2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Teşekkür ederim cevapladığınız için grubu biliyorum arada bakardım. Oğlumun göz teması var şarkı söylerim hemen bakar güler kahkaha atar gel derim kucağıma gelir ama ismini üst üste tekrar tekrar seslenirim belki 10 taneden 1 ne bakar inşallah bişeyi yoktur

Heeee ozaman ağır birşey olduğunu sanmam. Diğer herşeye tepki veriyormuş
Ben hiç bakmıyor sandım.
Ama siz yinede dikkatli olun. İlerlemesin

Merak ettiğim bişey var sizin bebişler her zaman ismine tepki verip bakar mı benim bebeğimle sizinkiler akran
Birşeyle ilgileniyorsa ilkinde belki bakmaz ama 2. Sinde mutlaka bakar .. bazen yaramazlık yapıyor mesela isimini söyleyp yapma bırak diyorum . Dinliyor ama yüzüme Bakmıyor ama Anlıyor bırakıyor.
Yaramazlık yaptığının farkında oluyor.

Merak ettiğim bişey var sizin bebişler her zaman ismine tepki verip bakar mı benim bebeğimle sizinkiler akran
İsmine bakması tek başına kriter değil ama bakması gerekir. Size eşlik etmesi, tehlikeyi farketmesi (mesela koltuk kenarina geldi geri cekilmesi), sizi taklit etmesi ya da etmeye çalışması, sizin dışınizda babasına ya da sık gördüğü kişilere tepki vermesi, dışarı çıkarken anlaması, tercihleri olması gibi durumlarda önemli

Merhaba hanımlar, benim kız hala yürümeye başlamadı. Emeklemek çok hoşuna gitti sanırım. Koltuk kenarlarından tutup ilerliyor. Biraz dengede de duruyor ama kolundan elinden tutmaya kalksak yürüsün diye hemen bacaklarını açıp oturuyor. Yardımcı olmak için başka ne yapmak gerekir?

18 aya kadar normal kabul ediliyor. Belki siz tutup yürutebilirsiniz ama kendini hazır hissetmeden yürümez.

Benimkide öyleydi bu aralar iki elinden tutarken adım atmaya başladı, ama sıkılıp hemen oturmak istiyor. Ama hissiyatım bu ay sonu kendi kendine adım atar gibi tutunmadan. Çünkü arada koltukdan tutunurken elini bırakmaya başladı.

Benim kızım da henüz yürümedi, koltukta tutup yürüyor ama hep parmak ucu . Normal bassa belki adım atacak ama parmak ucu olunca desteksiz öne adım atamiyor öne düşüyor bakalım bekliyorum 18 aya kadar

Teşekkür ederim aslında beni babayı çok iyi tanıyor odadan çıktığımda arkamdan ağlar koltuğa çıkar ama inerken dikkatli iner düşmesin diye takliti fazla yapmıyor bye bu yada alkış gibi yürümeye başlayacak bi adım atıyor desteksiz emzirirken sürekli dudağımda yada kolyemle oynar ama dalması da var ismine tepki çok yok

Benim kızım da henüz yürümedi, koltukta tutup yürüyor ama hep parmak ucu . Normal bassa belki adım atacak ama parmak ucu olunca desteksiz öne adım atamiyor öne düşüyor bakalım bekliyorum 18 aya kadar
Benimkide yürümedi daha. Doktor hem sağ hem sol kasını kullanıyor oyüzden yürümesi 2-3 ayı bulur bende 18 aylıkken yürümüşüm hiç sıkıntı değil dedi. Parmak ucu yürümesi geçti benimkinin onu da söyledim örümceğe bağlı dedi. 2 ay oluyor örümceği bırakalı zaten kısa bi dönem kullanmıştı ama okadarı bile parmak ucu yürümesinde etki etmişti.

Merhaba, doktorumuz demir damlasını geçen ay bırakabilirsiniz dedi, bıraktık ama 1 hafta önce göz altlarında hafif morluk oluştu. Siz bebeğiniz için demir damlası kullanmaya devam ediyor musunuz?

Son düzenleme:
Merhaba, doktorumuz demir damlasını geçen ay bırakabilirsiniz dedi, bıraktık ama 1 hafta önce göz altlarında hafif morluk oluştu. Siz bebeğiniz için demir damlası kullanmaya devam ediyor musunuz?
Doktorumuz 1 yaş kontrollerinde kan tahlili yaptı bıraktık demir damlasını. Bizde de göz altlarında hafif morluk var dün kontrolü vardı gayet iyi kanı dedi. Göz altlarına değil gözlerine baktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…