- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.481
Bi sürü şeyi dert ediyordum, planlar yapıyordum bi gevşeme geldiYaşına girmeden hamile kalan sayımız senle beraber 3 olduk hayırlı mübarek olsun insan korkuyor ama zaten bebisle uğraşmaktan hamileliği o fikri tam idrak edemiyor en azindan ben öyleyim
12.haftanin içindeyim ama tatildeyiz, sonra da bayram. 3 temmuzda öğrenicem inşallah. Çok heyecanlıyım, meraktan çatlıyorumben bidaha hamile kalırsam ilerle dayanabilirsem baya geç söylicemherkes bi şok olsun onlara göre çocuk bi anda pat diye doğuversin
Ayyy cidden böyle yazınca korkmuyo değil gözüm yanlışlıkla olurmu fln diyedirek uykuyu düşünebilirim bende zaten anca alıştım.
Bulantın fln varmı halin nasıl. Cinsiyet belli olmadı sanırım dimi. Benim 12. Haftada belli olmuştu
allah sana büyük konuşmanın karşılığını vermiş12.haftanin içindeyim ama tatildeyiz, sonra da bayram. 3 temmuzda öğrenicem inşallah. Çok heyecanlıyım, meraktan çatlıyorum
Ben kazara hamile mi kalınır diyorum, dünyaya çocuk getiriyorsun sonucta diyordumal sana çocuk
Bu dönem başlayıp 15-18 ay civarı tavan yapan bi anneye düşkünlük söz konusu olduğundan bahsetmişti doktorumuz. Odalar da saklanıyorum bazen. Aile büyükleriyle gayet güzel oynarken filan beni görünce ağlamaya başlıyor yada zaten o an ağlıyorsa beni görünce daha çok ağlamaya başlıyor. Doktorumuza göre bu güvenli bağlanma işareti. Yakında yürüyecekleri ve çok fazla keşfedecek şey olduğu için hem içgüdüsel olarak keşif yapmak istiyorlar hemde güvenli liman anneden iki adımda olsa ayrılmanın sıkıntısını yaşıyorlar. Yani zorlu süreçler bizi bekliyor 24 ay itibariyle doktor dilinde şizofreni denilen sürece girecekler daha 2 yaş sendromuSorma yaa. Kıvrandırıyo üsttün sol dişi aynı zamanda azılar sanırım. İstah yok ama benmde çok affedersüniz höğüs ucu kalmadı. Birde üzerime çok düştü eşim barken bile wc ye gidemiyorum basıyor yaygarayı.. Bu yengeç! Bebeleri h3p mi. Böyle yaa...
Benim oğlanda vardı atopik dermatit, sıvı bebek sabununa geçtik, Bioderma nin nemlendirici kremini kullandik geçti şükür. Ama haftalarca sürüyor iyileşmesi.Alerjik bebekler vardi
Ne durumdasınız,?
Bizimde çoklu gıda alerjimiz bitti sayılırBenim oğlanda vardı atopik dermatit, sıvı bebek sabununa geçtik, Bioderma nin nemlendirici kremini kullandik geçti şükür. Ama haftalarca sürüyor iyileşmesi.
Geleceğime dair bolca kaygılı, ama "hayırlısı yaaaaa" diyerekten, ağlamalı gülmeli...Bizimde çoklu gıda alerjimiz bitti sayılırçok şükür.
Nasılsın gidiyor hamilelik?
Allah kolaylık versin :)Geleceğime dair bolca kaygılı, ama "hayırlısı yaaaaa" diyerekten, ağlamalı gülmeli...
Yumurta alerjisi devam. Devam eden hafif bir egzama hala var. Arada pişirilmiş yumurta içeren ürün deniyorum sadece. Bizim 1,5- 2 yaşı bulacak sanırımAlerjik bebekler vardi
Ne durumdasınız,?
Nerdeee... Suyu bile demiyo. Bn ankarsam içiriyorum.Kızlar az önce bi yazı okudum ve soluğu hop burda aldım. Bi gören bilen yazar belki diyebebişleriniz istediği şeyleri veya nesneleri parmağıyla işaret etmeye göstermeye başladı mı?
bizde de hiç işaret etme durumu yok. Kaç kelime söylüyorNerdeee... Suyu bile demiyo. Bn ankarsam içiriyorum.
Vallaha dün bi anne dedi ilk kez isteyerek. Normalde ağşama arasındrr gibiydi. Baba diyor dede diyor daha arada kendince tekrar ediyor bişiler ama! Bakalımbizde de hiç işaret etme durumu yok. Kaç kelime söylüyor
Evet bıbıldama çok var bu dönem çocuklarda kendi kendilerine bişeyler anlatıyorlar. Bizde de 6 kelime kullandı şimdiye kadar ama canı isteyince tekrar ediyor söylüyor oda normal mi bilmiyorumVallaha dün bi anne dedi ilk kez isteyerek. Normalde ağşama arasındrr gibiydi. Baba diyor dede diyor daha arada kendince tekrar ediyor bişiler ama! Bakalım
İstediği şeyleri değil de parmağıyla birşeyler gösteriyor. Mesela kitap okurken parmağımla gösteriyordum o da kitap alınca işaret parmağı ile gösteriyor görselleri. Öğrenerek yapabileceği bir davranış, birkaç gün dikkatini çekebileceği şekilde parmağınla göster o da yapar hemenKızlar az önce bi yazı okudum ve soluğu hop burda aldım. Bi gören bilen yazar belki diyebebişleriniz istediği şeyleri veya nesneleri parmağıyla işaret etmeye göstermeye başladı mı?
Yarın buna eğilmeye başlayalım. İşaret etmeye başlamaması canımı sıkıyorİstediği şeyleri değil de parmağıyla birşeyler gösteriyor. Mesela kitap okurken parmağımla gösteriyordum o da kitap alınca işaret parmağı ile gösteriyor görselleri. Öğrenerek yapabileceği bir davranış, birkaç gün dikkatini çekebileceği şekilde parmağınla göster o da yapar hemen
Maşallah. Her çocuğun gelişimi kendine özel sanırım. Zamanla olacak inşallahParmakla gösterme var istedigi şeyi gösteriyor masaallah ama kelime yok sadece mama diyor çok nadir baba bu kadar sürekli konuşturma çabasındayim ama hiç niyeti yok geç konuşacak galiba.
Kızlar az önce bi yazı okudum ve soluğu hop burda aldım. Bi gören bilen yazar belki diyebebişleriniz istediği şeyleri veya nesneleri parmağıyla işaret etmeye göstermeye başladı mı?