2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kan verdim.insallah oyledir.korkuyorum sevinemiyorum bosa heveslenmemek icin
Canım sonucunu merakla bekliyorum inşallah her şey olması gerektiği gibi sağlıklı ilerliyordur :) senle aynıyız ben 4 eylüle kadar kan veremeyeceğim en azından seni öğreneyim de rahatlayayım :)

Kızlar tekrar merhaba inofolic için bir içme düzeni var mı adet gününde başlıycaksın veya adetten sonra içip şu zaman sonra bırakıcaksın gibi ? yardımcı olursanız çok sevinirim

Yine fotoda secilemeyen şaşı bakınca görülen bı test çizmeye calistim ama yüklenince gözükür mu bilmiyorum, bir de innovita ya güvenemiyorum
Ya gözümle gayet görüyorum ama fotoda yok şurada efektle çekmeye çalıştim melisaa93

Eklentiler

• IMG_20230822_132237.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Evet o konu var tabi ben negatif görsem de inanmadığım için adet olana kadar ondan rahat test yapıyorum
Ben daha önce 10. Günde yapmıştım negatifti sonra inancım gitmişti yine öyle olur da modum düşerse diyorum varsa da belki ilk idrar değil diye negatif çıkarsa korkum var

Oof sürekli test perileri geliyor bugün 9. Günüm ve ilk idrar olmadığı icin kesin negatif çıkar dimi innovitayla oyalaniyordum ama o da bugünkü testte kuruma çizgisi yaptı aklımda hep soru işaretleri
Kız siz beni öldüreceksiniz Yarın sabah ilk idrarla yap bari şimdi yapma riskli şuan sonraki idrarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…