- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.101
İnşallahDaha varmış bence inşallah vardır canım
Kız bi rahat dur bak ben testin yanından bile geçmedim daha5 günüm var
Ne güzel ben çok sabırsızım yaKız bi rahat dur bak ben testin yanından bile geçmedim daha
O hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum kuzum yoksa da regl gelmesiyle öğrenmek istiyorum bakalım başarabilecek miyim. Zaten benim klasik yangılı bi kasık ağrım oluyor normal kasık ağrısından farklı regl gelmeden o gelirse anlarım ki bebiş yokNe güzel ben çok sabırsızım ya
Ben çokk hayalkırıklığı yaşadım hala akıllanmıyorum arsızlaşmışımO hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum kuzum yoksa da regl gelmesiyle öğrenmek istiyorum bakalım başarabilecek miyim. Zaten benim klasik yangılı bi kasık ağrım oluyor normal kasık ağrısından farklı regl gelmeden o gelirse anlarım ki bebiş yok
Başta antibiyotik kullanmak zararlı değil diye biliyorum ben kuzumBugün bat günüm gelen giden yok dün test yapmıştım negatif. Kulak iltihabı olmuşum antibiyotik başladım dün test negatif diye bi sorun olmaz dimi sonradan pozitife falan dönmez
Sen rahat ol, bebişin şu anda tüpte ilerliyor rahme doğru.14/15/16/18 günlerinde oldu 17de olmadıBugünde 19.gün ama ben yıldım çünkü bu saydıklarımın öncesi de var
erken canım test yapma 12 gün yaparsın ateş takibi yapıyormuydun9.gün bugün
Ateş takibi yapmıyorum önceden yapardım bakalım beklicem 3 gün testim azaldıerken canım test yapma 12 gün yaparsın ateş takibi yapıyormuydun
Zaten olan bişey yok da yani bi umut işte insan ya tutarsa modunda bekliyorBaşta antibiyotik kullanmak zararlı değil diye biliyorum ben kuzum
İnşallah tutar kuzumZaten olan bişey yok da yani bi umut işte insan ya tutarsa modunda bekliyor
Canım ben geç yumurtladım. Takvimler 28 ağustosta adet olacağımı gösteriyor. Yumurtlamadan sonraki 6. günüm bugün. Misafirler olduğu için çatlamadan sonrayı çok değerlendirmedik. Pek umudum yok bir belirtim de yok. 3 gün sonra test yapacağım.Günaydın güzel kızlar. Gün içerisinde mesajları okuyamıyorum ancak tablomuz boş kalmasın artık hamişler varsa ekleyelim istiyorum da
Regl olup güncel sat ve bat tarihlerini bana söyleyecekler ve hamiş olanlar bana özelden mesaj atıp söylerseniz sevinirim.
@bitkin96 @Gizem2021 @royal5596haseada @melegim can Y yenibirhayal @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 The Little Mermaid turuncummm @TOMURCUK_27 @gunesin ezgisi @imagination forever @bliiss
Ayyyy Allahım hamilesinGuncel testlerim bu sekilde.2 markadan yaptim. kan testi sabah verecegim randevu aldim.acikcasi kan testini gormeden birsey diyemiyorum
Ateş tablom da böyle.Canım ben geç yumurtladım. Takvimler 28 ağustosta adet olacağımı gösteriyor. Yumurtlamadan sonraki 6. günüm bugün. Misafirler olduğu için çatlamadan sonrayı çok değerlendirmedik. Pek umudum yok bir belirtim de yok. 3 gün sonra test yapacağım.
Dilerim keyifli geçiyordur hamileliğin. Darısı da hepimizin başına.
hayırlısı olsun canım inş pozitif sonuc alırsınAteş takibi yapmıyorum önceden yapardım bakalım beklicem 3 gün testim azaldı
Aminnnn aminnnhayırlısı olsun canım inş pozitif sonuc alırsın
İkisinde de çizgisi var fotoda gölge çıkıyo normalde açık pembedir diye tahmin ediyorum. Koyulaşır inş canım ama silikleşip koyulaşmış hali de olabilirKızlar günaydın. Ben 11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum. Sol taraf 9. Gün sağ taraf bugün 11 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?