2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende alıştım artık kimyasaldan sonra hemen gebe kalırsın diyorlardı sanırım o benim için geçerli değil neyse negatif çağırmayım ama bu ay umutluyum sanki hissediyor gibiyim bişeyler du bakalım
Aynısını banada dediler beklemedeyim bakalım bi arkadaşım vardı kimyasaldan sonraki 2 ay hamile kaldı belki bizimse öyle olucak

kız biz nolcaz böyle ya kıyamam 1 hafta gününü geçsin öyle yap canımm
Kuzum stok yaptım yumurtlamadan hergün yapıcam varsa en erken kaçıncı günde görebilcem ona bakıyorum çok dikkate almıyorum iyiyim ben iyiyim merak etmeyin kimyasaldan sonra biraz sarsıldım sadece

Kızlar tekrar merhaba inofolic için bir içme düzeni var mı adet gününde başlıycaksın veya adetten sonra içip şu zaman sonra bırakıcaksın gibi ? yardımcı olursanız çok sevinirim
Adet zamanı içmişti arkadaşım doktor verdi adetinin ikinci günü gitti hep tüketti ilk ayda hamileliği gördü

Aynısını banada dediler beklemedeyim bakalım bi arkadaşım vardı kimyasaldan sonraki 2 ay hamile kaldı belki bizimse öyle olucak
Ayyy hadi inşallah bu ikinci ayım ama döngüme bişeyler oldu geçen ay 1 hafta geç oldum ama bu ay ovulasyon yaptım tam gününde pik oldu bu ay düzene girdi sanırım

Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 Niqu melegim can Papatyamaviss Safransari Tikabasa fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…