2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar 3 gün kaldı hiç bir belirtim yok adet içinde bir belirtim yok normalde bel ağrım olurdu oda yok ümitsizliğe kapılmak istemiyorum var mı benim gibi olan

Kızlar ilk testi bugün yaptım. Reglime 2 kala 24 Ağustos batim. Diğeri 5 gün kala olanda çıkmadı. Bu üstteki kuruma cizgisi olabilir mi belli belirsiz var gibi gören var mı?
Eki Görüntüle 3289926
Ben görüyorum canım Kaç dkda çıktı bu çizgi. Bence birkaç saat sonra tekrarla o zamana kadar bile koyulaşabilir

Bence ateşin çizgi çektigi günden hesaplamak lazım canım ne kadar iki üç yumurtamız olsada hepsi çatladıktan sonra yerleşme başlıyor zaten. Ben ateşi baz alıyorum bugün 6. Günüm kuzum. Zaten ilk çatlayan tutarsa 9. Gğnde silik görürüz digeri tutarsa 11. Günde görürüz en erken heycanlı beyleyiş devam ediyor

Diğer hesap derken canım
Kırmızıyla işaretli ultra pik gördüm arkasından silikleşme çok olmadan pik yaptı uygulama öyle gösterdi yani sonra siliklesti

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-17-18-09-00-94_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben klomen kullanıyorum canım doktor takibi ile ilerliyorum o yüzden biliyorum yumurta takibi yapıyor yani

Canım eğer doktor böyle dediyse ve ilk kez deniyorsanız bence doktoru dinle. Birkaç ay seni gerecek hiçbir takip yapma akışa bırak kendini olmazsa ateş ovülasyon vs takip edersin
Bende öyle düşünüyorum streste en çok engel olan şey sonuçta yumurtlama günlerini değerlendirip akışına bırakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…