- 29 Haziran 2023
- 712
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.161
Hadi inşallah dakikasından emin değilim deBen görüyorum canımKaç dkda çıktı bu çizgi. Bence birkaç saat sonra tekrarla o zamana kadar bile koyulaşabilir
En kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallah canımBir yıl oldu canım geçen sene bu ay hamilr kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı
Reglim daha gecikmedi. 2 günü var. Ama üstteki testi bu sabah yaptım. Digeri eski testti 5 gün kala yaptigimdiOlmadı yarın bida tekrar et testi gecikme bugün mü oldu
İlaç tedavim bitince inşallahÇok sağol kuzumDarısı hepinizin başına inşallah. Sen ne zaman başlıyorsun denemelere?
Amin bebeğim inşallah hepimiz içinEvet canım çok net biliyorum 6 aylık bir ara verme kararı vermiştin. Hadi güzel haberler olsun
İnşallahBen umudumu kaybettim ama Allah'ın mucizelerine inanıyorum
Ben neye başlasam bitio hemenÇok şey kaybetmişsin sen gülüm
Hangi ülkede canımBen neye başlasam bitio hemensihirli annemle medceziri milyon kere izledim. Aşkı memnu meşhurdu bizim ülkede de ama izleyesim gelmedi hiç. Bi bihteri repliğin biliom bi de nihalin kınası
AzerbaycanHangi ülkede canım
İnşAllahhhh Allah hep güzel kakbinize göre versin kızlarAy İnşAllah bebeğimgüzelce ilerlesin tutunsun
Diğeri eski testti onda çizgi falnda yok ama ben ilk 5 dk da baktim çıkmadı sonra bida baktim böyle gördüm.Üsttekinde görünüyor canım eger beklemediyse bekleyince kuruma çizgisi yapıyor
Daha var ya5 günüm var
Hayırlısı olsunDaha var ya
Üsttekinde çizgi var canım. Kaçıncı dakika da çıktı? Yarın sabah yine yap belli olur var mı yok mu. İnşallah var gibi kuzumKızlar ilk testi bugün yaptım. Reglime 2 kala 24 Ağustos batim. Diğeri 5 gün kala olanda çıkmadı. Bu üstteki kuruma cizgisi olabilir mi belli belirsiz var gibi gören var mı?
Eki Görüntüle 3289926
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?