-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.701
Amin AllahBen adet bıtınce hemen basladıgımda sonunu getıremıyorum canım o yuzden pık olunca baslıyorm denemeye.ıkımızde yogun calısıyoruz o yuzden ıyı oluyor.ılk basta bende cok stres oluyodumda artık olmuyorum genelde 11,13,15,17 gunlerı degerlendırıyorm ama kısmet işte,Allah ol dedıgınde olcak.gecen dr uma dedım hersey yolundaysa ve degerlendırıyosak neden olmuyor o zaman dedım,bı hastamın 1,5 yıl sonra yenı hamıle haberını aldık bugun bazen hersey yolunda olsada bırlesmıyorlar cok komplex bır durum dedı.yanı işin kısası tamamen Allahın bılecegı bırseyAllah kımseyı aratmasın hayırlı saglıklı bır sekılde nasıp etsın
Bu 3 2 de tarihler şöyle miydi canım? Mesela ayın 10unda regl bitti 11-14-16-19?Yapma bırak onları hepsi stres hele eşler bizden önce stres oluyorlar..sadece belli etmiyorlar ben sadece şöyle diyordum eşime 3 2 devam ediyoruz..kendi bana soruyordu bu gün mesela 3 gün oldumuama demiyordum yok akıntım geldi yumurtluyorum aman hemen değerlendirek kesin demiyordum bunu
Aynen öyle canımBu 3 2 de tarihler şöyle miydi canım? Mesela ayın 10unda regl bitti 11-14-16-19?
Çok şükür canım ya büyüdüler valla
Bende reglden hemen sonra ilişkiye başlamıycam. Bir süre sonra iyice bıkkınlık geliyor yumurtlamadan sonra devam etmek zor geliyor. Zaten reglin 17-18 günlerinde yumurtlama oluyor o zamana yakın başlıycamHatda hiç unutmam burda bir defa yazmıştım yeni üye olarken..ovu testiyle değerlendiriyorduk hem doktor takipide vardı..neyse ovu testi pik gösterdi ve çatladığını gösterdi bende bıraktım ilişkiyi gitdim doktora..doktor bana diyor bak hala çatlamamış şok oldum..nasıl yani dedim ama ben dedim takip ediyorum..yok dedi sen onları boş ver..kendim gördüm yumurtalar öylece duruyordu..o gün kendime söz verdim birde yapmıcam.
Merakla bekliyorumEvet canım hiç kan vermedim, 6+2 de gittim doktora hem kese hem bebek hem de kalp atışını hepsini görüp duyup geldik çok şükürkan testlerimi de vermedim henüz şehir değişince bir de çok kötüydüm, araya bayram da girdi, inşallah pazartesi buradaki sağlık ocağına gidebilirim... henüz ikinciye de gitmedim bu seferkine de cinsiyet öğrenip geleceğim sanırım
Yok kuzum bu kadar bekledik benim için gerçekten hiç fark etmez Allahımın bana verdiğine hep şükür ederiz..hele eşim için hiç hiç fark etmez..benim bir tık erkek olsun isteğim erkek kardeşim yok..yiyenler bende iki kız..oğlan çocuk hiç olmadı bizdeÇok şükür canım ya büyüdüler vallabide sağlıkla gelsinlerde inşallah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım
Niqu belki bebişin erkektir bizde kız çok istiyorduk ama oğluşlar biz geliyoruz dediler rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
melisaa93 yaaaa kuzucum bu arada sana karşı hissiyatım neden bilmiyorum ama hamile kalırsan kız olacak yönünde
Adet olana değin teste devam edeceğim çünkü düzenli değil adetim. Umarım yumurtlama görürüm. Umut etmek güzel şeyFotoları varsa paylaş kuzum bakalım
16-17.gün gibi çatlama olur bence canımEki Görüntüle 3269499 kızlar bugün 14.günüm böyle çıktı 12.günğmde yumurtla baktırdıpımda 14mm çıkmıştı eli kulağındadır dimi
Bilmiyorum kese ve kalp İçin beraber gitmeyi planlıyorum. Eğerki ikna edersem benim kocayıİlk düşükde göğüsler bende çok çok ağrıyordu o zamanda yüksek değerle öğrendim..ikincide göğsümün ucu ağrıyordu şimdi sıfır ağrıYok kuzum benimkide rahat biri..ama bu kadar diğil Aslında bebek konusunda ben ne desem o..hatda bazen sinir oluyorumki kendini fikrini söyle..yok diyor bu konuları sen daha iyi biliyorsun O zaman sen kese için ne zaman gidicen?
