2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

24 saatse ucu ucuna yakalarım sanırım :) akşam 9.30 da ovu testım hala doruktu. ben dediğin gibi canım akşam yemek sonrası değerlendireyim hemen :):)

Güzel kalbinden öperim canım benim

Günaydın kızlarr
Bir sorum var, daha önce hamilelik geçirenler yanıtlarsa sevinirim
Günde 1 kupa yeşil çay, 1 kupa sütlü ya da sade filtre kahve, 3-4 çay bardağı da çay içiyorum. Sizce bu kafein hamilelikte fazla mı olur azaltmak gerekir mi?

Aynen kuzum biliyorum en az iki tane çatladı bence. Ama şöyle hissediyorum biri ayrı çatladı ikisi ayrı. Umarım üçü de çatlamıştır yoksa çoktan yükselip 15 e çekerdi çizgiyi. Yarın 17 ye çeker benimkini de artık senin ateş de gayet güzel gidiyor aşkım Allahım sonu da güzel olur inşallah

Seninde ikinci yumurta çatlamış bence kuzum yoksa keskin düşüş yapıp tekrar yükselmezdi galiba. Sonu bebişli bitsin inşallah. Döllenmeden dolayıdır inşallah agrıların
İnşallah kuzum ikinci yumurta bence de çatladı dün onunda çatladığını hissettim sol kaşığım çok ağrıyordu gece çatladı bence inşallah bebişin ağrılarıdır bunlar hepimiz bu ay muradımıza erelim inşallah

Kizlar pazar günü catlamayi gördüm ama iki taraflı kasık ve bel ağrım geçmedi adetime 9 gün var sizce biseyler olusuyo olabilirmi
Bende aynıyım seninle merakla bekliyorum kasık ağrım yok sanırım belimin ağrısı vuruyor gibi ama benimde 10 gün kaldı inşallah bebiştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…