- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.081
Akintin varmı peki hala canım benim yumurtlama akıntısına benzer akıntım devam ediyo biraz koyulasti sadeceHadi bakalım güzel haberler almaya az kaldı
14/15/16/18 günlerinde oldu 17de olmadı17 ya da 18. Günde değerlendirme olduysa gün aşırı bir tane falan daha değerlendirme yapabilirsin kuzum ya ben hep erken bırakıyordum belki bu yüzden kaybediyordum ya o yüzden ben bugün de değerlendiririm sonra gün aşırı birkaç değerlendirme ile de kapatırım artık diye düşünüyorum
Akıntıyı kestiremiyorum şuan canım progestan fitil kullanıyorum sabah akşam çünkü o akıntı yapıyor zaten ama ilişkide kuruluk yok bu demek akıntı olduğuna işaret zaten sanırımAkintin varmı peki hala canım benim yumurtlama akıntısına benzer akıntım devam ediyo biraz koyulasti sadece
İnşAllah güzel sonuçlar alacaksın canımTest için 4 5 gün daha bekliycem üzülmemek adına inşallah goguslerimde dolgunlasti ve damarlar çok çıktı özellikle çektim 2 hafta önce fark var baya dua edelim birbinize inşallah
Evet hadi inşallah canımAkıntıyı kestiremiyorum şuan canım progestan fitil kullanıyorum sabah akşam çünkü o akıntı yapıyor zaten ama ilişkide kuruluk yok bu demek akıntı olduğuna işaret zaten sanırım
Sende ki de bişey mi14/15/16/18 günlerinde oldu 17de olmadıBugünde 19.gün ama ben yıldım çünkü bu saydıklarımın öncesi de var
Ben yapıcam canım bekleyemem stok bile yaptım arada canım istiyor yapmak gidip yapıyorum bile tatbiki negatif ama olsun belki erken yerleşmiştir diyorumEvet hadi inşallah canımsen test yapicakmisin bı kaç gün sonra adetin geçilmesini mi bekliyceksin
Artık testleri hergün yapıcam fark olursa görebilmek için11.gün çok erken daha bazen iğne etkisi uzun süre kalabiliyor eğer gün gün koyulaşırsa betan yükseliyor demektir takibi bırakmayım
İnşallah öyledirSanırım silikleşip tekrar böyle gölgeli olması lazımdı belki senin 10 gün negatifti şimdi silik Çıktı inşallah öyledir bebiş vardır
Yaptım negatifL A L kuzum test yaptın mı
Kaç gün var kuzum ?Yaptım negatif
kacıncı günün canımYaptım negatif
Ateş takibi yaparak anlıyoruz canım ben hem ovulasyon hemde ateş takibi yaptım ilk yumurtlamadan sonra ateşin yükselmesi lazım yükseldi tekrar düştü sonraki gün stabil kaldı ve ertesi gün tekrar yükseldi ikinci yumurta da çatladı diyoruz öyle oluncaKızlar kaç yumurtanız olduğunuz falan kendiniz nereden anliyorsunuz? Doktor bana ovulasyon testi bile yapıp kendini strese sokma bir dolu bir boş değerlendir yeterli dedi ve alanında ünlü bir doktor, merak ettiğim için soruyorum ultrasonla falan mı takip ettiriyosunuz iki yumurtam var birisi çatladı vs yazanları gördüm de, bir dönem bende ovulasyon kullanmıştım sadece yumurtlama olduğunu gösteriyor iki taneyi falan nereden anliyosunuz
Nadir oluyor diye biliyorum ikinci yumurtlama bu ay kür denedik sanırım onun sayesinde iki kere yumurtlama gördük canımTeşekkürler cevap için, maksimum iki yumurta mı oluyor yani bir ayda oluşup çatlayan canım
5 günüm varKaç gün var kuzum ?
9.gün bugünkacıncı günün canım
Daha varmış bence inşallah vardır canım5 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?