2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ateşimi atıp çıkıyorum sonra yazılanlara cevap vericem dünü değerlendiremedik bu arada. Benimki çok yorgundu. Bugünü değerlendiricez inşallah
melegim can melisaa93 Papatyamaviss
İçerde sperm var kuzum sıkıntı yapma. Ateşinde gayet güzel. Normalde başka yumurtan olmasaydı çatlayacak 15. Güne çizgi çekmişti şimdiye. Tekrar düşüş olunca çekmemiş daha çizgi. Benimde ikinci yumurtadan dolayı ileri attı. Yarınki ateşten sonra çeker çizgi. Buda benim ki aşkım

Eklentiler

• 5617A839-FB13-401E-AFB4-D8D2377ABA0A.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 71
Senin kaç gün oldu canım yumurtlama ilk yumurtlama olalı Teste ne zaman başlıycan?

Bu da benim ateşim çizgiyi pik gününden bir sonraki güne kendisi işaretledi. Benim çatlama olayı bitti artık dimi değerlendirme yapmaya devam etmiycem artık fnd_50

Eklentiler

• 7422A891-8A0E-4A0D-976B-436AE911CBAD.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 87
Kuzum benim 29 sgustosa sarktı ikinci yumurtadan dolayı

Bir gece önce değerlendirdiyseniz için rahat olsun canım bugünü de değerlendirirsiniz

İlk yumurtlama olalı 9 gün oldu canım ama ben ikinci yumurtaya göre ilerlicem. Ben test yapmayı düşünmüyorum kuzum ateşim yüksek giderse eger yaparım düşerse zaten herşey belli oluyor. Senin ateş geç ölçtügün için çizgi çekme yeri yanlış olabilir canım dahaa önce ateş ölçmedigin için adet ateşin kaç yumurta hangi ateşle çatlıyor bilmiyoruz sen yine bir boş bir dolu devam et kuzum

Anladım canım İnşAllah yüksek kalır ateşin ateşe geç başladım ama ovülasyon testi yapmıştım çizgi günü yada bir gün sonra çatlamış olmalı Devamında 2-3 gün yüksek ateş giriyorum günü değiştirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…