- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.515
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.661
Benimki sabah kahvaltısını yapıyor öğle uykusuna geçerken mama içiyor kalkınca yemek filan ara öğün ikinci uykuya geçecekken yine mama içiyor bide gece uykusunda içiyor totelde günde 3 en fazla 4 kez içiyor. Sanırım uykuya geçişte mama alışkanlığı var tokta olsa illa biraz içiyor. Bende illa kestirme derdinde değilim erken sonuçta biraz daha kullanabilir diye düşünüyorum ama yemek ağırlıklı gidiyoruz tabiMrb arkadaşlar bebeğim 16 aylık neredeyse ve mama içiyor çok seviyor mamayı yemek yemiyor mamayı bırakmak istiyorum benim gibi olup bıraktıran varmı nasıl bir yol izledi acaba
Benimki işte sürekli mama içiyor ve tok tutmuyor artık yetmiyor sürekli aç haliyle ve huzursuz doktorda bırak dedi o yüzden bırakmak istiyorumBenimki sabah kahvaltısını yapıyor öğle uykusuna geçerken mama içiyor kalkınca yemek filan ara öğün ikinci uykuya geçecekken yine mama içiyor bide gece uykusunda içiyor totelde günde 3 en fazla 4 kez içiyor. Sanırım uykuya geçişte mama alışkanlığı var tokta olsa illa biraz içiyor. Bende illa kestirme derdinde değilim erken sonuçta biraz daha kullanabilir diye düşünüyorum ama yemek ağırlıklı gidiyoruz tabi
Ek gıda sürecine nasıl başladınız ki? Yani düzenli olarak yemek teklif ettiniz mi her gün. Farklı şeyler hazırlayıp sundunuz mu? Yemeyen yemiyor tabiki de ama anneye de çok iş düşüyor bu konudaBenimki işte sürekli mama içiyor ve tok tutmuyor artık yetmiyor sürekli aç haliyle ve huzursuz doktorda bırak dedi o yüzden bırakmak istiyorum
Yemesede sürekli üç öğün koyuyorum önüne meyve vs teklif ediyorum sürekli bi kaç lokma harici yemiyorEk gıda sürecine nasıl başladınız ki? Yani düzenli olarak yemek teklif ettiniz mi her gün. Farklı şeyler hazırlayıp sundunuz mu? Yemeyen yemiyor tabiki de ama anneye de çok iş düşüyor bu konuda
Mama vermee gündüzleri acıkınca yer çorba flnMrb arkadaşlar bebeğim 16 aylık neredeyse ve mama içiyor çok seviyor mamayı yemek yemiyor mamayı bırakmak istiyorum benim gibi olup bıraktıran varmı nasıl bir yol izledi acaba
Yaa açık ara fark atıyorduk şimdi herkes sus pus oldu bebiş büyütmeye yöneldiBuralar nasılda dutluk oldu böylezamanında en çok konuşan topiktk oysaki
Maşallah benimkide yoldaBenim ikincinin eli kulağında Allah in izniyle, vallahi kendimi unutmuş haldeyim
Cidden öyle birde şuan acayip hareketlilerYaa açık ara fark atıyorduk şimdi herkes sus pus oldu bebiş büyütmeye yöneldi
Ayyy şaka gibi ne ara hamile kaldın da doğum yapcan zaman nasılda hızlı geçiyorBenim ikincinin eli kulağında Allah in izniyle, vallahi kendimi unutmuş haldeyim
Sagol canim bi de ilki ne güzel normal doğum olmuştu bu daha kolay hızlı olur derken inatla dönmedi sezeryan olacağım bendeki şansAyyy şaka gibi ne ara hamile kaldın da doğum yapcan zaman nasılda hızlı geçiyorşuan 16 aylık bebekle birde doğumu beklediğimi düşünemiyorum kafayı yerdim herhalde allah yardımcınız olsun kızlar bi avazda çıkıversin
gulumsebebek yildizsavascisi
Ben de sezaryen oldum, dönmedi diye. Doğumdan sonra aynı gün 4lt sıvı tükettim. Anesteziyi çok kolay atıyorsun. Bir de tavsiyem bol hareket et eve gidince de yattıkça daha kötü oluyor. Sağlıkla gelsinSagol canim bi de ilki ne güzel normal doğum olmuştu bu daha kolay hızlı olur derken inatla dönmedi sezeryan olacağım bendeki şans
Teşekkür ederim canım hani gönül isterdi ki ilki normal oldu bu da oyle olsun hem daha kolay olur ama bi türlü dönmedi inat etti mecbur kaldık ne diyelim vardır hayır, kızım çok ufak diye sezeruan olmak da üzdü beni bir de insan ilki normal olunca bu da öyle olsa istiyor ama nasipBen de sezaryen oldum, dönmedi diye. Doğumdan sonra aynı gün 4lt sıvı tükettim. Anesteziyi çok kolay atıyorsun. Bir de tavsiyem bol hareket et eve gidince de yattıkça daha kötü oluyor. Sağlıkla gelsin
Normal doğum daha mı kolay senceTeşekkür ederim canım hani gönül isterdi ki ilki normal oldu bu da oyle olsun hem daha kolay olur ama bi türlü dönmedi inat etti mecbur kaldık ne diyelim vardır hayır, kızım çok ufak diye sezeruan olmak da üzdü beni bir de insan ilki normal olunca bu da öyle olsa istiyor ama nasip
Bizimki spantone gelişti ikinciyi düşünmüyorsan eşine güvenmeAyyy şaka gibi ne ara hamile kaldın da doğum yapcan zaman nasılda hızlı geçiyorşuan 16 aylık bebekle birde doğumu beklediğimi düşünemiyorum kafayı yerdim herhalde allah yardımcınız olsun kızlar bi avazda çıkıversin
gulumsebebek yildizsavascisi
sezaryen günü aldın mı canım nezaman doğum kısmetseSagol canim bi de ilki ne güzel normal doğum olmuştu bu daha kolay hızlı olur derken inatla dönmedi sezeryan olacağım bendeki şans
Yarın gidince verecek galiba canım 38 de alırım demişti haftaya çarşamba alir diye düşünüyorum sezeryan a randevusu müsaitseBizimki spantone gelişti ikinciyi düşünmüyorsan eşine güvenme
sezaryen günü aldın mı canım nezaman doğum kısmetse
Ay çok heyecanlıYarın gidince verecek galiba canım 38 de alırım demişti haftaya çarşamba alir diye düşünüyorum sezeryan a randevusu müsaitse