- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.261
Hadi inşallah bakalım güzel haberler alalımAyyy hadi inşallah bu ikinci ayım ama döngüme bişeyler oldu geçen ay 1 hafta geç oldum ama bu ay ovulasyon yaptım tam gününde pik oldu bu ay düzene girdi sanırım
5 dk dan sonra çıktı kuzum, bikac güne tekrar edeceğimm inşallah hayırlısıAaa çok çok silik bir çizgi var kuzum eğer gözlerim beni yanıltmıyorsaHemen mi çıktı??
Nasıl kullancaz onu peki bende bekliyorum işte gelirse üzülmeden o ilaca başlıcamArkadaşım o ilaçla ilk ayda hamile kaldı benimde adetime üç gün var olursam ondan içmeye başlıcam
Ayy inşallah canimbence görünüyoriki güne bence tam çizgi görünür sağlıkla büyüsün inşallah
Yaa işte bı tutabilsem de kendime söz verdim yine tutamıyorum yarın negatif görürsem cuma yaparım sonra negatifse gerek yok zatenYarın bile yanlış sonuç olabilir ama tutamıyoruz diye yarın dedim bana kalsa cumadan önce yapma
Ayyy bence var kuzum kuruma çizgisi beyaz oluyordu yanında bunda yok o yüzden istemiştimEki Görüntüle 3289968 Kuzum testi yenilemedim sabah 10 da yapmıştım. Yarin sabah yapacağım birdeHayali çizgi gibi üstteki, aşağıdaki eski test 5 gün kala yaptigimdi test.
Ayyy bence var kuzum kuruma çizgisi beyaz oluyordu yanında bunda yok o yüzden istemiştimEki Görüntüle 3289968 Kuzum testi yenilemedim sabah 10 da yapmıştım. Yarin sabah yapacağım birdeHayali çizgi gibi üstteki, aşağıdaki eski test 5 gün kala yaptigimdi test.
Ben de sırf bu yüzden innovita yapıyordum test isteğim gitsin diyeBen eğlencesine yapıyorum kuzum zaten ya bağımlılığım var benim durduramıyorum kendimibata daha 4 gün var
Adet olunca başla kuzum diğer adetin gelene kadar hamile olunca doktor bu ilacı bırakıyoruz artık dediNasıl kullancaz onu peki bende bekliyorum işte gelirse üzülmeden o ilaca başlıcam
Batim 24 Ağustos kuzum, 2 günüm varAyyy bence var kuzum kuruma çizgisi beyaz oluyordu yanında bunda yok o yüzden istemiştimyarın sabah tekrarla inşallah vardır yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım adete ne kadar var
hep kalbimizin temizliğinden bu testlerin böyle bembeyaz olması hepppKalbim kadar temiz
Ya ilk 5 dk benimde öyleydi sonra baktim hayali bişey çıkmışH
hep kalbimizin temizliğinden bu testlerin böyle bembeyaz olması heppp
Bazı testlerde 5-10 dk yaziyorYa ilk 5 dk benimde öyleydi sonra baktim hayali bişey çıkmışkuruma mi ki dedim bikac gün sonra tekrar edicem bakalım eski testte 5 gün kala olanda tertemiz hayali filanda yoktu çünkü
Aşkım o zaten çatlamaya yakın kızarıyor. Yakın zamanda kızarır bir şey sorucam sen femara içmiştin sanki dimi? Ben şuna dikkat ettim ben hep piki t çizgisi c den daha koyu olarak görürdüm ama klomen içtim bu ay ikisi aynı koyulukta gördüm. Klomen içenlerin de bu şekilde gördüklerini okudum yani sen teste çok takılma gün aşırı ilişki oluyorsa sıkıntı yok. Bir de sanırım çatlatma iğnesi yaptın bugün doktorun ona göre ilişki saati vermiştir o zaman da güzelce değerlendirirsin
inofolice adet bitince mi başlıyoruz kiAynen ben negatif görünce üzülmüyorum artık bu ay olmazsa inofolic combı aldım onu denicem heyecanla beklemeyeyim
Kız seni yerim ha. Senden de çok farklı enerji akıyorum sevdim ben seniHamişler de grup açar ordan bebeğin alışverişi fln konuşuruz inşAllahfnd_50 sana diom canım gönlümün hamişi
En geç cuma pozitifi görüceksin inşallahhYaa işte bı tutabilsem de kendime söz verdim yine tutamıyorum yarın negatif görürsem cuma yaparım sonra negatifse gerek yok zaten
Kız boşver sihirli annemi napcan aşkı memnu izle sen beni dinleBen neye başlasam bitio hemensihirli annemle medceziri milyon kere izledim. Aşkı memnu meşhurdu bizim ülkede de ama izleyesim gelmedi hiç. Bi bihteri repliğin biliom bi de nihalin kınası
Canisi evet ama gene de bir kızar yani demi azıcık da olsa yok anam hiç hkizarmaAşkım o zaten çatlamaya yakın kızarıyor. Yakın zamanda kızarır bir şey sorucam sen femara içmiştin sanki dimi? Ben şuna dikkat ettim ben hep piki t çizgisi c den daha koyu olarak görürdüm ama klomen içtim bu ay ikisi aynı koyulukta gördüm. Klomen içenlerin de bu şekilde gördüklerini okudum yani sen teste çok takılma gün aşırı ilişki oluyorsa sıkıntı yok. Bir de sanırım çatlatma iğnesi yaptın bugün doktorun ona göre ilişki saati vermiştir o zaman da güzelce değerlendirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?