2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar 3 gün kaldı hiç bir belirtim yok adet içinde bir belirtim yok normalde bel ağrım olurdu oda yok ümitsizliğe kapılmak istemiyorum var mı benim gibi olan 🙏🏻🙃

Kızlar ilk testi bugün yaptım. Reglime 2 kala 24 Ağustos batim. Diğeri 5 gün kala olanda çıkmadı. Bu üstteki kuruma cizgisi olabilir mi belli belirsiz var gibi gören var mı?
Eki Görüntüle 3289926
Ben görüyorum canım ☺️ Kaç dkda çıktı bu çizgi. Bence birkaç saat sonra tekrarla o zamana kadar bile koyulaşabilir

Ben de onu soracaktım mesela ilk yumurtlamaya mu sonraki yumurtlamaya göre mi test yapalım🤣🤣 ben genelde 2 gün kalana kadar en kötü 4 gün kalana kadar bekliyorum sonra dürtüyorlar beni🤣🤣🤣 ama ateş her şeyi söylüyor halbuki
Bence ateşin çizgi çektigi günden hesaplamak lazım canım ne kadar iki üç yumurtamız olsada hepsi çatladıktan sonra yerleşme başlıyor zaten. Ben ateşi baz alıyorum bugün 6. Günüm kuzum. Zaten ilk çatlayan tutarsa 9. Gğnde silik görürüz digeri tutarsa 11. Günde görürüz en erken heycanlı beyleyiş devam ediyor 👼👼👼

Diğer hesap derken canım
Kırmızıyla işaretli ultra pik gördüm arkasından silikleşme çok olmadan pik yaptı uygulama öyle gösterdi yani sonra siliklesti

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-17-18-09-00-94_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2023-08-17-18-09-00-94_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar kaç yumurtanız olduğunuz falan kendiniz nereden anliyorsunuz? Doktor bana ovulasyon testi bile yapıp kendini strese sokma bir dolu bir boş değerlendir yeterli dedi ve alanında ünlü bir doktor, merak ettiğim için soruyorum ultrasonla falan mı takip ettiriyosunuz iki yumurtam var birisi çatladı vs yazanları gördüm de, bir dönem bende ovulasyon kullanmıştım sadece yumurtlama olduğunu gösteriyor iki taneyi falan nereden anliyosunuz
Ben klomen kullanıyorum canım doktor takibi ile ilerliyorum o yüzden biliyorum yumurta takibi yapıyor yani 😍😍

Canım eğer doktor böyle dediyse ve ilk kez deniyorsanız bence doktoru dinle. Birkaç ay seni gerecek hiçbir takip yapma akışa bırak kendini olmazsa ateş ovülasyon vs takip edersin
Bende öyle düşünüyorum streste en çok engel olan şey sonuçta yumurtlama günlerini değerlendirip akışına bırakacağım ☺️

Back