- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.581
Ben de kız sevdalilarindanim valla. Hic biseye de degismem kızımı. Her baktgmda iyi ki olmus diyorum. 10 tane cocugum olsa biri de erkek olsun demeyebilirim
Ben senin ismini ekliyorum kuzum. Sat ve Bat belli olunca haber edersinMerhaba kizlar gunlerdir sizin yazdiklarinizi okuyorm oncelikle hamislerimiz umarim saglikla kavusur ve bizim gbi anne olmak isteyenlerde en yakin zamanda yavrularimiza kavusuruz bnde 6 senedir bebek icin cabaliyorm sat bat belli degil bnm biraz durumlar karisik ama arada bnde size katilmak istedim umarim size ugurlu geldigi gbi bna da gelir birbirimize dua edelim
Ayyyy çok sevindimmm rabbim inşallah sağlıkla ilerletirBusefer katlanır inşallah cnm
Yok ne kanı daha ilk testim
1 test daha aldım, onuda 2 gün sonra yaparım, koyulaşma olursa kana giderım önumuzdeki hafta
Zaten maazimi bılıyorsun cnm
Hepsi senin sabrın sayesindeAmin kuzum inşallah şimdi çok iyi canım 2 sene eziyet ettim sana diyor arada helallik istiyor. Hatta 2 gün önce sahildeyken konu dondu dolasti oraya geldi su an berabersek senin sabrindan diyor. He bir arkadasimiz evlendi 7. Ayinda simdi bosanma davası açtı aynı alkol mevzusu oradan konu açıldı konuşsam mı acaba diye sordu. Allah a can verecem aşırı iyi şimdi hastalansam basimda bekler corba yapar gelir içirir. Sevgiliyken nisanliykende boyleydi evlendik ilk 2 ay denedik olmadi sonra adam alkole dadandi. Bu sefer les gibi kokuyor ben yanasmadim. Ama o 2 sene kimseye belli etmedim ne kendi aileme ne onun ailesine ondan dolayi da yipranmadik en yakın arkadaşıma bile anlatmadım. Neyse ne çok konuştum kusura bakma canımAllah hepimize sağlıklı huzurlu yuvalar versin. Bir de okuyup bu şekilde problem yaşayan varsa psikiyatri şart. Yoksa kendi kendine çok yeminler etti asla devamını getiremedi o zaman.
Aaaaaa kız ben şokkk demekki sarı akıntın hamileliktenmiş yaaaa çok sevindim canım benim saglıkla artsın inşallah maşallah maşallahTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
melisaa93 @imagination forever melegim can A Afratafrac @onbirmayis Sirius2023 @fnd_50 S simurgggg Papatyamaviss Perlitik destinesiaa edahandro Niqu @bebekheyecani @aynurland @savascii @beyons @Mervenur277 @Safransari @Belisimm @TASUU @trueliving_
AaaaaaaaaaaaTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
melisaa93 @imagination forever melegim can A Afratafrac @onbirmayis Sirius2023 @fnd_50 S simurgggg Papatyamaviss Perlitik destinesiaa edahandro Niqu @bebekheyecani @aynurland @savascii @beyons @Mervenur277 @Safransari @Belisimm @TASUU @trueliving_
Kız neler yaptın bu ay sanki sende benimle aynı yaştaydın degil miTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
Hepimiz geliriz yanına canım sıkıntı yapma sonundan yakalarız inşallah balımGeliyorsunuz geliyorsunuzMart ayı anneler grupu burdakı gibi diğil burda ama hepimiz aliştık bir birimize
Biliyorum bitanem ama bu sefer farklı olacak Rabbim’in izniyle inşallah aminBusefer katlanır inşallah cnm
Yok ne kanı daha ilk testim
1 test daha aldım, onuda 2 gün sonra yaparım, koyulaşma olursa kana giderım önumuzdeki hafta
Zaten maazimi bılıyorsun cnm
Aynen ya gelin birlikte büyüsün bebişler Mart ayını yakalayınHepimiz geliriz yanına canım sıkıntı yapma sonundan yakalarız inşallah balım
Aaaay ayyy ayyy inanamıyorum çok sevindim kızzzz ayyy görünce küçük çaplı çığlık attımTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
Cnm benim yaaa darısı sana inşallahAaaay ayyy ayyy inanamıyorum çok sevindim kızzzz ayyy görünce küçük çaplı çığlık attımRabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yaaaa çok mutlu oldum ayyy
Dualarım sizlerle cnmYaaaaaaa çok sevindim ne güzel bir ay başlangıcı bu böyle canım benimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizden de dualarını eksik etme
Yok cnm bugun test yaptım dahaÇok sevindim kan verdin miinşaAllah sağlıkla ilerler bu sefer
Saol canm inşaallah aslında suan tarlusal kullaniyorm bi aksilik olmazsa adet olunca haber veririm bu ay doktor famera deneyelim dedi adetlerim duzensiz kendim olamiyorm bakalm kısmet aslinda bi kac ay once cocuk falan yapmiyorm deyip isyan etmistim ama bu ay bi anda tekrar basladim bnde anlamadimBen senin ismini ekliyorum kuzum. Sat ve Bat belli olunca haber edersinBelki de o ay bu aydır Biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım, o ruh bize istediği zaman geliyor.
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah.Tıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
Ay keşke olsaBacım anlıyorum seni zaten onlara muhtaç olmasak kim çeker? Ahh ahh tek başına olmuyor ki çocuk