2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bugün bat günüm gelen giden yok dün test yapmıştım negatif. Kulak iltihabı olmuşum antibiyotik başladım dün test negatif diye bi sorun olmaz dimi sonradan pozitife falan dönmez

Ben çokk hayalkırıklığı yaşadım hala akıllanmıyorum arsızlaşmışım inşallah Güzel haberini alırız

Kızlar selamm
Pazar sabah 9da çatlatma iğnesi oldum. Pazar ve dün bir sorun yoktu. Dün akşam yumurtalıklarda dolgunluk şişkinlik hissettim. Bugün daha çok hareket ettikce yürüdükce kasıklarımda çok ağrı rahatsız bir his var. Çatlamamış kist olmuş olabilirmi

Canım ben geç yumurtladım. Takvimler 28 ağustosta adet olacağımı gösteriyor. Yumurtlamadan sonraki 6. günüm bugün. Misafirler olduğu için çatlamadan sonrayı çok değerlendirmedik. Pek umudum yok bir belirtim de yok. 3 gün sonra test yapacağım.

Dilerim keyifli geçiyordur hamileliğin. Darısı da hepimizin başına.

Ateş tablom da böyle.

Eklentiler

• F5981123-2BDC-4C86-873B-C06F3B6453CE.png
    123,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 534DD2DD-5525-426E-B5E2-6F9CB6415115.jpeg
    468 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar günaydın. Ben 11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum. Sol taraf 9. Gün sağ taraf bugün 11 gün.
İkisinde de çizgisi var fotoda gölge çıkıyo normalde açık pembedir diye tahmin ediyorum. Koyulaşır inş canım ama silikleşip koyulaşmış hali de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…