Canım benim 3 gebeliğimde de birebir aynı belirtiler oldu da hatta Ben belirtilerden anlamıştım gebe olduğumu test öncesi başlamıştı belirtiler. Ona dayanarak kritik yaptık doktorumlaHiç alakası yokki benimde ne kabızlık ne meme hassasiyeti hala yok. Belirti arama olumlu düşün lütfen
Yap bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.Diğer testi de eklemiştim ama eklenmemiş sanırım. Yorumlarına baktım 1-2 yorum hariç yorumları baya iyiydi. Bakalım yarında prodoctor yapayım 1 tane var elimde prodoctor marka
İnşallah canımYap bakalim guzel haberlerini bekliyoruz.benin daha bugun kargoda yarina gelirse insallah cumartesi yaparim.
Doktorun kimdi canim hatırlayamadım arayip sormasi ne kadar guzel biseyCanım benim 3 gebeliğimde de birebir aynı belirtiler oldu da hatta Ben belirtilerden anlamıştım gebe olduğumu test öncesi başlamıştı belirtiler. Ona dayanarak kritik yaptık doktorumla
Özelden bilgi verdim şimdi ben çok memnunum ama herkes memnun olacak diye bi şey yok sonuçta o yüzden yanlış yönlendirmek istemem kimseyiDoktorun kimdi canim hatırlayamadım arayip sormasi ne kadar guzel bisey
Bende de aynı durum var. İtemediğim için işe yaramıyormuş gibi geliyor hatta. Parça halinde düşüyor lavaboya. İnşallah fazlasıdır diye düşünüyorumKızlar ya ben progestan fitili itmekte zorlanıyorum artık. Sanki orası kapanmış ileri gitmiyor gibi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Resmen orda bir duvar örülü ve fitil ilerlemiyor. Sabah çoğu geri geldi mesela itemedim çünküBende de aynı durum var. İtemediğim için işe yaramıyormuş gibi geliyor hatta. Parça halinde düşüyor lavaboya. İnşallah fazlasıdır diye düşünüyorum
Evet canım normal bende de öyle progestan hormonu kalınlaştırıyo herhaldeResmen orda bir duvar örülü ve fitil ilerlemiyor. Sabah çoğu geri geldi mesela itemedim çünkü
Az önce elimi ve fitili biraz ıslandım öyle denedim o biraz daha rahattı sabaha göre. Sabah bildiğin hepsi geri geldi desem yeridirEvet canım normal bende de öyle progestan hormonu kalınlaştırıyo herhalde
Bende günde 6 tane kullanıyordum. Şimdi 2 taneye düştü. Ama az da olsa fazla da olsa hep bir süre sonra dışarı aktı. Bazen dış kalıbı, bazen işemiş gibi sıvısı çıktı. Tuvalete girdiğinde hep minik parçalar döküldü. Pecete koyuyorum. Aktıkça peceteyi değiştiriyorum. İleri itmek için tırnaklarım hep kısaydı. Ona rağmen zorluyorum diye tahriş olmuş batık hissi olmuştu. Dr suda ıslat yumuşasın öyle koy ve it dedi. Pet bardakta ıslatıp öyle itiyorum. Uzunca anlattım. Çünkü ben olmuyor diye hep korktum. Meğer yeteri kadar alabildiği kadarını alıyormuş. Stres yapmaAz önce elimi ve fitili biraz ıslandım öyle denedim o biraz daha rahattı sabaha göre. Sabah bildiğin hepsi geri geldi desem yeridir
Ben sabah 1 akşam 1 alıyorum. 6 çokmuş. Sanırım en az ilaç kullanan ben varım forumdaBende günde 6 tane kullanıyordum. Şimdi 2 taneye düştü. Ama az da olsa fazla da olsa hep bir süre sonra dışarı aktı. Bazen dış kalıbı, bazen işemiş gibi sıvısı çıktı. Tuvalete girdiğinde hep minik parçalar döküldü. Pecete koyuyorum. Aktıkça peceteyi değiştiriyorum. İleri itmek için tırnaklarım hep kısaydı. Ona rağmen zorluyorum diye tahriş olmuş batık hissi olmuştu. Dr suda ıslat yumuşasın öyle koy ve it dedi. Pet bardakta ıslatıp öyle itiyorum. Uzunca anlattım. Çünkü ben olmuyor diye hep korktum. Meğer yeteri kadar alabildiği kadarını alıyormuş. Stres yapma
Evet ben yaşamıştım ama tekrar açıldı şimdi itebiliyorum bu arada sonucumu dün öğrendim pozitif şükür hiç bir belirtimde yokKızlar ya ben progestan fitili itmekte zorlanıyorum artık. Sanki orası kapanmış ileri gitmiyor gibi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Hemşire bir miktar geri gelmesi normal demişti endişe etmeyin benceResmen orda bir duvar örülü ve fitil ilerlemiyor. Sabah çoğu geri geldi mesela itemedim çünkü
Ben eldiven kullanıyordum ve bir bardakta suya batırıyordum parmağımj ve ilacı hooop kayıp gidiyorduKızlar ya ben progestan fitili itmekte zorlanıyorum artık. Sanki orası kapanmış ileri gitmiyor gibi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet ben yaşamıştım ama tekrar açıldı şimdi itebiliyorum bu arada sonucumu dün öğrendim pozitif şükür hiç bir belirtimde yok
Amin hepimize inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben net görüyorumGünaydın kızlar buda bugün ki testim diğerine göre bana biraz silik gibi geldi ama. Dünkinde gece falan hiç wvic kalkmamıştım ilk idrarı, bunda 3 gibi wc kalktım 6 yı biraz geçmişti sabah test yaptım etkisi olabilir mi sizce?