- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.601
Diger topik neresiBizi bizden başkasının anlaması zor canım o yüzden biz bu konuları diğer topiğimizden konuşalım bundan sonra
Gözünaydın çok çok sevindim. Kızdır o artık erkek olsa azda olsa çıkıntı olurdu.Geldim geldim. Bebişimizi gördük. Nasıl büyümüş minicik bir noktaydı ilk gittiğimizde2li için kan verdim.
Veee kıza benziyor dediama kesin değil 1 ay sonra kesinleşir dedi Olsun bu bir ay bu mutluluğu yaşamak istiyorum sonrası Allah Kerim, sağlık olsun da
Hadi gözün aydınGeldim geldim. Bebişimizi gördük. Nasıl büyümüş minicik bir noktaydı ilk gittiğimizde2li için kan verdim.
Veee kıza benziyor dediama kesin değil 1 ay sonra kesinleşir dedi Olsun bu bir ay bu mutluluğu yaşamak istiyorum sonrası Allah Kerim, sağlık olsun da
Boşver gerçekten takma hiç. Hepimiz hayatımız da ya da işimizde ne gibi streslerle baş ediyoruz belki. Burada kafamızı dagitmak, biraz gülmek, biraz duygu paylaşmak bazen de tavsiye almak için yazıyoruz. Şaka da yapamayacaksak ne anlamı var. Bazı insanlar şakayı anlamıyor herhalde ne bileyim ben de onları anlayamadım.Gerçekten iki gülelim söyleyelim kafamızı dağıtalım diyorum. Yok olmuyor. Arkadaşlar oğlum var 2 tane hem de o kadar seviyorum ki. Herkes gibi bile istege sahip oldum ikisinde de. Şimdi 3.icin hazırım sandim ama zorlanıyorum çok. Her günüm zor geçiyor ve bunun için terapi almak istiyorum diye suçlanacagim aklıma gelmezdi. Terapi alayim ki onlara faydalı olayım daha fazla ve bunu yazmaktan gocunmadim.
Zor bir süreçten geçiyorum kendi adıma. Bir nevi içimi döktüm burada ara ara. Erkek kız espriye vurdum ve defalarca açıkladım kendimi.
Ama gerçekten iyi gelmiyor artık. Her yazdığımda acaba demek istemiyorum. Zaten gebeliği bile yorumlardan uzak durmak için söylemedim. Bir kişi bilmiyor etrafımda ne hissettim kız mı isterim erkek mi altından nasıl kalkıyorsun der herkes her zaman.
Hayatta çok mücadele verdim bir çok konuda hepimiz gibi. Burada küçücük yerler paylaşıyoruz. Eşime yaptığım espriyi bile eleştirecek kadar kötü olmak neden anlamıyorum.
Canim bence korkmamalisin bebekle alakali hersey yolundaysa kurcalamaya gerek yok bence benim 2. Olcak kan bile vermedim uktrasonda hersey normal gozkuyor dendi kana baktirmadim bile
Evet çok kurcalamamak lazım ama bu konuyla iligi çok araştırıp okuduğum için içimde bir korku var.Yaşa takılmamak lazım bence bende öyle yapacağm yıl itibariyle 35 im artık ve illaki riskli çıkacak diğerlerinde sorun yoksa ve ultrasonda iyiyse tamamdır sanki herkes 20 yaşında doğuruyor
Haaaa iyi3. Kez hamile olanlar girebiliyor
Gruplaştık gece 12den sonra özel kıyafetle giriliyor şifreyi vermeyen gelemiyorDiger topik neresi
Bakalım belli de olmaz ama bi heyecanlanmadım değilGözünaydın çok çok sevindim. Kızdır o artık erkek olsa azda olsa çıkıntı olurdu.
Bak benim yaşım 41 bir de miyomum var. Üstüne şekerim var.Evet çok kurcalamamak lazım ama bu konuyla iligi çok araştırıp okuduğum için içimde bir korku var.
35-40 ından sonra doğurmuş birkaç arkadaşım var hepsinin çocuğu sağlıklı.Evet çok kurcalamamak lazım ama bu konuyla iligi çok araştırıp okuduğum için içimde bir korku var
Hiç vajinal bakılmadı bilmiyorum ama öyle duymuştum ben deFoşik asit eczaneden aldım direkt gidip. İlk üç ay için olan bir kutu verdiler onu her sabah alıyorum.
Bir de vajinal ultrason için düşük riski oluşturuyor falan diyorlar o ne kadar doğru acaba?
Hunileri takıp giriyozGruplaştık gece 12den sonra özel kıyafetle giriliyor şifreyi vermeyen gelemiyor
Bence normalden de zeki olur ustalık eseriBak benim yaşım 41 bir de miyomum var. Üstüne şekerim var.Ama yine de takmayip her şey yolunda gidecek diyorum kendime sürekli
Zaten düşme tehlikesi vardır rahim ağzına yakındır falan ultrason bahane olmuştur yoksa 9 ay kocaları da yaklaştırmamak lazım o daha zorlayıcıHiç vajinal bakılmadı bilmiyorum ama öyle duymuştum ben de
Beni dışlıyorsunuz
Buralardayım canım, sessizce okuyorum arada bir. Kavgalara denk geldim hep pek yazmak istemedim açıkçası ne olaylı bir hamile grubu olduk yahu
Darısı sana derken gönlündeki olsun anlamındaHadi gözün aydın
MantıklıZaten düşme tehlikesi vardır rahim ağzına yakındır falan ultrason bahane olmuştur yoksa 9 ay kocaları da yaklaştırmamak lazım o daha zorlayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?