- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.041
24 saatse ucu ucuna yakalarım sanırım :) akşam 9.30 da ovu testım hala doruktu. ben dediğin gibi canım akşam yemek sonrası değerlendireyim hemen :):)Akşam eve gelince çok geçe kalmadan değerlendirin canım. Ortalama ömrü 24 saat diyorlar, 36 saate kadar da yaşayabilir diyorlar. Ama geçen bi yerde okudum 12 saat diyor. 12 saatse zaten tutturmak çok zor o doğru değildir heralde.. siz yine de akşam hemen yemeği yiyip değerlendirin sonra da ayağa kalmadan beline yastık koy ayaklarını havaya kaldır yat canım.
Güzel kalbinden öperim canım benimSağol canım benim. Tabi haberdar ederim şu an sadece eşim ve siz biliyorsunuz. Kalp atışını duymadan kimseye söylememe kararı aldık. O yüzden ne olursa zaten sizinle paylaşıyorum.
Aynen kalplerimiz bir. Valla sabah namazında bile aklıma geliyorsunuz. Tek tek söylüyorum inşallah tez vakitte pozitif olsun testler ki hep birlikte sevinelim
Aynen kuzum biliyorum en az iki tane çatladı bence. Ama şöyle hissediyorum biri ayrı çatladı ikisi ayrı. Umarım üçü de çatlamıştırİçerde sperm var kuzum sıkıntı yapma. Ateşinde gayet güzel. Normalde başka yumurtan olmasaydı çatlayacak 15. Güne çizgi çekmişti şimdiye. Tekrar düşüş olunca çekmemiş daha çizgi. Benimde ikinci yumurtadan dolayı ileri attı. Yarınki ateşten sonra çeker çizgi. Buda benim ki aşkım
Aboooo ciddi misinBen sürekli yaparım günlük beş altı
Çok şey kaybetmişsin sen gülümOna hiç bakmadım ya bu bitsin başlicam
Üçü de çatladı mu bilmiyorum ama en az iki tane çatladı aşkım umarım tutmuştur bu sefer nolur aminOoo maşaAllahşimdi artık ateş düşmezse bugünlerde üçü de çatlamış diyoruz dimi
Evet evet evet gidiyorumAboooo ciddi misin
İnşallah kuzum inşallahinş tatlım bu ay hepinizden ümitliyim kendimde dahil
İnşallah kuzum ikinci yumurta bence de çatladı dün onunda çatladığını hissettim sol kaşığım çok ağrıyordu gece çatladı bence inşallah bebişin ağrılarıdır bunlar hepimiz bu ay muradımıza erelim inşallahSeninde ikinci yumurta çatlamış bence kuzum yoksa keskin düşüş yapıp tekrar yükselmezdi galiba. Sonu bebişli bitsin inşallah. Döllenmeden dolayıdır inşallah agrıların
Bugünü de değerlendirirsen tadından yenmezGünaydın kızlar 36.6 gördüm sonunda yükseldi ateş anlamıştım ama dünfnd_50 attım canım etiket yapayım dedim
İnşallah değerlendirebilirim ne bende ne adamda hal kalmadıBugünü de değerlendirirsen tadından yenmezçok güzel kuzum artık yükselir çünkü
Ya senin heyecanını yerimEvet evet evet gidiyorum
Tam on bir de dedi de on dakika erken vutulsam ne olur acabaYa senin heyecanını yerim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bolGece bel ağrısından uyuyamadım o kadar çalışmanın sonucu bel fıtığı azdı umarım karşılığını alırım
Bende aynıyım seninle merakla bekliyorum kasık ağrım yok sanırım belimin ağrısı vuruyor gibi ama benimde 10 gün kaldı inşallah bebiştendirKizlar pazar günü catlamayi gördüm ama iki taraflı kasık ve bel ağrım geçmedi adetime 9 gün var sizce biseyler olusuyo olabilirmi
Bakalım çok yakında kavuşma olmuş mu olmamış mı öğrenirizbende ona güveniyorumiçerde vardır diye. kızlar yavaş diyorlar onlar anca gelmiştir belki de
Sağol bebeğim bugün öyle yapıcam bol bol uzanıcamGeçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?