bana da aynı gün söylediler inşallah dayanabilirim :)4 agustos
Allah sizinde yardımcınız olsun inşAllah olumlu sonuçlar alırsınızBen daha transfer sürecindeyim ağustos içinde olcam inşallah…belirti aramayın ilk transferimde çok belirtim vardı negatif sonuçlandı.. ona takılmayın..
Amin canım hepimizin inşallah Bende pcos var 28 tane yumurta toplandı ohss riski vardı olmadı kıyısından döndüm ve rahim dinlendirmeden taze transfer yapıldı aslında doktor bana dedi bi kaç ay sonra yapabiliriz ama yaşın genç tutma ihtimali de yüksek vs diyince ben de istedim .. 3 yıl önce benim de cahilliğime geldi şuanki aklım olsa asla kabul etmezdim opu sonrası o ağrı sızımla transfer oldu sonuç hüsran oldu.. inşallah bu sefer dondurulmuşta şansım olurAllah sizinde yardımcınız olsun inşAllah olumlu sonuçlar alırsınız
ilki neden olumsuz oldu acaba
Bende dün opu oldum canım Pcos 24 tane yumurtam toplandı transfer için bu ayki adetimi bekleyeceğiz inşallah sorun olmazAmin canım hepimizin inşallah Bende pcos var 28 tane yumurta toplandı ohss riski vardı olmadı kıyısından döndüm ve rahim dinlendirmeden taze transfer yapıldı aslında doktor bana dedi bi kaç ay sonra yapabiliriz ama yaşın genç tutma ihtimali de yüksek vs diyince ben de istedim .. 3 yıl önce benim de cahilliğime geldi şuanki aklım olsa asla kabul etmezdim opu sonrası o ağrı sızımla transfer oldu sonuç hüsran oldu.. inşallah bu sefer dondurulmuşta şansım olur
Bana da doktorum kesinlikle yapamam riske atamam bu halde dediAmin canım hepimizin inşallah Bende pcos var 28 tane yumurta toplandı ohss riski vardı olmadı kıyısından döndüm ve rahim dinlendirmeden taze transfer yapıldı aslında doktor bana dedi bi kaç ay sonra yapabiliriz ama yaşın genç tutma ihtimali de yüksek vs diyince ben de istedim .. 3 yıl önce benim de cahilliğime geldi şuanki aklım olsa asla kabul etmezdim opu sonrası o ağrı sızımla transfer oldu sonuç hüsran oldu.. inşallah bu sefer dondurulmuşta şansım olur
Rahim dinlendirme en iyisi canım hayırla sonuçlansın inşAllahBende dün opu oldum canım Pcos 24 tane yumurtam toplandı transfer için bu ayki adetimi bekleyeceğiz inşallah sorun olmaz
İnşallah canım hepimizinkiRahim dinlendirme en iyisi canım hayırla sonuçlansın inşAllah
Sende kaç yumurta toplanıp kaçı döllenmiştiRahim dinlendirme en iyisi canım hayırla sonuçlansın inşAllah
En iyisi bir ya da iki adet sonrası yapılmalı zaten…Bende dün opu oldum canım Pcos 24 tane yumurtam toplandı transfer için bu ayki adetimi bekleyeceğiz inşallah sorun olmaz
21 yumurta toplandı maalesef 2 tane 5. güne ulaştıSende kaç yumurta toplanıp kaçı döllenmişti
Benim de ağrılarım çoktu o ağrılı halimle transfer oldum.. keşke kabul etmeseydim ya tutarsa ümidi işte..sen güzel dinlenmişsin ben 3 yıldır dinleniyorumBana da doktorum kesinlikle yapamam riske atamam bu halde dedi
ben de ohss riskliydim resmen ağrıdan uyuyamıyordum patlayacak bomba gibiydim
iyiki olmamışım sahiden 2 adet dönemi bekledim salı günü oldum inşAllah hayırla sonuçlanır
İkisini de transfer ettiler mi21 yumurta toplandı maalesef 2 tane 5. güne ulaştı
Merhaba. Ben aralık ayında ilk opuyu oldum sonrasında adetim normal zamanında gelmişti. Dört yumurtamız döllendi. İki sefer transfer yaptık tutmadı. Bu temmuzda tekrar opu yaptık(eşime sperm üzerine tedavi uygulanınca dondurulmuşları kullanmak istemedik yeni embriyo olsun diye) fakat yumurtalar döllenmedi. Opudan on gün sonra adet gördüm ben de bugün. Halbuki daha 8 günüm vardı. Doktora sordum normal dediKzlar selam Bn opu sonrasi 4. Gundeyim bugün mens oldum baya korktum açıkçası çok erken değil mi dün biraz yoruldum çalışıyordum siz kaç gün sonra mens oldunuz opu sonrasi benim ilk denemem bu sebeple bilmiyorm
Aynen benim die cok sabirsizim cift embriyo 5aa bakalimmbana da aynı gün söylediler inşallah dayanabilirim :)
Her şerde vardır bir hayır de Allaha dua etBenim de ağrılarım çoktu o ağrılı halimle transfer oldum.. keşke kabul etmeseydim ya tutarsa ümidi işte..sen güzel dinlenmişsin ben 3 yıldır dinleniyorumbenimki baya dinlenmiş oldu.. negatif sonrası cesaretim yoktu pandemi patladı derken 3 yıl geçti
hayır tek embriyo transfer edildi benim doktorum biraz iki transfere karşıydı tehlikeli görüyordu yaşım da daha genç olunca sormadı bileİkisini de transfer ettiler mi
Canım 30 yaş altına tek transfer 30 dan yukarı çift yapıyorlar şayet 30 yaş altı 2 transfer negatif olursa 2 transfer yapıyorlarhayır tek embriyo transfer edildi benim doktorum biraz iki transfere karşıydı tehlikeli görüyordu yaşım da daha genç olunca sormadı bile
Çok dogru bilgilendirme yapmissiniz tesekkurler oncelikle ama yasim 26 ve ilk Tüp bebek denemem istegim uzerine çift 5aa transfer oldum test günumu bekliyorum suanda bu aslinda doktorun insiyatine Bagli :)Canım 30 yaş altına tek transfer 30 dan yukarı çift yapıyorlar şayet 30 yaş altı 2 transfer negatif olursa 2 transfer yapıyorlar