- 8 Mayıs 2023
- 2.331
- 2.557
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.221
Sonuç çıkınca yaz hemen hadi inşallah güzel haberlerle gelKan verdim.insallah oyledir.korkuyorum sevinemiyorum bosa heveslenmemek icin
Dimi bugün yapsam yanlış sonuç olabilirKız siz beni öldüreceksinizYarın sabah ilk idrarla yap bari şimdi yapma riskli şuan sonraki idrarlar
Bence sen yarın sabah tekrarla canım direkt negatif demeİlk değil tabikide bide 2 bardak kahve içmiş idrarım bu
Olsun inşallah vardır kendini göstermiyordur diyelim için rahat etti en azındanNur topu gibi tek çizgimiz oldu
Ben eğlencesine yapıyorum kuzum zaten ya bağımlılığım var benim durduramıyorum kendimiBence sen yarın sabah tekrarla canım direkt negatif deme
bat neydi canım? çizgi var ama test yeri mi oksa pozitf mi anlaşılmıyor. kan mı versenKuruduktan sonra ve ilk 5 dakika içinde çektiklerimben görüyorum gözlerim çizgi çift görüyor nedense
Bu kötü olan test değil mi yalancı pozitif çıkaran topik ilk sayfada var kuzum bak ordanBu test kötümü kızçler
Aynen ben negatif görünce üzülmüyorum artık bu ay olmazsa inofolic combı aldım onu denicem heyecanla beklemeyeyimOlsun inşallah vardır kendini göstermiyordur diyelim için rahat etti en azından
haydaaBen eğlencesine yapıyorum kuzum zaten ya bağımlılığım var benim durduramıyorum kendimibata daha 4 gün var
Yok canım bata 10 gün var daha ben öylesine yapmıştım bende olsa bu kadar erken belli etmez kendinibat neydi canım? çizgi var ama test yeri mi oksa pozitf mi anlaşılmıyor. kan mı versen
Bende yalancı pozitif bile çıkarmadıBu kötü olan test değil mi yalancı pozitif çıkaran topik ilk sayfada var kuzum bak ordan
Kız zamanda yolculuk yapıp mı değerlendirdin daha Eylül gelmedi ya17 Eylül - 2 kez
18 Eylül - 1 kez
21 Eylül - 2 kez
Selam kızlar. Bu ay çok fazla değerlendiremedik. Sadece 3 gün fırsatımız oldu. Bat'a 12 gün var.
Önümüzdeki 2 gün de değerlendiremicez.. yumurtlama dönemi de geçmiş olcak. Sonra tekrar devam etsem mi 10 gün kalaYormama gerek varmı acaba eşimi
günün bir hafta geçsin test ver canımKizlar benim araligim 32 günden daha uzun ve düzensiz.Aranızda benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmı?Testiniz ne zaman pozitif çıktı ?
İnşallah balımhaydaavardır inşallah bebitoo
Yok canım bata 10 gün var daha ben öylesine yapmıştım bende olsa bu kadar erken belli etmez kendinibat neydi canım? çizgi var ama test yeri mi oksa pozitf mi anlaşılmıyor. kan mı versen
Bende alıştım artık kimyasaldan sonra hemen gebe kalırsın diyorlardı sanırım o benim için geçerli değil neyse negatif çağırmayım ama bu ay umutluyum sanki hissediyor gibiyim bişeyler du bakalımAynen ben negatif görünce üzülmüyorum artık bu ay olmazsa inofolic combı aldım onu denicem heyecanla beklemeyeyim
Yarın bile yanlış sonuç olabilir ama tutamıyoruz diye yarın dedim bana kalsa cumadan önce yapmaDimi bugün yapsam yanlış sonuç olabilir
Dur dur hahahasha günler de karıştı artık değiştirdimKız zamanda yolculuk yapıp mı değerlendirdin daha Eylül gelmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?