- 9 Mart 2022
- 8.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.292
- 128
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.061
Yeşil çay içmeyin hamileyken çayı 2 ye indirmeni tavsiye ederimGünaydın kızlarr
Bir sorum var, daha önce hamilelik geçirenler yanıtlarsa sevinirim
Günde 1 kupa yeşil çay, 1 kupa sütlü ya da sade filtre kahve, 3-4 çay bardağı da çay içiyorum. Sizce bu kafein hamilelikte fazla mı olur azaltmak gerekir mi?
Yeşil çay hiç içme canım çayı elinden geldiğince çok açık iç. Kahveyi de günlük bir tatlı kaşığı miktarında tüket üzerine eklediğin su yada süt sana bağlıGünaydın kızlarr
Bir sorum var, daha önce hamilelik geçirenler yanıtlarsa sevinirim
Günde 1 kupa yeşil çay, 1 kupa sütlü ya da sade filtre kahve, 3-4 çay bardağı da çay içiyorum. Sizce bu kafein hamilelikte fazla mı olur azaltmak gerekir mi?
Ben inanıyorum tutacağınaÜçü de çatladı mu bilmiyorum ama en az iki tane çatladı aşkım umarım tutmuştur bu sefer nolur amin
Olabilir canım İnşAllah olmuşturKizlar pazar günü catlamayi gördüm ama iki taraflı kasık ve bel ağrım geçmedi adetime 9 gün var sizce biseyler olusuyo olabilirmi
Yeşil çay içmeyin hamileyken çayı 2 ye indirmeni tavsiye ederim
Çok teşekkürler kızlarYeşil çay hiç içme canım çayı elinden geldiğince çok açık iç. Kahveyi de günlük bir tatlı kaşığı miktarında tüket üzerine eklediğin su yada süt sana bağlıHatta kahveyi haftada birkaç kez olacak şekilde tüketirsen daha iyi
Bişeyler görüyor gibiyim ama çatlama iğnesinden sonra çizgi çıkıyor diyorlar pek bi bilgim yok o konuda ama test pozitif gibiKızlar günaydın. Ben 11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum. Sol taraf 9. Gün sağ taraf bugün 11 gün.
İnşallah Hadi hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlıyım inşallah burdan mutluluk haberlerimizi paylaşırızBende aynıyım seninle merakla bekliyorum kasık ağrım yok sanırım belimin ağrısı vuruyor gibi ama benimde 10 gün kaldı inşallah bebiştendir
17 ya da 18. Günde değerlendirme olduysa gün aşırı bir tane falan daha değerlendirme yapabilirsin kuzum ya ben hep erken bırakıyordum belki bu yüzden kaybediyordum ya o yüzden ben bugün de değerlendiririm sonra gün aşırı birkaç değerlendirme ile de kapatırım artık diye düşünüyorumSenin kaç gün oldu canım yumurtlama ilk yumurtlama olalıTeste ne zaman başlıycan?
Bu da benim ateşim çizgiyi pik gününden bir sonraki güne kendisi işaretledi. Benim çatlama olayı bitti artık dimi değerlendirme yapmaya devam etmiycem artıkfnd_50
9. De böyleydi 10. Gün yapmadım 11. Günde böyle çıktı hayırlısı bakalımBişeyler görüyor gibiyim ama çatlama iğnesinden sonra çizgi çıkıyor diyorlar pek bi bilgim yok o konuda ama test pozitif gibi
Dün ateşim vardı ayak üşümedi oldu çok sonra ateş bastı hamile kaldığım ayda döllenmeden sonra ki 4 gün aynı belirtileri girmişim sanki bu aydan ümitli gibiyim hissediyorum bişeyler Allah nasip etsin inşallah ederim canım sende haberdar etİnşallah Hadi hayırlısı olsun hakkımızda çok heyecanlıyım inşallah burdan mutluluk haberlerimizi paylaşırızaminnnn haberdar et yine belirtilerini
11.gün çok erken daha bazen iğne etkisi uzun süre kalabiliyor eğer gün gün koyulaşırsa betan yükseliyor demektir takibi bırakmayım9. De böyleydi 10. Gün yapmadım 11. Günde böyle çıktı hayırlısı bakalım
Sanırım silikleşip tekrar böyle gölgeli olması lazımdı belki senin 10 gün negatifti şimdi silik Çıktı inşallah öyledir bebiş vardır9. De böyleydi 10. Gün yapmadım 11. Günde böyle çıktı hayırlısı bakalım
Ben de onu soracaktım mesela ilk yumurtlamaya mu sonraki yumurtlamaya göre mi test yapalımİlk yumurtlama olalı 9 gün oldu canım ama ben ikinci yumurtaya göre ilerlicem. Ben test yapmayı düşünmüyorum kuzum ateşim yüksek giderse eger yaparım düşerse zaten herşey belli oluyor. Senin ateş geç ölçtügün için çizgi çekme yeri yanlış olabilir canım dahaa önce ateş ölçmedigin için adet ateşin kaç yumurta hangi ateşle çatlıyor bilmiyoruz sen yine bir boş bir dolu devam et kuzum
Amin amin amin inşallah kuzumBen inanıyorum tutacağınarabbim nasip etsin İnşAllah
Bekle 11 i sen canımTam on bir de dedi de on dakika erken vutulsam ne olur acaba
Kuzum şuan ateş 36.6 bundan sonra hiç düşünmemesi gerekiyor dimi ateşin bebiş varsa da yükselmeye başlıyor doğru biliyorum dimiBen de onu soracaktım mesela ilk yumurtlamaya mu sonraki yumurtlamaya göre mi test yapalımben genelde 2 gün kalana kadar en kötü 4 gün kalana kadar bekliyorum sonra dürtüyorlar beni ama ateş her şeyi söylüyor halbuki
Vuruldum canısı bisi olmaz dediBekle 11 i sen canım
Olabilir canım İnşAllah olmuşturTest yapacak mı
Test için 4 5 gün daha bekliycem üzülmemek adına inşallah goguslerimde dolgunlasti ve damarlar çok çıktı özellikle çektim 2 hafta önce fark var baya dua edelim birbinize inşallahOlabilir canım İnşAllah olmuşturTest yapacak mısın
Hadi hayırlısı inşallah babada sıcak basiyo ama hava da sıcak tam oturtamiyorum onuDün ateşim vardı ayak üşümedi oldu çok sonra ateş bastı hamile kaldığım ayda döllenmeden sonra ki 4 gün aynı belirtileri girmişim sanki bu aydan ümitli gibiyim hissediyorum bişeyler Allah nasip etsin inşallah ederim canım sende haberdar et
Hadi bakalım güzel haberler almaya az kaldıHadi hayırlısı inşallah babada sıcak basiyo ama hava da sıcak tam oturtamiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?