Canım ben bugün kalp atışı duymaya gittim çok şükür duydum.benim de troid yükselmiş dahiliye uzmanı görsün muhakkak ilaç yazacak sana dedi. Değerin ne kadar yükseldi? Benim 5.41 sanırım estrofem sebep oluyor onu kestirdi.Ya o down sendromu degildir mesela bende gebelik tiroidi cikti onla alakalida doktorum dedi ki hemen ilaca baslanmali okul zamani zeka geriligi yapar sorun yasarsiniz ilerde dedi bunun gibi biseydir
Ben canım hiiççç korkma.bazı insanlarda olmazmış gayet normal.olmasın zaten maşallah diyelim öyle böyle birşey değilmiş o bulantıKızlar yarın 10+0 olucam ama bende hiç bulantı filan olmadı sadece birazcık koku hassasiyeti var ilk hamileliğim pek de bişey bilmiyorum tüp bebek diye mi bulantı yok bulantı olmaması tabiki iyi bişey ama psikolojik olarak beni etkiliyor yarın doktor kontrolüm var doktorada sorucam ben gibi çok belirtisi olmayan varmi
çok şükür kalp atışını duymana cooook sevindimBen canım hiiççç korkma.bazı insanlarda olmazmış gayet normal.olmasın zaten maşallah diyelim öyle böyle birşey değilmiş o bulantı
Slm canım kaçıncı haftanda duydun kalp atışını benimde transfer 19 Ağustos 3 gün embriyosu daha duymadım ben o yüzden soruyorumCanım ben bugün kalp atışı duymaya gittim çok şükür duydum.benim de troid yükselmiş dahiliye uzmanı görsün muhakkak ilaç yazacak sana dedi. Değerin ne kadar yükseldi? Benim 5.41 sanırım estrofem sebep oluyor onu kestirdi.
Çok teşekkür ederimçok şükür kalp atışını duymana cooook sevindimşuan belirtilerin nasıl?
Ben 19 Ağustos transfer 5.gün embriyosu. Bugün 7+5 olduğumu söyledi dr um bugün duydum. 5+3 de sadece kese vardı. Süzin de duyulur bu zamanlar inşallahSlm canım kaçıncı haftanda duydun kalp atışını benimde transfer 19 Ağustos 3 gün embriyosu daha duymadım ben o yüzden soruyorum
Size dondurulmus mu yapmıstı acabaBu arada kendisi bruksel tup bebek merkezine gecti cem hocayla birlikte bahcecideki igneciden hemsireden herkes oraya gecti
Maşallah diyelim ben bu hafta cumartesi gidiyorum ikinci kontroleÇok teşekkür ederimVallahi canım neredeyse hç belirtim yok bir ara sadece midem yanıyordu o da geçti.aslında en belirgin belirtim herhalde akıntı.korkunç bir akıntım var şeffaf .bir de akşam yemeklerinden sonra sanki dünyaları yemişim gibi şişkinlik. Onun harici iştahım da yerinde hiçbir şeyden tiksinmiyorum koku hassasiyetim yok göğüsler desen durumdan bihaber duygu durumum da çok farklı değil.
Allah yardımcınız olsunBen de 8. Haftadayım ve midem çok bulanıyor aksam yatmadan bir tane prilam dr içiyorum ama ertesı gunu aksamı yıne baslıyor bulantı. Dişlerimi bile zor fırcalıyorum öğüre öğüre
Canım korksan da korkmasan da inan herşey olacağına varıyor benim çok sağlıklı bir gebeliğim oldu zamanında da doğurdum ama doğar doğmaz yoğun bakıma aldılar 55 gün yoğun bakımda kaldı karaciğer büyümesinden vefat etti karnimda hiçbir sorunu yoktu benim şimdiki gebeliğim çok zor geçiyor ilaçlarımı düzenli de kullanamıyorum kanamam var diye ama şuan için yaşıyorBenim ilk gebeliğim 7 yıl üstüne oldu ister istemez herşeyden çok etkileniyorum çok da korkuyorum
Merhaba 5 denemenizi de anatolia da mi olmuştunuz acaba ? Bir de neyden ötürü tüp bebeğe başvurmuştunuz amh değeriniz kaçtı fsh ve lh ?Anatolia tüp bebek merkezinde 1 ay önce yine transfer yaptik o olumsuz sonuçlandı bu arada 5. Denememiz
Bende bugün karından duydum canımBenimde transferim 24agustos biz kalp atıslarını duyduk ama jinekolojk muayne etti belki seninde duyulur bir sonrakinde
Gözünüz aydın canım cok sevindimBende bugün karından duydum canım
Evet ben de ona göndereceğim size tam gününü söylediler mi ne zaman vereceksiniz?Bizimkide ispanyaya gidicekmiş
Benimki o kadar degil 3.15 degerim referans degerinin altinda ama gebelerde olmasi gereken bi deger varmis onun ustundeymis. Doktorumun verdigi ilac bile 25mg benim.. ben hic estrofem kullanmadim canim gebelikten once 2.10lardaydi degerim ilerde bebegimde sorun olmasin diye doktorum hemen dahiliyeye yonlendirdi yarin ilac yeterli geliyomu diye bakicak dahiliyeCanım ben bugün kalp atışı duymaya gittim çok şükür duydum.benim de troid yükselmiş dahiliye uzmanı görsün muhakkak ilaç yazacak sana dedi. Değerin ne kadar yükseldi? Benim 5.41 sanırım estrofem sebep oluyor onu kestirdi.
Evet benim embriyom dondurulmustu beni ameliyat ettigi icin bekleme surecim oldu benimSize dondurulmus mu yapmıstı acaba
Bu arada gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah cumlemiz icin.. ihmal etme bu tiroid olayini aman diyim dahiliyeye gittigimde bana uzun uzun anlatmisti saolsun cok onemli vs diyeCanım ben bugün kalp atışı duymaya gittim çok şükür duydum.benim de troid yükselmiş dahiliye uzmanı görsün muhakkak ilaç yazacak sana dedi. Değerin ne kadar yükseldi? Benim 5.41 sanırım estrofem sebep oluyor onu kestirdi.
Sağol Allah razı olsun canım cümlemizBu arada gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insaAllah cumlemiz icin.. ihmal etme bu tiroid olayini aman diyim dahiliyeye gittigimde bana uzun uzun anlatmisti saolsun cok onemli vs diye