- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.121
bat neydi canım kan testi ver ona göreKızlar günaydın. Ben 11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum. Sol taraf 9. Gün sağ taraf bugün 11 gün.
İnşallah dün negatife dönmüştür de bugün koyulaşmaya başlamıştır diye düşünüyorumİkisinde de çizgisi var fotoda gölge çıkıyo normalde açık pembedir diye tahmin ediyorum. Koyulaşır inş canım ama silikleşip koyulaşmış hali de olabilir
Canım eğer doktor böyle dediyse ve ilk kez deniyorsanız bence doktoru dinle. Birkaç ay seni gerecek hiçbir takip yapma akışa bırak kendini olmazsa ateş ovülasyon vs takip edersinKızlar kaç yumurtanız olduğunuz falan kendiniz nereden anliyorsunuz? Doktor bana ovulasyon testi bile yapıp kendini strese sokma bir dolu bir boş değerlendir yeterli dedi ve alanında ünlü bir doktor, merak ettiğim için soruyorum ultrasonla falan mı takip ettiriyosunuz iki yumurtam var birisi çatladı vs yazanları gördüm de, bir dönem bende ovulasyon kullanmıştım sadece yumurtlama olduğunu gösteriyor iki taneyi falan nereden anliyosunuz
Göremedim yaaaYaptım negatif
24-25 Ağustosbat neydi canım kan testi ver ona göre
Yok ya bende o şans nerde bu işleri bırakıcam galiba artıkGöremedim yaaalütfen lütfen bir kaç güne kızarsın
Yok yok ümidimizi kesmeyelim. Negatifi görünce çok üzülüyorum ya. Diyorum benim de mi negatif çıkacak acaba. Neyse moralimizi bozmayalımYok ya bende o şans nerde bu işleri bırakıcam galiba artık
Yaa öyle düşünme lütfen umudunu yitirmeYok ya bende o şans nerde bu işleri bırakıcam galiba artık
AjahahahSende ki de bişey mibu ay 11/13/14/15/17/18/19/21 oldu bazıları iki defa hemiiide bende yıldım ilk defa libidosu yüksek biri olmama rağmen bu kadar yakın tarih ve üst üste bel kalmadı artık
Benim çatlatma iğnesinin 7. Gününden beri negatif yaz olduğu ve çok su içtiğimiz vücuttan çabuk atıldığını düşünüyorumİnşallah dün negatife dönmüştür de bugün koyulaşmaya başlamıştır diye düşünüyorum
Kaçıncı gün canmYaptım negatif
Ayyy inşallah kuzum seninde olmuştur benimde çok aminAjahahahİnşAllah bu kadar çabalamaya olmuştur
Olabilir evet. Şuan kaçıncı gün ?Benim çatlatma iğnesinin 7. Gününden beri negatif yaz olduğu ve çok su içtiğimiz vücuttan çabuk atıldığını düşünüyorum
İyi daha varmış canım bekleyelim bakalım5 günüm var
Allah'tan ümit kesilmezYok yok ümidimizi kesmeyelim. Negatifi görünce çok üzülüyorum ya. Diyorum benim de mi negatif çıkacak acaba. Neyse moralimizi bozmayalımdaha erken kuzum senin. Bir kaç güne inşallah innnşaaalaahh
Ben umudumu kaybettim ama Allah'ın mucizelerine inanıyorumYaa öyle düşünme lütfen umudunu yitirme
9.gün bugün canımKaçıncı gün canm
Üstteki testte belli belirsiz var canımKızlar ilk testi bugün yaptım. Reglime 2 kala 24 Ağustos batim. Diğeri 5 gün kala olanda çıkmadı. Bu üstteki kuruma cizgisi olabilir mi belli belirsiz var gibi gören var mı?
Eki Görüntüle 3289926
Diğer hesabıma göre bugün 12.gün amaİyi daha varmış canım bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?