- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.081
CanımBen de doktordan geldim simdi. Devlete randevu almıstım beni perinatoloji bölümüne yönlendirsin diye, nerdee.
Ancak şehir hastanelerinde kadın doğum onu yapabiliyormuş ilçe hastanelerinde artık doğum bile yok dedi. İstanbul’da şehir hastanesine randevu bulmak deveye hendek atlatmak gbi bir sey.
Bulmak mümkün değil.
Özele gidicem ikili test için
Sinir olduğum nokta ben bunca vergiyi ne demeye ödüyorum acaba
Doktor da beni öyle bir başından savdı ki.. bebeği ölçmedi bile, resmen 10 sn baktı.
Bunların afrasınu tafrasını çekeceğime paşalar gibi özele para vermeye razıyım. Çok sinirimi bozdu doktor.
Tek güzel yanı bebeği gördüm, elleri ayakları iyice seçilmeye başlamış artık
Cinsiyet öğrenenler olmus hayırlı olsun, Allah her şeyin hayırlısını versin. Sağlıkla gelsinler.
Yaptım, hatta burda sizden öğrenip öyle aradım zaten. Ama 182 bana onun alt dal olduğunu ve o şekilde randevu veremeyeceğini söyledi. Kadın doğum yönlendirmeli dedi. Bugün gittğim doktor da aynısını dedi.Canım
182 yi arayacaksın
11-14 hafta arası yapılan ikili tarama testi yaptırmak istiyorum diyeceksin. Yapan hastaneleri söylüyor zaten .
Saat tam 3 ü 55 gece ara
Anca düşüyor.
Aynı hatalara ben de düştüm sen düşme
Allah devlete gidenlerin yardımcısı olsun gerçekten. Değişik bir tuh haline giriyor doktorlar.
Sanki bedava çalışıyormuş gibi
Perınatolojıyı karıstırmsyacaksın canim.Yaptım, hatta burda sizden öğrenip öyle aradım zaten. Ama 182 bana onun alt dal olduğunu ve o şekilde randevu veremeyeceğini söyledi. Kadın doğum yönlendirmeli dedi. Bugün gittğim doktor da aynısını dedi.
Anladım canım teşekkür edermPerınatolojıyı karıstırmsyacaksın canim.
O bolumu söyleyince öyle diyorlar evet.
O bölüm riskli gebeleri kabul ediyormuş. Doktor yönlendirmesiyle
Direkt " 11-14 hafta arası yapılan 2 li tarama testi " dıyeceksın
Canım ben de perınatolojıyı ısın içine karıştırınca önce doktora yönlendirdi.Anladım canım teşekkür edermbir de öyle deneyeyim ben.
Sen öyle mi aldın, bir de ne kadar sonraya verdi?
Tamam düşürmeye çalışayım mademCanım ben de perınatolojıyı ısın içine karıştırınca önce doktora yönlendirdi.doktor baktı elime bebeğin ultrasonunu verdi gönderdi eee öyle geçti bir zaman..
Sonra kayınvalıdem yaptıran birinden duymuş. direkt 11-14 hafta arası yapılan 2 li tarama testi diyeceksin. Teldeki kişi de yapan hastaneleri söylüyor sana . O şekilde randevu veriyor. 2 hafta sonrasına verdi benimki. Cuma gidicem. Artık zamanı geçmiş olsa bile 3. Taramaya gidicem mecbur
Sen de bu hataya düşme
Dediğimi yap zamanın varken
Ben de ondan özele yaptırmadım. Detaylı ultrason olsa ok. Dicem. Altı üstü 2 li testTamam düşürmeye çalışayım madem
Gittiğim hastane 600 dedi başka bir yerde 480 dediler.
