- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.581
Parmak ucuna basan bebek için aslında. Yoksa yürümeyen cocukta ayakkabi tavsiye edilmiyorVicco sandalet giyiyor. Dışarda ellerinden tutunca az az gidiyor ama emeklemek kolayına gidiyor.
Zaten arada giyiyor. Ayakkabı giyip sandalye vs tutunup ayakta duruyor, tam basıyor. Tutunup sıralıyor da. O yüzden aldım sandaleti. Bazen parmak ucu yürüyor, bazen tam basıyor sıralarken.Parmak ucuna basan bebek için aslında. Yoksa yürümeyen cocukta ayakkabi tavsiye edilmiyor
Yani bence bebeklerin çoğunda var durum ilk başlarda. Bilmedikleri için parmak ucunda duruyolarHiç yurutec kullanmadım ama benimde parmak ucunda duruyorlardi bazen.
Bennn konuşmayı başlatayım yürüyor mu bebisleriniz kızlarBuralar baya sessizzzzzz
Benim ki her türlü yaramazlığı yapıyorBennn konuşmayı başlatayım yürüyor mu bebisleriniz kızlar
Selam herkeseBennn konuşmayı başlatayım yürüyor mu bebisleriniz kızlar
Onu benimki emekleyerek yapıyoBenimki de yaşına girdiği gün yürüdü. Şimdi turluyor. Artık beşiğinde yatmıyor. Yer yatağı açıyorum orada yatıyor. Uyanınca da yürüyerek ağlayarak yanıma geliyor.
Çok fena şimdiki nesilBenim ki her türlü yaramazlığı yapıyorkoltuk tepelerinde tırmanıyor tutunarak nerdeyse koşuyoo gibi ama asla elini koltukdan bırakarak tek başına yürümeye cesareti yok. Bi bıraksa ortalığı ykkıcakda bakalımm nezman
Oh oh masallah nice güzel yeniliklerini görmeye insallahSelam herkese
Hazıranda başladı yurumeye
Bizim ki uyurken kıpır kıpır ya beşiğine koyunca çok fazla uyumuyor o yüzden maalesef beraber yatıyor uyanınca yataktan inip geliyor yanımıza tabi önceden inmek yerine hep atıyordu kendini ne yastıklar ne korumalık fayda ediyorduBenimki de yaşına girdiği gün yürüdü. Şimdi turluyor. Artık beşiğinde yatmıyor. Yer yatağı açıyorum orada yatıyor. Uyanınca da yürüyerek ağlayarak yanıma geliyor.
1 Hafta önce yürümeye başladı. Yaklaşık 3 haftadır falan elimden tutup yürüyordu ama hiç cesaret alıp bırakmamıştı. Bir bıraktı elimi pir bıraktı. Daha yürümeyi doğru düzgün bilmiyor koşmaya çalışıyorBennn konuşmayı başlatayım yürüyor mu bebisleriniz kızlar
Ooo iyi seni kide yaşını karşıladı ozmanÇok fena şimdiki nesilbiz yeni yürümeye başladık ama inan öyle karıştırıyor ki sanki yürüyemediği günlerin acısını çıkarıyor gibi
Oh oh masallah nice güzel yeniliklerini görmeye insallah
Bizim ki uyurken kıpır kıpır ya beşiğine koyunca çok fazla uyumuyor o yüzden maalesef beraber yatıyor uyanınca yataktan inip geliyor yanımıza tabi önceden inmek yerine hep atıyordu kendini ne yastıklar ne korumalık fayda ediyordu
Ahahahah erkek çocuğu mu bunları yapanBenimkide dogum gunu gecince yurudu koltuk tepesinden sehpaya geciyor yakinda duz duvara tirmancak
Ayyyy amanınnnn en korktuğum şey yeni yürüme döneminde düşmeleri hep peşinde geziyorum ama gene de düşüyor yani ne yapalım düşe kalka büyüyecekler yeter ki çok beter bi durum olmasın1 Hafta önce yürümeye başladı. Yaklaşık 3 haftadır falan elimden tutup yürüyordu ama hiç cesaret alıp bırakmamıştı. Bir bıraktı elimi pir bıraktı. Daha yürümeyi doğru düzgün bilmiyor koşmaya çalışıyorkafa göz mor
Evet evet fazlasıyla karşıladı hemde yaramazlıklar üst seviyeye atladıOoo iyi seni kide yaşını karşıladı ozman
Ahahahah erkek çocuğu mu bunları yapan
Ayyyy amanınnnn en korktuğum şey yeni yürüme döneminde düşmeleri hep peşinde geziyorum ama gene de düşüyor yani ne yapalım düşe kalka büyüyecekler yeter ki çok beter bi durum olmasın
Evet evet fazlasıyla karşıladı hemde yaramazlıklar üst seviyeye atladı
Aynı benimkini anlatmışsın sankiBenim ki her türlü yaramazlığı yapıyorkoltuk tepelerinde tırmanıyor tutunarak nerdeyse koşuyoo gibi ama asla elini koltukdan bırakarak tek başına yürümeye cesareti yok. Bi bıraksa ortalığı ykkıcakda bakalımm nezman
benimki son 1bucuk aydır elimden tutup yürüyor markette dışarda evde ama bağımsız yürüme yok daha aslında bazen elini bırakıyor ayağa filan kalkıyor hemen tutunacak yer arıyor korkuyor gibi henüz cesaret yok1 Hafta önce yürümeye başladı. Yaklaşık 3 haftadır falan elimden tutup yürüyordu ama hiç cesaret alıp bırakmamıştı. Bir bıraktı elimi pir bıraktı. Daha yürümeyi doğru düzgün bilmiyor koşmaya çalışıyorkafa göz mor
Valla elini bi bıraksa dünyayı bana zindan edicek gibi hissediyorumAynı benimkini anlatmışsın sanki
benimki son 1bucuk aydır elimden tutup yürüyor markette dışarda evde ama bağımsız yürüme yok daha aslında bazen elini bırakıyor ayağa filan kalkıyor hemen tutunacak yer arıyor korkuyor gibi henüz cesaret yok
Valla hem istiyorum yürüsün hem gözüm korkuyor benimdeValla elini bi bıraksa dünyayı bana zindan edicek gibi hissediyorum