Ağustos başı haberi benden ve bi arkadaş daha var ondan gelecek nasipse ama ağustos transferini bilmiyorum sizi de bekliyoruuuz süreci birlikte geçirelimAğustos un ilk transfer i kimin
Güzel haberlerinizi alalım inşaallahAğustos başı haberi benden ve bi arkadaş daha var ondan gelecek nasipse ama ağustos transferini bilmiyorum sizi de bekliyoruuuz süreci birlikte geçirelim
Amiinn dualarınızı eksik etmeyinGüzel haberlerinizi alalım inşaallahben sanırım biraz ertelicem transferi
Dualarım sizlerleAmiinn dualarınızı eksik etmeyin
Neden ertelemeyi düşündünüz özel değilse
Çok haklısınızDualarım sizlerlebu son geçirdiğim süreç çok hızlı ve stressli oldu. Merkez beni çok bunalttı bu sefer. İletişim kopukluğu falan derken biraz kendimi dinlendirmem lazım sanırım.
Amin cümlemizin inşaallahÇok haklısınız
sadece fiziki manada hazırlık önemli değil ruhsal manada da hazır olmanız gerekiyor
kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın
Allah yolunuzu su gibi açsın inşAllah
Ağustos değil ama temmuzun son transferi bndeeee bugün olucam inşallah dua edin baaaaAğustos un ilk transfer i kimin
Oyyy etmez miyiz dualarımız seninleAğustos değil ama temmuzun son transferi bndeeee bugün olucam inşallah dua edin baaaa
Kolaylıkla sağlıcakla geçsin inşaallah. Mutlu haberini almak da nasip olsunAğustos değil ama temmuzun son transferi bndeeee bugün olucam inşallah dua edin baaaa
Evet canm 13.30 daOyyy etmez miyiz dualarımız seninle
bugün mü transfer
Amiiinnnn inşallahKolaylıkla sağlıcakla geçsin inşaallah. Mutlu haberini almak da nasip olsun
Yaaa saat kaçtaG gebelikdenemeleri bende bugun transfer oluyorum, birlikte bekleyelim transferi. Temmuz topigi cok ugurluydu burada da hamis haberleri dolucak eminim
Hastaneye ve doktora göre değişiyor ben 30 yaş altıyım 1 tane kızım var ama doktorum tercihi bana bıraktı 1 ya da 2 nasıl istersen dediCanım 30 yaş altına tek transfer 30 dan yukarı çift yapıyorlar şayet 30 yaş altı 2 transfer negatif olursa 2 transfer yapıyorlar
Allah kolaylık versin işiniz rast gitsin inşaallahBende bugün transfer öncesi son kontrole gidicem inşallah bir aksilik çıkmazsa 7 Ağustos transfer. Dua edin inşallah bir sıkıntı çıkmasın
Ben de bu progestan dex’i sevmedim gonal f gibi falan değil iğnesi kalın ve acıtıyorTransferin ilk gününü saymazsak 3. Gününden merhaba
Progestan iğne kullanıyorum kızlar günde 2 kere
Ama bugün iğne vururken göbeğime zor batırdım çok canım acıdı
Dün de ilacı çıkarınca göbeğimden ilaç çıktı doz aşımı oldu mu diye tereddüt ettim
Sizinde de bu şekilde oluyor muydu hormondan dolayı mı oldu anlamadım
Göbeğim hala bastırınca acıyor yaBen de bu progestan dex’i sevmedim gonal f gibi falan değil iğnesi kalın ve acıtıyorhemşireye sordum göbeğim çürüyecek bir kol bir bacak bir göbek yapsam olur ku diye, olur dedi. Koluma yaptım ilk kez, dediğiniz gibi biraz ilaç çıktı geri dışına. Sebebini anlamadım