Hayır devlet varken neden özele vereym ki bu parayı gider bebeğime bir sey alırım
Şöyle söylim ben erkek çocuklarından kendimi bildim bileli pek hazetmezdim çünkü etrafımda sayılı çocuk vardı ve erkek çocukları genelde yaramaz itici sevimsiz çocuklardı hatta ilk kızımın cinsiyetini öğrenmeye ağlayarak gittim erkekse sevemem istemiyorum diye düşün cahillik işte.canım benimde oğlum 7 yasından bu zamana saçlarını uzun hemde baya omuzlarından aşağıda ara ara daha kısaltıyor birde dalgalı ve gür saçları bazen örüyorum tarıyorum.. ama seninde demin yazdığın gibi en çok süslemek püslemek için kız istiyoruz giyinsin naz cilve yapsın kendini sevdirsin diyeama ne güzel özetlemişssin hiç de hayal ettiğimiz gibi olmuyor vallahi sen yazdıktan sonra sanki içime biraz daha ferahlık geldi gerçekten kesin kızım olacak gözüyle bakıyordum neden bu kadar şartlandım bilmiyorum belki de eşimi 2. çocuk için ikna etmem zor oldu,, hep ya kızımız olursa diye kandırdım adamı sanırım ondan çok kaptırmıştım kendimi
Bizde hala da yok kızınca bilmemne halana çekmişsin de diyemiyorumBen dedikodu yapacağım halasını ve baba tarafını cekistirecegim
Her kadın bir kızım olsun ister sanırım. Ama dediğin gibi kısmet bazı şeyler Allahtan gelene yapacak bir şey yok. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bunların hepsi doğru muhakkak öyle ama ben oldum olası yani 20 li yaşlardan beri daha evliliğin e si yokken hep kızım olsa diye hayal kurardim. Biraz farklı bir istek yani. Şimdi bile içim gidiyor kız çocuklarına. Amerika'da yaşadım bir dönem kızım olursa diye elbise almıştım 2 tane duruyor hala daha eşimi tanımıyordum bile. Tabiki veren Allah ne diyelim. Ama bazen hayatta bazı şeylere müdahale edemiyorsun.
Aynı durumdayım ama oğlum var.Peki
Erkek çocuklarının bana da itici geldiği gerçeği
İç sesim ( tövbe tövbe, allahım sen affet )
Aynı durumdayım ama oğlum var.
Benim özelde muayene 165 tl, 2 li test 200 müş ocakta zam gelir mi bilmem ama hadi 250 olsun. Nifty 3800 gibi bişeydi o da bana çok geldi. Risk görülürse ona göre gerekeni yaparız dedim şimdiye kadar hiç sorunlu gebelik yaşamadım ailede de yok Allah korusun.Tamam düşürmeye çalışayım madem
Gittiğim hastane 600 dedi başka bir yerde 480 dediler.
Hayır devlet varken neden özele vereym ki bu parayı gider bebeğime bir sey alırım
200 çok iyi canim fiyat. 200 olsaydı ben yaptırırdımBenim özelde muayene 165 tl, 2 li test 200 müş ocakta zam gelir mi bilmem ama hadi 250 olsun. Nifty 3800 gibi bişeydi o da bana çok geldi. Risk görülürse ona göre gerekeni yaparız dedim şimdiye kadar hiç sorunlu gebelik yaşamadım ailede de yok Allah korusun.
aaaa doğunca da mi aynı hisle yaşanıyor yani
Hadi ben de yok.
Bende merak ettim kendi çocuğun olunca sevilir heralde yaAynı durumdayım ama oğlum var.
Evet 1000 küsür tahlil parası verdikten sonra bana da çok iyi geldi200 çok iyi canim fiyat. 200 olsaydı ben yaptırırdım
Zaten geriye pek bisi kalmıyorEvet 1000 küsür tahlil parası verdikten sonra bana da çok iyi geldidevlet zaten gidilecek gibi değil burada kaç para deseler vereceğiz.
Fiyatların çok iyi nerede gidiyorsun sorun olmazsa?Benim özelde muayene 165 tl, 2 li test 200 müş ocakta zam gelir mi bilmem ama hadi 250 olsun. Nifty 3800 gibi bişeydi o da bana çok geldi. Risk görülürse ona göre gerekeni yaparız dedim şimdiye kadar hiç sorunlu gebelik yaşamadım ailede de yok Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?