2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

of benim aile hekiminden de şüpheliyim zaten ama şansımı deneyeceğim
sen ne demiştin isterken?
Ben ilacı söyledim ne için istiyorsun dedi tüp bebek tedavisi görüyorum dedim. İşte biz yazamayız falan dedi. Sonra eczaneye gittim eczacı da doktor istese yazabilir ama yazmamıştır dedi. O yüzden şansını bir dene belki sizinki yazar

sanki ellerine yapışacak ya
inşAllah yazar benimki de biraz umutsuz vaka ama deneyeyim yarın şansımı

Kızlar herkese günaydın şahane haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi Progestan fitil yazar mı bilginiz var mı?
Aile hekimleri yazıyor Progestan 200 kullanıyordum ben, Ocak ayında günlük 3doz alıyorum demiştim bir aylık 3kutu yazmıştı, 600 lira yerine 90 lira ödemiştim, tanıyı düşük tehdidi olarak girip tabii ki yazabiliyorlar, tüp Bebek doktorları yazmıyor ya da yazamıyor .
Aile hekimine gösterin ilaçlarınızı yazabildiklerinde ısrarcı olun, zaten bir sürü masraf ediyoruz.
Estroferm progestan kimi kan sulandırıcıları devlet karşılıyor

of İNŞALLAH yazar aile hekimi
ne demiştiniz siz yazdırırken

of İNŞALLAH yazar aile hekimi
ne demiştiniz siz yazdırırken
Büyük ihtimalle yazar, tüp bebek tedavisi görüyorum kullandığım ilaçları devlet karşılıyormuş eczaneden öğrendim hocam demiştim iki etmedi sağolsun hemen yazdı, günlük dozu söyleyin ama bazen 1doz girip bir aylık bir kutu yazıyorlar.
Tüp bebek doktorumun ilaç yazma yetkisi yoktu dedim bir de, uzun süre kullanacağınızı söyleyin, o da olmadı herhangi bir kadın doğum doktoru da yazabiliyor

teşekkür ederim çok sağolun zaten bunca zaman ilaca verdiğimiz paranın haddi hesabı yok
bu progestanı da sanırım gebelik olursa da devam edeceğim
bari biraz bi yerlerden kurtaralım

Kızlar ben de bu süreçteyim 1hafta gonal f kullandım ve 3 gün cetrotide kullandım bugün muayene oldum ve ovitrelle kullanacağım bu akşam 2 adet cumartesi toplama yapılacak sonrasında ise genetik arastirmali dondurma yapılıp transferim olacak

Gonal f fazla almışım 1 paket o elimde kaldı ya 3bin 58 tl bir paketi dün aldım ve dolapta saklıyorum

teşekkür ederim çok sağolun zaten bunca zaman ilaca verdiğimiz paranın haddi hesabı yok
Haklısınız ufak gibi gözükse de bunlar toplamda önemli şeyler. Sürekli kullanılması gereken ilaçları sorunsuz yazarlar diye tahmin ediyorum, progestanın 12.haftaya kadar kullanılması gerekebiliyor çünkü.
Rica ederim inşallah güzel haberler alırsınız

Ben biraz önce yazdırdım progestan 200 mg-proluton -progestan dex - oksapar hepsini yazıverdi sağolsn fazla fazla seninki de yazar bnce

İnşAllaaah
Ne dediniz peki yazması için
Bizimki biraz çok soru soruyor da tahlili bile zorla yapıyor
Tedaviye başladım transfer için bu ilaçları kullanmam gerekiyomuş doktorumun yazma yetkisi olmadığı için aile hekimin yardımcı olur die size yönlendirdi dedim bide bana 2 kutu bazısını 1 kutu yazmışlar eczacm 2 kutu olanı 3 1 kutu olanlarıda 2 yazdırdı devam etcen zaten die doktora gitmeden önce varsa eczacınızlada görüşün

Hanımlar iki tane yumurtam toplandı. Biri boş cıktı diğer bir veya ikisi çatlamış öncesinde şimdi kalbim resmen onlarla umarım döllenip istenen gelişimi gösterirler lütfen dua edin
Dualarım seninle canım Rabbim hayırla sonuçlandırsın

Ah bende Haziran'da yumurta toplama yaptırdım 2. Adetimin olmasını bekliyorum şu an
Bende haziranda yumurta toplama yaptm histereskopi oldum adet olmayi bekliyrm transeferim olacak. 1 tane 3. Gun embriyom var 26 yaşındayım doktor sadece hucre boyutları biraz farkli onun dışında hersey iyimis ben havuz islemi yapmak istedm doktor yaşın genc transfer yapalm dedi. Benim yumurta rezervimkotu amh 0.685 idi.

Kızlar selamlar hepinize Allah hepimizin yardimcisi olsun benimde ikinci transferim olucak bıgün kontrolüm vardi estrofem kullndım kalınlığa baktı doktorum 7 ml olmuş gayaet güzel dedi progrstan fitil ve iğneler ilave etti ilaclarima yarın başlıycam ve 2 agustosta transferim olucak4a kalitede 5. Gün embriyosu pko var bende zor hasta değilsin ikincide pozitifi yakalayacagımızı düşünüyorum dedi bakalim

Ay bnde bugün aldim progrstan fitil estrofem progestan iğne bilseydim saglık ocagında yazdirirdim madem yaziliyo neden tüo bebek doktoru aile hekimine yazdir demiyo 1830 lira verdim ilaçlara

Ay bnde bugün aldim progrstan fitil estrofem progestan iğne bilseydim saglık ocagında yazdirirdim madem yaziliyo neden tüo bebek doktoru aile hekimine yazdir demiyo 1830 lira verdim ilaçlara
Ben fazla fazla aldm 1400 falan tuttu bidahakine aklında olsnda yazdr bizim doktorda demedi yazdır die eczacım dedi fazla para ödeme boşuna dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…