Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım
182 yi arayacaksın
11-14 hafta arası yapılan ikili tarama testi yaptırmak istiyorum diyeceksin. Yapan hastaneleri söylüyor zaten .
Saat tam 3 ü 55 gece ara
Anca düşüyor.

Aynı hatalara ben de düştüm sen düşme

Allah devlete gidenlerin yardımcısı olsun gerçekten. Değişik bir tuh haline giriyor doktorlar.
Sanki bedava çalışıyormuş gibi

Yaptım, hatta burda sizden öğrenip öyle aradım zaten. Ama 182 bana onun alt dal olduğunu ve o şekilde randevu veremeyeceğini söyledi. Kadın doğum yönlendirmeli dedi. Bugün gittğim doktor da aynısını dedi.

Perınatolojıyı karıstırmsyacaksın canim.
O bolumu söyleyince öyle diyorlar evet.
O bölüm riskli gebeleri kabul ediyormuş. Doktor yönlendirmesiyle

Direkt " 11-14 hafta arası yapılan 2 li tarama testi " dıyeceksın

Anladım canım teşekkür ederm bir de öyle deneyeyim ben.
Sen öyle mi aldın, bir de ne kadar sonraya verdi?

Anladım canım teşekkür ederm bir de öyle deneyeyim ben.
Sen öyle mi aldın, bir de ne kadar sonraya verdi?
Canım ben de perınatolojıyı ısın içine karıştırınca önce doktora yönlendirdi. doktor baktı elime bebeğin ultrasonunu verdi gönderdi eee öyle geçti bir zaman..

Sonra kayınvalıdem yaptıran birinden duymuş. direkt 11-14 hafta arası yapılan 2 li tarama testi diyeceksin. Teldeki kişi de yapan hastaneleri söylüyor sana . O şekilde randevu veriyor. 2 hafta sonrasına verdi benimki. Cuma gidicem. Artık zamanı geçmiş olsa bile 3. Taramaya gidicem mecbur

Sen de bu hataya düşme
Dediğimi yap zamanın varken

Tamam düşürmeye çalışayım madem
Gittiğim hastane 600 dedi başka bir yerde 480 dediler.
Hayır devlet varken neden özele vereym ki bu parayı gider bebeğime bir sey alırım

Şöyle söylim ben erkek çocuklarından kendimi bildim bileli pek hazetmezdim çünkü etrafımda sayılı çocuk vardı ve erkek çocukları genelde yaramaz itici sevimsiz çocuklardı hatta ilk kızımın cinsiyetini öğrenmeye ağlayarak gittim erkekse sevemem istemiyorum diye düşün cahillik işte.
Sonra anladım ki bütün mesele yetiştirmekte nefret edilecek tipte kız çocukları, gayet sevimli ve sakin erkek çocukları olduğunu kızım parka, okula vs gittikçe çocukların ailelerin içine girdikçe öğrendim.
Ben ikincide de cinsiyet olayına takılmamıştım çünkü aynı cinsiyetten olunca kardeşler için çok iyi oluyor sadece çevre faktörü işte insanın içine yer ediyor duyulan laflar hiç hevesim olmadığı halde hem kızı hem oğlu olanlara özenir olmuştum yine de 3.fikri yoktu bize kızlarımız yeter diyorduk.
Ama 3. oldu zaten istekli bir gebelik değil şimdi bir de aaa yine mi kız diyecek olanları düşündükçe uykularım kaçıyor ama erkek olup hayırsız yada sorunlu olacağına kız olsun ne farkeder Allah kısmet edip hiç beklemezken vermiş ne verdiyse kabulüm diyorum bir yandan da.

Her kadın bir kızım olsun ister sanırım. Ama dediğin gibi kısmet bazı şeyler Allahtan gelene yapacak bir şey yok. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Tamam düşürmeye çalışayım madem
Gittiğim hastane 600 dedi başka bir yerde 480 dediler.
Hayır devlet varken neden özele vereym ki bu parayı gider bebeğime bir sey alırım
Benim özelde muayene 165 tl, 2 li test 200 müş ocakta zam gelir mi bilmem ama hadi 250 olsun. Nifty 3800 gibi bişeydi o da bana çok geldi. Risk görülürse ona göre gerekeni yaparız dedim şimdiye kadar hiç sorunlu gebelik yaşamadım ailede de yok Allah korusun.

200 çok iyi canim fiyat. 200 olsaydı ben yaptırırdım

aaaa doğunca da mi aynı hisle yaşanıyor yani
Hadi ben de yok.
Aynı durumdayım ama oğlum var.
Bende merak ettim kendi çocuğun olunca sevilir heralde ya
Bir yandan da diyorum 2 kızdan sonra erkek bana zor gelebilir.
Hayırlısı artık Allah dağına göre kar verirmiş bana 3.yü verdiğine göre ayarlamıştır heralde

Evet 1000 küsür tahlil parası verdikten sonra bana da çok iyi geldi devlet zaten gidilecek gibi değil burada kaç para deseler vereceğiz.
Zaten geriye pek bisi kalmıyor
2 li test
Detaylı ultrason.
Ben detaylıyı da devlette dusunuyorum. Kim bilir ne kadar olmuştur detaylı 1500 vardır

Azıcıkta biz gidelim devlete be
Gerçi daha faydalanamadım ama

Fiyatların çok iyi nerede gidiyorsun sorun olmazsa?
Ben muayeneye 245 veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…