2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Selam Canlar, ilk transferim olumsuz sonuçlanınca doktorum ara vermeden hemen 2. Ye devam edelim daha fazla yumurta olur dedi vee dinledim. ilk işlemde 3 adet yumurta toplanmış 3. Gün 2 adet transfer edilmiş 5. Güne hiç yumurtam kalmamış ve negatif sonuçlanmıştı.
2. İşlemimde 8 adet yumurta toplandı 7 tanesi işleme alındı 6 tane embriyo oluştu 3. Gün 5 tane ile devam ettik. Bu sefer 5. Günü bekledik.
5. Gün işlem esnasında 1 adet gününde olan ve 2 adet geriden gelen olduğunu öğrendim.
Ve dün 1 adet transferim oldu, bugün de dondurulmaya uygun embriyo kalmadığını öğrendim.
Dualarınızı istiyorum, inş minnak bizimle kalmak ister
 
Harika lekelenmenin geçmesine sevindim. 12.hafta gelene kadar ilaçlar azalarak devam o halde. İnşallah sonrasında da sorunsuz sağlıkla ilerler
 
Dualarım seninle ve burada bu tatlı mücadeleyi veren tüm arkadaşlarımla…
 
5. Gun embriyosu transferden sonra 5.gun kan testi 20 Haziran'da
 

Eklentiler

  • Screenshot_2022-06-15-09-29-27-500_com.miui.gallery.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 92
Selam canım benim de ilk denemem 14 yumurta toplandı yalnızca 4 tanesi olgun cıktı ve 2 tanesi 5. Güne ulaştı ikisi de iyi kalite dedi fazla detay vermedi donduruldu ikiside başka dondurulacak embriyom kalmadı benimde. İkisini de transfer yapacak doktorum şuan regli bekliyorum histereskopi yapacak önce rahime çizik atacak sonraki ay transfer günler gecmek bilmiyoooor dualarım seninle bu çocuk olacak başka yolu yok
 
kızlar selamlar, sürecını yakınen takipteyim bende temmuz sonu baslıycam ınsallah,
ya bır korku sardı, ılaclarda sıkıntı yasanıyormus sanırım sizlerde çok zorlandınız mı bulmakta?
yardımcı olan eczaneler vs var mı? bende raporlu olcam bakalım nasıl olacak
 
Estrofem bulmak zordu. Şimdi de prolutex iğne zor buluyorum. Dr una önden sormalısın. Kan değerlerine göre ilaç veriyorlar fakat genelde aynı ilaçlar kullanıyor. Eğer estrofem kullanacaksan çok eczane arayarak önceden temin etmiş olursun. Eczaneler depolarda yok diyorlar. 30 tane aradım 2 sinde prolutex buldum. Şehir şehir estrofem aradım 4 tane buldum.
 
ay gercekten bırde bunun stresı, ne zor yarabbım yaa.
bende temmuz sonu baslıycam , temmuzun basında rapor ıcın gıtcem hastaneye o an mı yazarlar acaba ilaçları ,
doktor da ılaclar bulunmuyor onceden alırsınız gıbı bsıeyler soyledi cunku.
Estrofem reçetesiz ve raporsuz alınıyor mu?
 
Ücretini ödeyip alabiliyorsun estrofemi…ama bence buna çok takılma heryerde aynı değildir belkide ben çok zorlanmadım ilaç temini sırasında…hatta hala alabiliyorum reçete süresi dolmamışsa ücretle alıyorum…inşallah kolay olur senin içinde…
 
inşallaahhh canım, çok sagol.
Allah yardımcımız olsun ..
 
İnşallah sımsıkı tutunur annesine sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
 
Merhaba kızlar, bugün kalp atışını duydum çok şükür bebişin
6hafta 4 günle uyumlu dedi doktor. Ama ilaçları 12. Haftaya kadar kullanmanızı tavsiye ediyoruz dedi. Normal kadın doğum doktoruna gideceksin, o önerirse bırakabilirsin dediler. Sizde durum nasıl, bıraktığınız ilaçlar var mı geçen hafta prednolü bırakmıştım sadece.
 
kızlar selam, ay şu pozitif haberleri beni çok çok mutlu ediyor, topluca cevaben annelerine sıkı sıkı tutunsunlar :) sırayla darısı tedaviye başlayanlara gün sayanlara v. :) yarın histereskopim var, güzel temiz çıkayım inşallah :) sonrasında başlasın yeni süreç, inşallah bu son olsun, bu arada estroferm önceden yarım kaldı bende, ilaçlara başlattığında yenilerini bulana kadar onla idare ederim , hepimizin süreci dolu göbüşlerle ve gülen yüzlerle olsun :)
 
Estrofem reçetede ayda 1 tane yazılıyor. Rapor çıkartırsa 3 4 tane alınabilir sanırım. Kutu İçinde 28 tane var hergün 1 kullanmak için. Ama tüp bebekte günlük kullanım sayısı değişiyor. Ben günde 3 tane kullanıyordum. Reçetesiz alabilirsin. 1 kutusu şubatta 30 tl idi. Şimdi 95 TL. Gebelik oluşursa 8-10 haftalık olana kadar kullanılıyor.
 
cok sagol kuzum, ılaclarda almıs basını gıdyor gercı ne gıtmıyor kı...
Allah yardımcımız olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…