Ben mesela erken yumurtluyorum ondan bende ayın sonu zar zor değerlendiriyodum.Aynen hemen başlama ama çokta beklemeBende reglden hemen sonra ilişkiye başlamıycam. Bir süre sonra iyice bıkkınlık geliyor yumurtlamadan sonra devam etmek zor geliyor. Zaten reglin 17-18 günlerinde yumurtlama oluyor o zamana yakın başlıycamTabi bekletebilirsem
Yatmaya calisiyorum canım . Ama tutundu mu yükseldi mi düştümü kafayı yicem bi hafta da bi milyon form okudumDeğildir İnşAllah canım korkma sen. Yinede çok zorlama yorma kendiniUzan dinlen bir süre iyice tutunsun bebiş
Yaaa İnşAllah sağlıkla nasip olurÇok şükür canım ya büyüdüler vallabide sağlıkla gelsinlerde inşallah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım
Niqu belki bebişin erkektir bizde kız çok istiyorduk ama oğluşlar biz geliyoruz dediler rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
melisaa93 yaaaa kuzucum bu arada sana karşı hissiyatım neden bilmiyorum ama hamile kalırsan kız olacak yönünde
Ayyy ben senin sabrından istiyorumBilmiyorum kese ve kalp İçin beraber gitmeyi planlıyorum. Eğerki ikna edersem benim kocayışimdi bile gidesim var özeldi falan bi yer bulup zaten ilçedeyim özeller bize en yakını 1.5 saat çok merak ediyorum betayı da yükseliyormu acaba
Bide ilk bebiş olacakYok kuzum bu kadar bekledik benim için gerçekten hiç fark etmez Allahımın bana verdiğine hep şükür ederiz..hele eşim için hiç hiç fark etmez..benim bir tık erkek olsun isteğim erkek kardeşim yok..yiyenler bende iki kız..oğlan çocuk hiç olmadı bizde
Gelenlerde gördüm benzer testler canım 26-27. Günlerdi galiba kopkoyu pik görmüştü test sahibiAdet olana değin teste devam edeceğim çünkü düzenli değil adetim. Umarım yumurtlama görürüm. Umut etmek güzel şey
Kız öldüm benYaaa İnşAllah sağlıkla nasip olurkızım olursa Niqu nun oğluyla beşik kertmesi yapıcaz bende ilk gebeliğimde kız olsun çok istedim erkek oldu.şimdi içimde erkek annesi olma isteği daha fazla ama tabi sağlıklı olsunda farketmez oğlumun kıyafetleri hep pastel tonlardaydı kızım olursa da kullanır artık
Çok bekletebileceğimi zannetmiyorum ama sık ilişki olmaz en azındanBen mesela erken yumurtluyorum ondan bende ayın sonu zar zor değerlendiriyodum.Aynen hemen başlama ama çokta bekleme
Aynen canım sağlam saleh hayırlı evlatlarımız olsunBide ilk bebiş olacakillaki gönlünde yatan bişey oluyor ama farklı olsa bile zor elde ettiğimiz için çok seviniyoruz gerçekten de rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ,elleri ayakları düzgün ,sağlıklı bebekler olsunlarda cinsiyetin zerre önemi yok hepsi evlat