- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.841
Yok ya kişiden kişiye değişiyor zaten o bariz. Ama pikten sonra 1 hafta deneme ideal diye düşünüyorum, sonrasına gerek var mı onu bilemedim ben.Bence kişiden kişiye değişiyor kuzum. @Kristialia her gün yapmıştı tutmuştu. Bizim mesrla her gğn yapınca tutmuyoBöyle yumurtlama dönemi aralıklı 3 kere yapınca tuttu hep Adamı fazla yormaya gelmiyor benim
Benim ablam da Eylülde hamile kalmıştı gerçekten erkek olduBenim arkadaşım da kız istiyordu Eylül ayında kız göstermiş ama oğlu oldu bu Çin takviminde. Meğer yapılan istatistiklere göre Eylül ayında hamile kalanların çoğunun erkek bebeği oluyormuş. Eylül ayında var bir keramet. Kız isteyenler dikkat
Ben pek inanmıyorum zaten bebeğim bu olaylaraBenim arkadaşım da kız istiyordu Eylül ayında kız göstermiş ama oğlu oldu bu Çin takviminde. Meğer yapılan istatistiklere göre Eylül ayında hamile kalanların çoğunun erkek bebeği oluyormuş. Eylül ayında var bir keramet. Kız isteyenler dikkat
Ne güzel bak tedaviyi ediyorDeneyemiyoruzsürekli bekletiriyor doktor dur şu tedaviyi uygulucaz dur şunu kullanman lazım
Bir rahat olamadık benimde bu gün o kadarda belirtim yok
Canım bugün yolda geçiyor günüm yarın sabah yapıcam muhtemelen. Öyle deme kırmızılar gelene kdar ümit vardır, hiç hiç öyle düşünme. Umarım ikimizde hepimizde arka arkaya pozitifi görürüz kuzumEdoşcugum bugun test yapabılırsın bence artıkbenmkı negatıf artık yapmam test olsaydı hafıfte olsa cızgı olmalıydı artık.Insallah sen guzel haberlerı verırsın bıze
OncomedBayanlar artımed kadar yalancı çizgi çıkarmayan, fiyat performans ürünü(ucuz) gebelik testi markaları hangileri? İnternetten sipariş vericem.
Yaaa Allah şifasını versin canım.Sonuçu bekliyorumValla gittim kan verdimbabannem rahatsızlanmış acile kaldırmışlar yanına gittik o sıra da kan verdim zaten çok üzüldüm en azından içim rahatlar sonucu görünce dikkat ederim
Evettt.Bebişim senin hamilelik nasıl gidiyor. Senin le Bat larımız aynı gündü bana nasip olmamıştı.
Yanıltıcı olabileceğini yazmışsın demek istemiş galiba.Neyi yanlış yazmışım canım anlayamadım?
Çok geçmiş olsunValla gittim kan verdimbabannem rahatsızlanmış acile kaldırmışlar yanına gittik o sıra da kan verdim zaten çok üzüldüm en azından içim rahatlar sonucu görünce dikkat ederim
Hee evet, burada çıkarttı ya kaç kişide hafif sliklik ama hamilelikleri yoktu. ama onun bariz kop koyu çıkmışYanıltıcı olabileceğini yazmışsın demek istemiş galiba.
Çok geçmiş olsun canım İnşAllah hızla iyileşir babaannenValla gittim kan verdimbabannem rahatsızlanmış acile kaldırmışlar yanına gittik o sıra da kan verdim zaten çok üzüldüm en azından içim rahatlar sonucu görünce dikkat ederim
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Ben o zamanlar sanıyordum ki hangi gün ya da saat ilişkiye girsek ben hemen ilk aydan gebe kalcamEvettt.
Benim 6 ay bitti bile.
Çok şükür, hiç bir sıkıntım olmadı bugüne kadar. İnşallah sıkıntısız devam eder. Cinsiyet kız
Ara vermiştiniz galiba. Bir sene içinde olmaması da normal kabul ediliyor zaten. İnşallah vakti geldiğinde olacaktır
Bu süre içinde birikim yapmanızı da öneririm.
Biz öncesinde birikim yapmıştık, iyi ki yapmışız dedik hep. Süreç içinde masraf çok çıkıyor.
Evet ne güzel kıpkırmızı çıkmış yaaHee evet, burada çıkarttı ya kaç kişide hafif sliklik ama hamilelikleri yoktu. ama onun bariz kop koyu çıkmış
Kesinlikle çok masraflı bir süreçEvettt.
Benim 6 ay bitti bile.
Çok şükür, hiç bir sıkıntım olmadı bugüne kadar. İnşallah sıkıntısız devam eder. Cinsiyet kız
Ara vermiştiniz galiba. Bir sene içinde olmaması da normal kabul ediliyor zaten. İnşallah vakti geldiğinde olacaktır
Bu süre içinde birikim yapmanızı da öneririm.
Biz öncesinde birikim yapmıştık, iyi ki yapmışız dedik hep. Süreç içinde masraf çok çıkıyor.
Yok yok ben ümitliyim. Bu sefer oldu insallah sonuna kadar saglikla devam eder. Kucagina alirsin minik kusu
Amiiiin İnşAllah bebeğim rabbim gönlündekini nasip etsin