- 1 Nisan 2022
- 12.925
- 15.637
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.141
Kuzum ben boğayım annemi çok zorladım yemekte hala her şeyi yememBenim de 25 Nisan gösteriyor bekleyebilirse beklerim boğa için sırf yemekte beni zorlamasın diye boğa istiyorumsezaryen olduğu için 38+4 gibi almıştı ilkinde
Yok iç suyunu ama sonra içmemeye çalış olabildiğince çok fazla.Canım sabah yaparsam ilk idrara cıktıktan sonra hiç sıvı almadan mı yapmam gerekiyor
Canım ya valla hayranlıkla izliyorum seni hem hamişsin hem iş güç hem bizi ara ara yokluyorsun böyleKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1morumtirak @ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar A Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Sen bilirsin kuzum. Ben olsam deldirmem boş yere kolumu. Madem evde test varmış. Şimdi yapsan varsa çıkabilir zaten Bat'a 3 gün kaldı.Canım ya valla hayranlıkla izliyorum seni hem hamişsin hem iş güç hem bizi ara ara yokluyorsun böyle
Benim bat salı günü, inş olmam diyorum halenAra ara karnıma kasıklarıma sancılar vuruyor kesiliyor. Çok yoğun akıntım var devam ediyor, 1 haftadır filan var sanırım. Çarşamba kadın doğum randevum var smear testinin sonucuna bakacağız, eğer regl olmamış olursam o gün kan isteyeceğim herhalde. Evde erken gebelik testi var ama yapasım yok hiç
Yaa bu da mı gol değilKuzum ben boğayım annemi çok zorladım yemekte hala her şeyi yemem
Tabi ya yeterki güzel sağlam bebişlerimiz olsun hiç ama hiç burçlara inanmamYaa bu da mı gol değil
İyi bari 40 hafta boşuna beklemeyeyim koç da iyidir dişli olur
Aiyy hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Zaten vitaminlerime baktırmak istiyordum D, B12 filan, bakmışken ona da bakıversinlerSen bilirsin kuzum. Ben olsam deldirmem boş yere kolumu. Madem evde test varmış. Şimdi yapsan varsa çıkabilir zaten Bat'a 3 gün kaldı.
Canım bu testten bende kullandım ikisininde koyulugu aynı olmuyor. Benim böyle iken sabaha çatlamıştı
Benim daha 5 günüm var ama korkuyorum erken gebelik test yapmayaKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1morumtirak @ucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar A Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
2 gün sonra yap kuşum garanti olur.Benim daha 5 günüm var ama korkuyorum erken gebelik test yapmaya
Üç gündür böyle canısı yaCanım bu testten bende kullandım ikisininde koyulugu aynı olmuyor. Benim böyle iken sabaha çatlamıştı
Pazartesi yapmayı düşünüyorum ama cyclo progynova ilacını kullanıyorum adet düzenleyici yani. Normalde adetlerim hep erken geldiği için doktorum bu ilacı verdi.2 gün sonra yap kuşum garanti olur.
Tamam pik o zaman bizim ateşleri gördüysen 4 gün sabitlendi 5. Gün sabah çatladı. Pik kalabiliyor yani 3 4 gün sen degerlendir sabaha çatlamış olabilirÜç gündür böyle canısı ya
Aynen aynen inşallahÇatlamış maşallah hadi bakalım sırada gelsin bebişler
Yok bugünde yarında devam canım sonra molaGözün aydın kuzum çektigimiz agrının sonu güzel olacak inşallah. Bugün yarın boş geçme kuzu
Yok kuzum görmedim aynı gün mü çatlamamız oldu seninleHadi gözünaydın olsun canım benim aynı anda ateşimiz fırladı benim tabloyu gördün mü
Evet fundamzında bugün çatladıYok kuzum görmedim aynı gün mü çatlamamız oldu seninle
Bir iki gün bekleyip hem kaset test hem de kan tahlili yapacağımKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
Ohhh çok şükür hadi bakalım sağlıklı bebiş haberleri verelim. Gece rüya gördüm bizim akvaryum var evde balıkları besliyordum kırmızı yeşil renkte bir sürü yem yatıyordum balıklara acaba anlamı neEvet fundamzında bugün çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?