2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ya o down sendromu degildir mesela bende gebelik tiroidi cikti onla alakalida doktorum dedi ki hemen ilaca baslanmali okul zamani zeka geriligi yapar sorun yasarsiniz ilerde dedi bunun gibi biseydir
Canım ben bugün kalp atışı duymaya gittim çok şükür duydum.benim de troid yükselmiş dahiliye uzmanı görsün muhakkak ilaç yazacak sana dedi. Değerin ne kadar yükseldi? Benim 5.41 sanırım estrofem sebep oluyor onu kestirdi.

Benim 8. Haftaya girdik mide bulantılarım geçmedi kusmam yokta basvdönmem oluyor göğüslerim bi şişiyor gibi oluyor sizde nasıl

Ben canım hiiççç korkma.bazı insanlarda olmazmış gayet normal.olmasın zaten maşallah diyelim öyle böyle birşey değilmiş o bulantı

Slm canım kaçıncı haftanda duydun kalp atışını benimde transfer 19 Ağustos 3 gün embriyosu daha duymadım ben o yüzden soruyorum

çok şükür kalp atışını duymana cooook sevindim şuan belirtilerin nasıl?
Çok teşekkür ederim Vallahi canım neredeyse hç belirtim yok bir ara sadece midem yanıyordu o da geçti.aslında en belirgin belirtim herhalde akıntı.korkunç bir akıntım var şeffaf .bir de akşam yemeklerinden sonra sanki dünyaları yemişim gibi şişkinlik. Onun harici iştahım da yerinde hiçbir şeyden tiksinmiyorum koku hassasiyetim yok göğüsler desen durumdan bihaber duygu durumum da çok farklı değil.

Slm canım kaçıncı haftanda duydun kalp atışını benimde transfer 19 Ağustos 3 gün embriyosu daha duymadım ben o yüzden soruyorum
Ben 19 Ağustos transfer 5.gün embriyosu. Bugün 7+5 olduğumu söyledi dr um bugün duydum. 5+3 de sadece kese vardı. Süzin de duyulur bu zamanlar inşallah

Ben de 8. Haftadayım ve midem çok bulanıyor aksam yatmadan bir tane prilam dr içiyorum ama ertesı gunu aksamı yıne baslıyor bulantı. Dişlerimi bile zor fırcalıyorum öğüre öğüre

Maşallah diyelim ben bu hafta cumartesi gidiyorum ikinci kontrole çok heyecanlı umarım hepimiz en güzel haberlerle döneriz

Benim ilk gebeliğim 7 yıl üstüne oldu ister istemez herşeyden çok etkileniyorum çok da korkuyorum
Canım korksan da korkmasan da inan herşey olacağına varıyor benim çok sağlıklı bir gebeliğim oldu zamanında da doğurdum ama doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar 55 gün yoğun bakımda kaldı karaciğer büyümesinden vefat etti karnimda hiçbir sorunu yoktu benim şimdiki gebeliğim çok zor geçiyor ilaçlarımı düzenli de kullanamıyorum kanamam var diye ama şuan için yaşıyor

Benimki o kadar degil 3.15 degerim referans degerinin altinda ama gebelerde olmasi gereken bi deger varmis onun ustundeymis. Doktorumun verdigi ilac bile 25mg benim.. ben hic estrofem kullanmadim canim gebelikten once 2.10lardaydi degerim ilerde bebegimde sorun olmasin diye doktorum hemen dahiliyeye yonlendirdi yarin ilac yeterli geliyomu diye bakicak dahiliye

Bu arada gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah cumlemiz icin.. ihmal etme bu tiroid olayini aman diyim dahiliyeye gittigimde bana uzun uzun anlatmisti saolsun cok onemli vs diye

Bu arada gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah cumlemiz icin.. ihmal etme bu tiroid olayini aman diyim dahiliyeye gittigimde bana uzun uzun anlatmisti saolsun cok onemli vs diye
Sağol Allah razı olsun canım cümlemizevet çok önemliymiş yarın randevu aldım dahiliyeye. Hemen ilaç verir zaten bu değere.2.5 un altında olmasını istiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…