2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bence ateşin çizgi çektigi günden hesaplamak lazım canım ne kadar iki üç yumurtamız olsada hepsi çatladıktan sonra yerleşme başlıyor zaten. Ben ateşi baz alıyorum bugün 6. Günüm kuzum. Zaten ilk çatlayan tutarsa 9. Gğnde silik görürüz digeri tutarsa 11. Günde görürüz en erken heycanlı beyleyiş devam ediyor 👼👼👼
Evet ben de onu baz alıyorum hep ama bu ay erken yumurtanın döllenip erken hcg salgılama ihtimali de var🤭🤭🤭

14/15/16/18 günlerinde oldu 17de olmadı ☺️ Bugünde 19.gün ama ben yıldım 😂 çünkü bu saydıklarımın öncesi de var
Bizim de 12-14-16-17 oldu. 15 de yumurtanın biri, 17 de de diğeri çatladı yani inşallah. E artık yakalasın şu sperm de zahmet olacak ama elimizle mi tutup koyalım artık napalım😁😁😁😁😁 tövbe tövbe şaka yapıyorum en iyisini Rabbim bilir. Benim de bu saydıklarımın öncesi var. İlk kez bu ay iyi değerlendirdik bence. Bugğn 19. Gün bugün olur dün boş geçtik. Sonra Allah Kerim

Kızlar sizce hala pik mi, yoksa çatlama olmuş mu?🤔

Eklentiler

• 50F88BF1-6835-4832-8804-71FCDE05279A.jpeg
    50F88BF1-6835-4832-8804-71FCDE05279A.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 29
Kuzum stok yaptım yumurtlamadan hergün yapıcam varsa en erken kaçıncı günde görebilcem ona bakıyorum çok dikkate almıyorum iyiyim ben iyiyim merak etmeyin 😂😂 kimyasaldan sonra biraz sarsıldım sadece
ben geçen ay yaptım negatif görmek çok üzücü oluyor regl olmazsa bir hafta gecikme bekleyeceğim çok etkileniyorum yoksa sana maşallah 10 gün önce daha bebis kanala girmemiş ki hcg yükseltsin :KK5:

Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 melisaa93 @Niqu @melegim can @Papatyamaviss @Safransari @Tikabasa fnd_50 fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar❤️
Ya ilk kez duyuyorum kuzum çok bilgim yok bu konu hakkında maalesef. Çoğul gebelikte olabilecek risklerden biridir ama sakın stres yapma stres her şeyi tetikler biliyorsun rahat ol sakin ol bol bol duanı et zaten doktor takibini yapacağız demiş çok riskli bir durum görse hemen bir şeyler yapardı

Back