Canım ilacın şifa olsun öncelikle amaBende 2 agustosta trnsfer olucam canim özel araç ile mi yolculuk yapıcaksin arka koltukta ızanir vaziyette olursan hiç bişey olmaz bence doktorunada söyle bu durumu progestan igne vurduruyo musın yarın ilkini vurdurucam ilk transferimde bir adet yapıyodum bu seferkini ik tane ayni anda dedi anlamadim enjeksiyona iki şişeseki sıvıyımı cekicek vurucak
Progestan dexyapıyorum ben dün bıgün yaptım1 er şişe ama benim transferde endometrium kaç mmdi kalınlığıBende 2 agustosta trnsfer olucam canim özel araç ile mi yolculuk yapıcaksin arka koltukta ızanir vaziyette olursan hiç bişey olmaz bence doktorunada söyle bu durumu progestan igne vurduruyo musın yarın ilkini vurdurucam ilk transferimde bir adet yapıyodum bu seferkini ik tane ayni anda dedi anlamadim enjeksiyona iki şişeseki sıvıyımı cekicek vurucak
Ben iğnemi kendim zor vuruyorum diye eşime vurduyorum. İlacı enjekte ettikten sonra ona kadar sayıp çıkarıyor iğneyi. Arada ilaç çıktığı oluyor ama o kadar damlacıktan bir şey olmaz kafana takma bence.Transferin ilk gününü saymazsak 3. Gününden merhaba
Progestan iğne kullanıyorum kızlar günde 2 kere
Ama bugün iğne vururken göbeğime zor batırdım çok canım acıdı
Dün de ilacı çıkarınca göbeğimden ilaç çıktı doz aşımı oldu mu diye tereddüt ettim
Sizinde de bu şekilde oluyor muydu hormondan dolayı mı oldu anlamadım
Amin canim seninde tedavin hayırlı olsun şimdiden büyük boy enjeksiyonlar var 100 lük yada 50 lik benm ignem zaten 50 ml bi şişedeki ilaç anlatimi yapan kız aynı anda iki tana vurulacak dedi o an hiç akıl edemedim sormayı senin trnsferin nezamanCanım ilacın şifa olsun öncelikle ama
Aynı anda iki ilacı da çekemezsin ki şırınga küçük kalır
Bende günde 2 kere kullanıyorum sabah akşam
Transfer oldum ben Salı günüAmin canim seninde tedavin hayırlı olsun şimdiden büyük boy enjeksiyonlar var 100 lük yada 50 lik benm ignem zaten 50 ml bi şişedeki ilaç anlatimi yapan kız aynı anda iki tana vurulacak dedi o an hiç akıl edemedim sormayı senin trnsferin nezaman
Ayyy hadi hayırlısı olsun varmı belirtin falan Rabbim nasip etsin bnmde carsamba günü nasipseTransfer oldum ben Salı günü
Çok bir belirtim yok nadirde olsa saplanıyor kasıklarıma ağrıAyyy hadi hayırlısı olsun varmı belirtin falan Rabbim nasip etsin bnmde carsamba günü nasipse
Bende sali günü oldum hayirli olsun tedavinizTransfer oldum ben Salı günü
Teşekkür ederim inşAllah sizinde hayırlı sonuçlar almamız nasip olsun :)Bende sali günü oldum hayirli olsun tedaviniz
Çok heycanlıTeşekkür ederim inşAllah sizinde hayırlı sonuçlar almamız nasip olsun :)
ne zaman test yapacaksınız
bilmiyorum belirtim yok biraz üzülmeye başladım çok nadir kasığıma ağrı biriyo bıçak saplanır gibi sizin durum neÇok heycanlıidrar testi yapacak mısınız yoksa test gününü mü bekleyeceksiniz? Buna dayanmak büyük erdem
İyiye işarettir inşaAllah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi inşaAllah güzel haberle mühdelenirsin bu mübarek aşure zamaninda kac yaşindasinÇok bir belirtim yok nadirde olsa saplanıyor kasıklarıma ağrı
İnşAllah hatta belirtim yok diye üzülmeye başladım biraz ama herkesin farklı oluyormuşİyiye işarettir inşaAllah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi inşaAllah güzel haberle mühdelenirsin bu mübarek aşure zamaninda kac yaşindasin
belirtin yok die üzülme görüyoruz burda örneğini tamamen senin bedenin ile ilgili kac yıllık evlisin 24 yas daha cok gencsin hertürlü şansin cok vardir ben 30 yasindayimİnşAllah hatta belirtim yok diye üzülmeye başladım biraz ama herkesin farklı oluyormuş
Amin amin amin tüm bekleyenler güzel haberler alsın inşallah24 yaşındayım
Haklısınbelirtin yok die üzülme görüyoruz burda örneğini tamamen senin bedenin ile ilgili kac yıllık evlisin 24 yas daha cok gencsin hertürlü şansin cok vardir ben 30 yasindayim
4 agustosTeşekkür ederim inşAllah sizinde hayırlı sonuçlar almamız nasip olsun :)
ne zaman test yapacaksınız
Bazen kasa denk geliyor bazense aynı yaptığın yere o yu,fendir bende de kasa denk gelince açıyorduTransferin ilk gününü saymazsak 3. Gününden merhaba
Progestan iğne kullanıyorum kızlar günde 2 kere
Ama bugün iğne vururken göbeğime zor batırdım çok canım acıdı
Dün de ilacı çıkarınca göbeğimden ilaç çıktı doz aşımı oldu mu diye tereddüt ettim
Sizinde de bu şekilde oluyor muydu hormondan dolayı mı oldu anlamadım
Ben daha transfer sürecindeyim ağustos içinde olcam inşallah…belirti aramayın ilk transferimde çok belirtim vardı negatif sonuçlandı.. ona takılmayın..bilmiyorum belirtim yok biraz üzülmeye başladım çok nadir kasığıma ağrı biriyo bıçak saplanır gibi sizin durum ne