- 26 Aralık 2015
- 12.218
- 20.077
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.001
İçerde sperm var kuzum sıkıntı yapma. Ateşinde gayet güzel. Normalde başka yumurtan olmasaydı çatlayacak 15. Güne çizgi çekmişti şimdiye. Tekrar düşüş olunca çekmemiş daha çizgi. Benimde ikinci yumurtadan dolayı ileri attı. Yarınki ateşten sonra çeker çizgi. Buda benim ki aşkımAteşimi atıp çıkıyorum sonra yazılanlara cevap vericemdünü değerlendiremedik bu arada. Benimki çok yorgundu. Bugünü değerlendiricez inşallah
melegim can melisaa93 Papatyamaviss
Ben sürekli yaparım günlük beş altıRahat dur bu kadar almaya gerek yok belki ilk testle gebeliğimi öğreneceksin geriye kalan nolacak
Ona hiç bakmadım ya bu bitsin başlicamKız ben de evirip çevirip aşkı memnu izliyorum fanıyım 69. Bölümdeyim milyon kere izledim artık oyunculardan önce söylüyorum repliklerini
AmiinnnKız yaydığım enerjiden artık dağ taş fnd hamilesin dicek bana
Ahahadoğduktan sonra bizim bebeler
Ooo maşaAllahAteşimi atıp çıkıyorum sonra yazılanlara cevap vericemdünü değerlendiremedik bu arada. Benimki çok yorgundu. Bugünü değerlendiricez inşallah
melegim can melisaa93 Papatyamaviss
Senin kaç gün oldu canım yumurtlama ilk yumurtlama olalıİçerde sperm var kuzum sıkıntı yapma. Ateşinde gayet güzel. Normalde başka yumurtan olmasaydı çatlayacak 15. Güne çizgi çekmişti şimdiye. Tekrar düşüş olunca çekmemiş daha çizgi. Benimde ikinci yumurtadan dolayı ileri attı. Yarınki ateşten sonra çeker çizgi. Buda benim ki aşkım
Bu doğru günün her saatinde yapmış birisi olarak onaylıyorumVarsa her idrarda çıkıyor ya
Kuzum benim 29 sgustosa sarktı ikinci yumurtadan dolayıGünaydın güzel kızlar. Gün içerisinde mesajları okuyamıyorum ancak tablomuz boş kalmasın artık hamişler varsa ekleyelim istiyorum da
Regl olup güncel sat ve bat tarihlerini bana söyleyecekler ve hamiş olanlar bana özelden mesaj atıp söylerseniz sevinirim.
Zumruduanka96 Gizem2021 R royal5596 haseada melegim can Y yenibirhayal Taranta Bedii Aye10 S seloseymo52 The Little Mermaid turuncummm T TOMURCUK_27 gunesin ezgisi imagination forever bliiss
Bir gece önce değerlendirdiyseniz için rahat olsun canım bugünü de değerlendirirsinizGünaydın kızlar. Dün gece yumurtam çatlamış ama biz dünü değerlendiremedik eşim hastaydı. çatladıktan sonra kaç saat canlı kalabiliyordu. bu gece değerlendirebilirim anca :) umarım kaçırmayız
Gölge görüyorum ama iğne etkisi galiba yarın daha koyu çıkar İnşAllahKızlar günaydın. Ben 11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum. Sol taraf 9. Gün sağ taraf bugün 11 gün.
Çok hafif gördüm ben çizgiyiKızlar günaydın. Ben 11 Ağustos çatlatma iğnesi oldum. Sol taraf 9. Gün sağ taraf bugün 11 gün.
İlk yumurtlama olalı 9 gün oldu canım ama ben ikinci yumurtaya göre ilerlicem. Ben test yapmayı düşünmüyorum kuzum ateşim yüksek giderse eger yaparım düşerse zaten herşey belli oluyor. Senin ateş geç ölçtügün için çizgi çekme yeri yanlış olabilir canım dahaa önce ateş ölçmedigin için adet ateşin kaç yumurta hangi ateşle çatlıyor bilmiyoruz sen yine bir boş bir dolu devam et kuzumSenin kaç gün oldu canım yumurtlama ilk yumurtlama olalıTeste ne zaman başlıycan?
Bu da benim ateşim çizgiyi pik gününden bir sonraki güne kendisi işaretledi. Benim çatlama olayı bitti artık dimi değerlendirme yapmaya devam etmiycem artıkfnd_50
Değerlendirdik canım öncesini inşallah bu ay hepimiz için sevindirici ay olur :)Bir gece önce değerlendirdiyseniz için rahat olsun canım bugünü de değerlendirirsiniz
Anladım canım İnşAllah yüksek kalır ateşinİlk yumurtlama olalı 9 gün oldu canım ama ben ikinci yumurtaya göre ilerlicem. Ben test yapmayı düşünmüyorum kuzum ateşim yüksek giderse eger yaparım düşerse zaten herşey belli oluyor. Senin ateş geç ölçtügün için çizgi çekme yeri yanlış olabilir canım dahaa önce ateş ölçmedigin için adet ateşin kaç yumurta hangi ateşle çatlıyor bilmiyoruz sen yine bir boş bir dolu devam et kuzum
O zaman endişe etme canım bende de aynı şekilde oldu önce bir üzüldüm sonra olacağı varsa olur zaten dedimDeğerlendirdik canım öncesini inşallah bu ay hepimiz için sevindirici ay olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?