2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aslında 35 yaş altı tek embriyo transferi, 35 yaş üstüne ilk deneme bile olsa iki embriyo transferi yapılıyor. 35 yaşın altında ise İki başarısız deneme varsa üçüncü denemede iki embriyo transferi yapılıyor. Ama hepsinden önemlisi merkez ve doktorun inisiyatifi. Normalde bu sınırlamayı devlet getirmiş çünkü ikiz gebelik demek riskli gebelik demek ama eğer anne baba adayı isterse iki embriyo transferi yapılıyor tabi.

Ağustos başı haberi benden ve bi arkadaş daha var ondan gelecek nasipse ama ağustos transferini bilmiyorum sizi de bekliyoruuuz süreci birlikte geçirelim
Güzel haberlerinizi alalım inşaallah ben sanırım biraz ertelicem transferi

Amiinn dualarınızı eksik etmeyin
Neden ertelemeyi düşündünüz özel değilse
Dualarım sizlerle bu son geçirdiğim süreç çok hızlı ve stressli oldu. Merkez beni çok bunalttı bu sefer. İletişim kopukluğu falan derken biraz kendimi dinlendirmem lazım sanırım.

Dualarım sizlerle bu son geçirdiğim süreç çok hızlı ve stressli oldu. Merkez beni çok bunalttı bu sefer. İletişim kopukluğu falan derken biraz kendimi dinlendirmem lazım sanırım.
Çok haklısınız
sadece fiziki manada hazırlık önemli değil ruhsal manada da hazır olmanız gerekiyor
kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın
Allah yolunuzu su gibi açsın inşAllah

Ben de bu progestan dex’i sevmedim gonal f gibi falan değil iğnesi kalın ve acıtıyor hemşireye sordum göbeğim çürüyecek bir kol bir bacak bir göbek yapsam olur ku diye, olur dedi. Koluma yaptım ilk kez, dediğiniz gibi biraz ilaç çıktı geri dışına. Sebebini anlamadım

Göbeğim hala bastırınca acıyor ya
inşAllah sımsıkı tutunmuştur da acıya da razıyım o ayrı
bana doktorum koldan vurabilirsin dedi ama hiç vurmadım kendi kendime zor olabilir diye
siz ne zaman transfer oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…