Teşekkürler canım umarım hepimiz için bu yıl harika haberlerle geçer çabalayan herkes emeklerinin karşılığını alırGözün Aydın canım, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızıDarısı tüm pozitif olan ve pozitif bekleyenlerin olsun inşallah
Teşekkürler canım. Umarım senin de içinde bir yaşam şu an kök salıyordur ve yakında pozitif haberlerine beraber sevinirizMaşallah maşallahsağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah kocaman mutlu bi ömrü olsun
İnşallah umut ediyorumTeşekkürler canım. Umarım senin de içinde bir yaşam şu an kök salıyordur ve yakında pozitif haberlerine beraber seviniriz
Progestan yazdı 10 gün günde 3 kez kullan dediof ya peki neden kalinlasma olmus adet olamadin ne dedi doktor?
Hayirlisi olsunProgestan yazdı 10 gün günde 3 kez kullan
Aynen öyle sağlıkla gelsinler de bizim payımıza düşen beklemek olsun sadeceHayirlisi olsunkismetimiz kaderimiz farkli hepimizin. Saglikla gelsinler yeterki gec olsunda iyi olsun.
Teşekkürler canım minik papatya geliyor . Sen nasılsın?Oy maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahhhMinik papatya geliyo demek
Canım bunlar umarım rahimin hamile kalmadan önce yaptığı ufak denemelerdir ve çok yakında harika bir sürpriz seni bulurAynen öyle sağlıkla gelsinler de bizim payımıza düşen beklemek olsun sadece
Bende bugün kan vericem 10 günde çıkarmış inşallah güzel haberler alırızSelam kızlar.
Bugün 14 haftalık oldu minik mucizem.fetal DNA için kan vermiştim. Sonuç temiz geldi. Cinsiyeti de öğrendim. 3,5 yıldan sonra nihayet kızımız bizi seçti
Transfer sürecinde olan herkes umarım en kısa zamanda pozitif alır.. Pozitif olup bebeğini büyüyenler de umarım Sağlıkla kucağına alır. Bu yol bazen uzun bazen kısa sürüyor ama mutlaka yolculuk güzel bitiyor. Hepimizin mutlu sonu çok yakın olsun
Ne güzel söyledinAynen öyle sağlıkla gelsinler de bizim payımıza düşen beklemek olsun sadece
Benim de 6.gün bende de sıfır belirtiİyi günler kızlar, bugün 4.günüm ama hala hiç bir belirtim yok
Şifa olsun inşallahProgestan yazdı 10 gün günde 3 kez kullan dedi
Teşekkürler canım minik papatya geliyor . Sen nasılsın?
Benim sadece ara ara çok az bir kasık ağrısı giriyor o kadar o da normal bence. Transferden önce o kadar test aldım ama cesaret edemiyorum yapmayaBenim de 6.gün bende de sıfır belirti
Umarım sen de güzel haberler alırsın ve için daha da rahatlar canım. İnsan olumsuz düşünmüyor ama yine de her şey yolunda demeleri çok iyi geliyorBende bugün kan vericem 10 günde çıkarmış inşallah güzel haberler alırız
Ben bilerek almadım kana kadar bekleyecem bakalımBenim sadece ara ara çok az bir kasık ağrısı giriyor o kadar o da normal bence. Transferden önce o kadar test aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya
Ne zaman randevun? İlk randebu değil mi bu? Bu bekleyişler ayrı heyecan, gidip güzelce bebeği görmek ayrı bir keyifBen iyiyim heyecanla randevu günümü bekliyorum