- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.641
Rica ederim nedemek canım herzmana buralardayız bekleriz iyigecelerSabah ettik yine bizimkiler bilmem kaçıncı rüyadalarbende onlara katılıyorum iyi geceler teşekkür ederim tek bırakmadın için
Ağrıyla uyandim umarim bir sorun yoktur korkuyorum
Korkma korkma bebek büyüyor yaaa gerilme olabiliyormuşAğrıyla uyandim umarim bir sorun yoktur korkuyorum
İnşallah oyledir ya vajinam zonkluyor resmenKorkma korkma bebek büyüyor yaaa gerilme olabiliyormuş
Allah allah hiçde bilmem öyle şeyleri belki bilem varsa sabah yazarlar, enfeksiyon fln olabilirmi acabaİnşallah oyledir ya vajinam zonkluyor resmen
Evet çünkü sezeryan olacağım
Ay evet ya ciddi enfeksiyon var sanirim kasintida var birkac gundur yesil akinti daAllah allah hiçde bilmem öyle şeyleri belki bilem varsa sabah yazarlar, enfeksiyon fln olabilirmi acabaBebek yukarda artık çünkü aşağıda değil
Bende sezeryan düşünüyorum belki benimde erken olurEvet çünkü sezeryan olacağım
Temmuz çok geçBana kalsa şimdi doğurayım Her gün ayrı stres ayrı korku Güllük gülistanlık geçen hamileliklere aşeriyorum
Allah allahAy evet ya ciddi enfeksiyon var sanirim kasintida var birkac gundur yesil akinti dafazla su iciyorum nasıl oluyor anlamadim
Bakicam artik haftaya hic olmazdida agri falan tam mide bulantisi bitiyor derken bu baslamasin nolur yaAllah allahİnterntten bi araştır bakalım gebelikde vajinal enfenksiyonu ne geçirir diye illa bi ilacı fln vardır, yada dokturn varsa ona sor Ağeı çekme boşuna yazık günah
1 aydır kanama yüzünden yatıyorum. 12. Haftada kan ve pıhtı düşmesi yaşadım. O arada grip ve boğaz enfeksiyonu olmuştum. Aşırı öksürük ve hapşırma sebebiyle kanama alanları olmuş. Bir de bebek odası dolabı kurarken eşime yardım edeyim diye uzandım. Anında kanama oldu.doktor kese etrafında kanama alanı çok fazla sadece yatacaksin dedi. Daha yeni yeni kalkiyorum. Bu aralar da sabah ayağa kalktığımda rahimde aşırı bı ağrı oluyorBende sezeryan düşünüyorum belki benimde erken olursen yinede ara sıra bırayada gel
Ayyyy aynennn kesinlikle mide bulantısı baş ağrılarkyla geçiyor zamanlar, bebişleri alsakda geçseSenin neyin var
Ahhhh hamilelik sanırım tamda böyle birşeymiş herhaldeBakicam artik haftaya hic olmazdida agri falan tam mide bulantisi bitiyor derken bu baslamasin nolur ya
Oooo senin baya zorlu geçmiş ya1 aydır kanama yüzünden yatıyorum. 12. Haftada kan ve pıhtı düşmesi yaşadım. O arada grip ve boğaz enfeksiyonu olmuştum. Aşırı öksürük ve hapşırma sebebiyle kanama alanları olmuş. Bir de bebek odası dolabı kurarken eşime yardım edeyim diye uzandım. Anında kanama oldu.doktor kese etrafında kanama alanı çok fazla sadece yatacaksin dedi. Daha yeni yeni kalkiyorum. Bu aralar da sabah ayağa kalktığımda rahimde aşırı bı ağrı oluyordoktora yazdım yatmaya devam dedi Tek sorunum ağrılar. Başka bi sorunum yok Allah'a şükür Olmadı yarın yakındaki tip merkezine gideceğim kontrol için .
Aynen öyle yaptım. Tüp bebekte risk hep var dedi dr. 20. Haftadan sonra anca rahat edeceğim sanırımOooo senin baya zorlu geçmiş yaniye okadar yordun kendine yaaa bırak eşin yapsın, bide üstüne hastalık kötü olmuş çok üzüldüm, allahdsn halledilmişde bebiş seninle çok şükür. Annesine neler yapıyo ponçik yaaaa İlerde snein yüzündne neler çektim benn diye kızarsın
Çok şükür bu kötü günler geçicek alcaz hepimiz bebeklerimiziOgunler hemen gelsinde rahatlayalım
Artık riskli dönemi geçmişsin herhalde, sen yinede dikkat et , herşeyden önemlisi bebeğim, diğer herşeyi 2. Plana at boşver
Ahhhh amin inşallah alalım sağlıkla bebeklerimiziAynen öyle yaptım. Tüp bebekte risk hep var dedi dr. 20. Haftadan sonra anca rahat edeceğim sanırımBuna şükür atlatıyoruz yavaş yavaş . Allah hepimize bebeklerimizi kucağınıza alacağımız o en güzel günü göstersin inşallah
Ankara için yazdım şehre göre değişir aslında. Ama ilk zamanlar bide bizden bir kat fazla giydirmemiz gerekiyor.İlk 40 gün kısa kollu giydirilmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?