Sen hiç tahmın edermıydın bnı kan vermden sabırla bekleyıp 2 günde bir düzenli test yapacagımı
Burda Allahtan zamn hızlı akıyor, bide test almaya kan vermeye imkan yok köy oldugu için..
Oyuzden de bukdr rahatım
Bıde üst üste kımyasallardan dolayı rahatım cnm, ne olursa olsun dıye saldım, en fazla yıne adet olurum dedim.
Testlerım koyulaşsada yine tereddütteyım
Sadece koyulaşma yetmıyor ki
Kesesi var, bebeği var, kalp atışı var..
İçim yıne rahat değil
İstanbulda olsam şimdi yürüyerek hastaneye kosmuştum
Burdaki hastane 45 km uzakta,
İmkanlar bnı sabırlı yaptı dıyelım
Olay jakuzide diyorsunŞey lazım, sapanca tarzı yerlerde hani özel evler oluyo. Jakuzili özel havuzlu. Eşinle oh misss takılcan orada 2 gün
Evet burda deniz yok normalde burası sıcakken biraz eserİzmir de fena çok. Ya aslında mahveden bu nem olayı. Mesela Mısır a falan gidenler "aa daha çok sıcak bekliyordum" falan derler. Deniz etkisi ne kadar fazlaysa sıcaklığı o kadar boğucu hissediyoruz.
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinKızlar dün akşam babaannemi kaybettik . Üzüntüden mi anlamadım dün gece lekelenmem gelmiş bir damla bişey ama çok korktum hafif ağrım da var ne yapmam gerek .
Ben girmedim daha ama bu ay tutmadıysa Ağustos yumurtlama dönemimde yine tatil ayarlıcam. Belki böyle bir ev tutarız 1-2 geceliğine.Olay jakuzide diyorsunbunu bir dusuneyim ben
Aynen cnm bnde dediğn gbi şunu gordumbosver canim en iyisi. Su surecte burada hic bir sey ogrenemediysek sabretmek gerektiğini ogrendik hep birlikte. Ama yapiyoruz ama yapamiyoruz o ayri tabi. Kafana da cok takma. Kesedir bebektir. Gorduk ki olacagi varsa önüne gecemiyorsun. Olacagi yoksa zaten olduramiyorsun. Ben inaniyorum sen saglikla alacaksin kucagina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?