- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.829
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isimlerine bakıyordum etiketlemek için :)
Hayırlı olsun canım yeni topik. Başarı ve atanma getirsin hepimize.
Evet ben sınava bu yilda giricem seneye yine girerim bu kafa ile@Cilvelikedi , @morkagit , ASSOSyal , Canfeb , elektra
Sizleri etiketledim hocalarım. Kpss hazırlığınız varsa, sürecinizi bizimle paylaşmak isterseniz bekleriz.
Hayırlı olsun grubumuz canim burdaki herkes atanir insallah tek kisi bile kalmaz
Aaa sosyolog benimde bölümüm sosyoloji hosgeldinEvet ben sınava bu yilda giricem seneye yine girerim bu kafa ile
Hosbulduk canım evet sosyologum ve mağdurum atamalarimiz az ve puanlarımız yüksek, napıcaz bizAaa sosyolog benimde bölümüm sosyoloji hosgeldin
Hosbulduk canım evet sosyologum ve mağdurum atamalarimiz az ve puanlarımız yüksek, napıcaz biz
Bilmiyorum ki inşallah canım. Geçen yıl bu şekilde çalışabilme şansım olmamıştı. Bu yıl en azından bitirdiğim kitaplar oldu. İnşallah bitirdiğim kadar beynimde bilgi de kalmıştır.@uçukgenclik canım sen bu yıl bayağı çalışıyorsun. Bu yıl iyi bir puan alabilirsin bence
Tabiki orası öyle canım, olmaz diye birşey yok matematiğim kötü benim, yoksa sözel dersler hiç sıkıntı değil benim için. Matemetik önümü kesiyo resmenEvet öyle malesef atama cok az ama alan yok en azından çalışacağımız ders sayisi alani olanlara göre daha az diye avutuyorum kendimi 150 de olsa kontenjan biri sen biri ben neden olmayalim ki
Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin inş canım her yolu denemekten başka şansımız yok canım. DeneyeceğizBilmiyorum ki inşallah canım. Geçen yıl bu şekilde çalışabilme şansım olmamıştı. Bu yıl en azından bitirdiğim kitaplar oldu. İnşallah bitirdiğim kadar beynimde bilgi de kalmıştır.
Kaymakamlık sınavı seneye girmeye düşünüyorum. Bakalım iyi hoş bu yıl bütün kurum sınavlarını denicem. Sayıştaylık harici onda bir hakkım var. İnşallah hepimiz seneye bu zamanlarda atanmış oluruz.