- 14 Ağustos 2023
- 1.542
- 3.128
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.201
Canım sonucunu merakla bekliyorum inşallah her şey olması gerektiği gibi sağlıklı ilerliyordur :) senle aynıyız ben 4 eylüle kadar kan veremeyeceğim en azından seni öğreneyim de rahatlayayım :)Kan verdim.insallah oyledir.korkuyorum sevinemiyorum bosa heveslenmemek icin
İnanmıyorum tabii bu kadar erken göstermez kendini bende biliyorum öyle oyalanmak için yapıyorum işte test ne kadar erken yakalayabilirim acaba diye olurda inşallahKız dur daha ne
Erken gebelik dimi canım bu iyi diyorlar erkek gebelikseBu test kötümü kızçler
Bilmiyorum ki bende erkenmiErken gebelik dimi canım bu iyi diyorlar erkek gebelikse
İnce uzun mu yoksa normal kaset test gibi mi hadi yap yapBilmiyorum ki bende erkenmi
Kaset yaptım bileİnce uzun mu yoksa normal kaset test gibi mi hadi yap yap
Ya gözümle gayet görüyorum ama fotoda yokYine fotoda secilemeyen şaşı bakınca görülen bı testçizmeye calistim ama yüklenince gözükür mu bilmiyorum, bir de innovita ya güvenemiyorum
Kalbim kadar temizİnce uzun mu yoksa normal kaset test gibi mi hadi yap yap
Burda belli evet ben bulursam kendi pozitif innovatamı bulayım canım atayım sanaYa gözümle gayet görüyorum ama fotoda yokşurada efektle çekmeye çalıştim
Ben daha önce 10. Günde yapmıştım negatifti sonra inancım gitmişti yine öyle olur da modum düşerse diyorum varsa da belki ilk idrar değil diye negatif çıkarsa korkum varEvet o konu var tabi ben negatif görsem de inanmadığım için adet olana kadar ondan rahat test yapıyorum
Ne ara yaptın da 10 dakika geçti kuzumKalbim kadar temiz
O zaman bekle kuzum inşallah vardırBen daha önce 10. Günde yapmıştım negatifti sonra inancım gitmişti yine öyle olur da modum düşerse diyorum varsa da belki ilk idrar değil diye negatif çıkarsa korkum var
13 geçe yaptım aşkımNe ara yaptın da 10 dakika geçti kuzum
Nur topu gibi tek çizgimiz olduNe ara yaptın da 10 dakika geçti kuzum
Ya ilk idrar değil diye yanlış sonuç vermiş olamaz mı ben mi çok taktım bu ilk idrar olayına13 geçe yaptım aşkım
İlk değil tabikide bide 2 bardak kahve içmiş idrarım buYa ilk idrar değil diye yanlış sonuç vermiş olamaz mı ben mi çok taktım bu ilk idrar olayına
İnşallah vardır canım yarına koyulaşması lazım var dememiz içinDiğeri eski testti onda çizgi falnda yok ama ben ilk 5 dk da baktim çıkmadı sonra bida baktim böyle gördüm.melegim can
Kız siz beni öldüreceksinizOof sürekli test perileri geliyor bugün 9. Günüm ve ilk idrar olmadığı icin kesin negatif çıkar dimiinnovitayla oyalaniyordum ama o da bugünkü testte kuruma çizgisi yaptı aklımda hep soru işaretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?